Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nagyon elrontottam! Mi lenne a legjobb megoldás? fórum

Nagyon elrontottam! Mi lenne a legjobb megoldás? (beszélgetős fórum)


1 2 3
62. e676663877 (válaszként erre: 61. - Kisvirág09)
2012. ápr. 24. 17:55

Hűha, akkor mégis csak jó lépés volt ez. :( :)


Jön a tavasz, jön a nyár, fel a fejjel!


A konklúziót meg levontuk: ha valami nem stimmel, azt először az érintett félnek mondjuk el!!!

61. Kisvirág09 (válaszként erre: 60. - E676663877)
2012. ápr. 24. 17:12
Nem ellenkezett, ráadásul kiderültek érdekes dolgok is, ez volt az utolsó csepp. "Vicces", hogy eddig egy ilyen hazug kapcsolatban voltam, és nem kaptam észbe előbb!
60. e676663877 (válaszként erre: 59. - Kisvirág09)
2012. ápr. 24. 16:43
Sajnálom. De ha nem működött és ez volt a legjobb döntés és ő sem ellenkezett nagyon akkor lehet ennek így kellett lennie.
2012. ápr. 24. 16:36
Na, megtörtént, szakítottam vele. Bár most eléggé rosszul érzem magam, mivel azért kötődtem hozzá... Nehéz volt megtenni, de remélem így jobb lesz. Mindenesetre most eléggé le vagyok hangolva. :(
2012. ápr. 10. 16:04

Kedves Kisvirág!


A nagyregényeket nem olvastam el a témában, mert úgy gondolom, hogy csak részben vágnak ide (abból ítélve, amit még is elolvastam). :)


Én nem fogadnám meg mindenki tanácsát, csak a látásmód, szemléletváltás miatt szoktam itt kérdezni.


Úgy gondolom, hogy sajnos sokan azt írták, amit hallani akarsz: szakíts a pároddal. Szerintem ez nagyon rossz döntés lenne. Nem azt akarom mondani ezzel, hogy maradj egy rossz kapcsolatban, nem, ne maradj. Azonban a leírtak alapján ez a kapcsolat azért rossz, mert kevés időt vagytok együtt, és ha mégis együtt vagytok Te nem beszélsz a pároddal a lelki dolgaidról, mert úgy gondolod csak leterheled ezzel. Lehet, hogy tényleg fáradt, de meghallgatni csak legyen már energiája.

Annak ellenére, ami történt azt hiszem igenis kötelessége végig hallgatni a mondanivalódat, azt hogy mi miből következett. Ha nem hallgatja végig írd meg neki levélben, nem e-mailben, hanem kézzel írott hagyományos módon. El fogja olvasni, ha egy kicsit is érdekled.


Abban az esetben, ha nem tesz érted semmit, soha nem is voltál neki igazán fontos. A munka nagyon fontos a mai világban, tény, hogy a pénz az úr, de a társas szerepeknél ezt akár így, akár úgy, de háttérbe kell szorítani.


Te azért nem vagy szerelmes, mert ő sem foglalkozik Veled igazán, annyit, amit Te elvársz.


Ne hisztizz. A kapcsolat két emberen múlik, kizárt dolog, hogy csak ő miatta romlott meg ez az egész. Lehet Te sem értékeled a törekvéseit, azt a keveset, ami van. Magadban is nézz körül azért, legkönnyebb mást vádolni.


Még egyszer leszögezem, nem azt mondom, hogy maradj egy rossz kapcsolatban komprumisszumokkal. Azonban tedd fel magadnak a kérdést:

tényleg rossz a kapcsolatom? Mi a rossz benne? Mit tettem én azért, hogy ez jobb legyen? Mit tettem én azért, hogy ez rosszabb lett? Mit tett a másik fél a kapcsolat rosszabbodásért és javulásáért?

Tessék átértékelni a dolgokat és így döntést hozni.

57. memimemi (válaszként erre: 54. - E300c9a9d2)
2012. ápr. 10. 12:27

Nézd, én nem akarok Veled vitatkozni. Neked ez bevált, bejött, megtaláltad az igazi nagy Őt, amihez szívből gratulálok és kívánom, hogy éljetek boldogan, szerelemben, életetek végéig. Csupán annyit jegyeztem meg, útólagos engedelmeddel, hogy az ilyen játszmák általában visszaütnek. Játszadozol egy pasival, míg ki nem ismered? Ne akard kiismerni, csupán megismerni. Nagy a különbség.

Annyit tanácsoltam, hogy vigyázzon ezzel, mert veszélyes dolog ám. Ráadásul nem tisztességes. Nem vagyok maradi, sem szende, sem prűd, de minden emberi kapcsolatomat a maximális tisztelettel és őszinte kommunikácval indítom. Persze ebből lehet lefaragni, ez már a másik fél érdeme. De játszadozás az nekem nem fér bele, sem szerelemben, sem szexben, sem más kapcsolatban.

Persze estem már pofára (ki nem?), de ez az élet, meg kell tanulni felállni és menni tovább. Ezzel csak erősebb leszel.

