Elrontottam az életem (beszélgetés)
Ezt senki sem vitatja. De ugye ez nem egyenlő azzal, hogy szeretőt kell tartani és hazudozni évekig.
Ez nyilvánvaló, de annyi nincs a pucádban, hogy elismerd.
Akkor én most léptem mert unom mostmar ezt a parttalan vitát.Csamcsogjatok tovabb.
1 dologora reagalnek utoljara:
Azert mert meghízott , szeretni szeretheti de ha nem kívánja meg, mert nem szereti a dagadtabb nőket,az nehogy mar a ferfi hibaja legyen.
Igenis lehet és kell is 2 gyerek utan is normalisan kinezni azert is, hogy a parunknak tetszunk.Ha a nő ebbe beletojik az nem is szereti igazan a parjat.Lehet ezt tovabb magyarazni,a velemenyem AP34-el megeggyezik.
Sziasztok!
Ez egy nyílt fórum, nem magánbeszélgetés, tehát mindenki ahhoz szól hozzá, arra reagál, amire akar.
Igen, ahogy a férj lefesti a dolgot... a tények meg mást mutatnak (1 évig hazudott, úgy lépett le otthonról, hogy nem mondta el a szeretőt, nem vállalta fel az állítólagosan szörnyen nagy szerelmét, visszament az állítólagos dagadt feleségéhez, szóval tényleg, a tények makacs dolgok).
Húha csak nem magadra ismertél?Te is egy ritka valami vagy aki beleszól másnak a beszélgetésébe,ugyanis nem rémlik,hogy hozzád szóltam volna..egyrészt..
Másrészt ahogy a férj lefesti a dolgot,egy dagadt feleség képe van előttem..de cafoljon meg a férj..
Mem volt itt gusztustalan személyeskedés.
Max.jott egy kérdés,te meg nem tudsz/akarsz válaszolni.
bosszúból levágatja a haját.
vagy félrekúr.
vagy mindkettő:)
Mellébeszélsz.
Gerinces dolog szeretőt tartani, otthon hazudozni, lelépés okáról is hazudni, állítólagos nagy szerelmét nem felvállalni szerinted???
Mikor visszament (állítólag)hájas anyuhoz, akkor az már nem volt hájas, vagy akkor úgy is megfelelt?? A "gyerekek miatt"-ot nem hiszem el, mert mikor lelépett szerető miatt, simán faképnél hagyta őket, szóval kamu a gyerekekre való hivatkozás.
Egyébként az első hozzászólásában még azt írta, hogy nagyon szereti a feleségét... :-) Vicc...
A fórumon nem volt szó betegségről.
Itt pusztán elkényelmesedett asszonyról volt szó,aki tojik rá,hogy néz ki,tetszik e férjének.
Nem kell keverni a dolgokat.
Ha valami betegség éri, nem tud mozogni, megváltozik a teste, felszed vagy t1z kilót, akkor veszed a kalapod, agyő drágám, meghíztál, szevasz!?
Esetleg beújítasz egy sportos szeretőt, aztán hazudozol otthon?
És ha kérte és nem fogyott le, az már felhatalmazza arra, hogy szeretőt tartson, hazudjon?
Ez az egyenes, becsületes, gerinces eljárás? Hát, érdekes erkölcsi elveid vannak...
Itt az igazság. Van ám kommunikáció is a világon, meg szeretetteljes támogatás is.
Nem mindenhol a kinézet az egyetlen, ami egyben tartja a házasságot.
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Valamit nagyon elrontottam
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Nagyon elrontottam! Mi lenne a legjobb megoldás?
- Lehet hogy elrontottam az életem?
- Saját történetem...egy elrontott szerelem, ami az életem is elrontotta...várom a hozzászólásokat