56. 39694c0c70 (válaszként erre: 15. - Kisvirág09)
2012. ápr. 10. 10:52

Azért ez már durva!

Nem vagy szerelmes, nincsen jövőképed, más pasira gondolsz, de vele szexelsz, mert mások azt mondják, hogy milyen rendes, meg azt, hogy becsüld meg?!?

55. 39694c0c70 (válaszként erre: 8. - Kisvirág09)
2012. ápr. 10. 10:49
Sok mindenen csodálkoztam már életemben, de ezen nem!
54. e300c9a9d2 (válaszként erre: 53. - E300c9a9d2)
2012. ápr. 6. 18:55

Ja és vele is játszadozásnak indult,míg ki nem ismertem.Ez a játék alkalom arra is,hogy megismerjük a másik igazi énjét.

Nem is játék ,inkább azt mondanám felkészülve minden eshetőségre lépek kapcsolatra.

Akik megkapták a magukét is csak így derült ki,hogy milyenek is valójában,mert elsőre én sem tudtam,hogy csak arra hajtanak.

Csak olyan voltam akire azt hihették bármire rá lehet venni,mozdul ahogy ők szeretnék..ezzel pedig elárulják igazi céljukat akik olyanok.

Az én drágám egy pillanatig sem volt egyszer sem tapintatlan és nem tett szóvá semmit amivel célozgatna bármire is,hihetetlen türelmes volt,szeretgetett,cirógatott....soha senki nem mondta azt,hogy imádlak,ő a mai napig....és nem cicámnak,vagy nyuszimnak hívott ,hív még mindíg....hanem szerelmemnek,így sem hívott előtte soha senki.

Hogy ilyet mondjon nekem,ahhoz tiszta érzés és Qva nagy erő kellett,mert reagálhattam volna másképp is,hogy kösz ez nekem nem kell,tehát vállalta az érzéseit bármi áron.

Nem érdekel ki mit gondol erről,mert volt aki meghallotta és elcsodálkozott,furcsán nézett,ezt mi érezzük,ez a mi életünk.

Mondhatta volna nekem bárki is, hogy profi nőcsábász,aki buta....de én eljátszottam vele a hadak útját,én jobban tudom,aki nem engem akart volna,csak azt,nem maradt volna meg mellettem :).

53. e300c9a9d2 (válaszként erre: 51. - Memimemi)
2012. ápr. 6. 18:39

Ez hülyeség!

És azok akik élik szendén életüket és átverik a pasik?Velük akkor miért történik ilyen?

Minden ember más,van aki alárendelt,de van aki domináns és nem hagyja magát,.

Ami megtörténik,az nem emiatt fog.

Belőlem magabiztosabb és okosabb nőt csinált egy-két ilyen alak pofára ejtése,hogy fogtam magam és minden előzmény nélkül csak úgy szakítottam mikor a legbiztosabb lett volna magában,és nem kapták meg amire azt hitték simán megy nekik.

És itt vagyok,rátaláltam arra az emberre aki a mércém csúcsa,akire azt mondták sose találok ilyet,van egy gyönyörű pici lányunk, egy kétkezi munkás igazi férfi (karosszérialakatos és víz,gáz,fűtés szerelő ;)),egy csodálatos ember.

52. Kisvirág09 (válaszként erre: 51. - Memimemi)
2012. ápr. 5. 12:53

Nem a játszadozásról van szó, ezt senki sem mondta. Viszont ha bunkó férfi kerül az utamba, aki szórakozik a nőkkel, az szerintem megérdemli a fordítottját is!

Igen, eldöntöttem szakítani fogok vele (csak sajna most külföldön van 2 hétig..., szóval azért ezt nem telefonba akarom). Viszont a másik pasival történt dolgokat nem mondom el neki, nem akarok belerúgni, megalázni. Tulajdonképpen nem történt semmi, amiért rosszul kellene éreznem magam. Elmondom neki, hogy nincs szenvedély és ez nekem nem elég. A kis flörtökről szerintem senki nem számol be a párjának.

2012. ápr. 5. 10:34

Szerintem, ha elkezded a játszadozást a férfiakkal, akkor ne csodálkozz majd, ha egy idő után ők is csak játszani fognak Veled! Az ilyesmi sajnos elég gyakran visszaüt.

Tiszta vízet kellene előbb önteni a pohárba, leülni a barátoddal és komolyan, őszintén megbeszélni a hogyantovább-ot. Olyan kapcsolatban ne maradj, ahol nem vagy boldog! Mindkettőtök érdeke. Add meg neki is a lehetőséget, hogy olyan társat találjon, aki szereti, akivel boldog lehet, és magadnak is!

Ha meghoztad a döntést és szakitani fogtok, akkor egy ideig ne menekülj más kapcsolatba. Adj magadnak időt, és igenis kell, hogy fájjon, hogy utána tiszta lappal tudj elkezdeni egy új kapcsolatot.

Ja, és nagy igazság, amit a szakemberek is mondanak: a jó kapcsolatért meg kell dolgozni!

Sok sikert!

50. Kisvirág09 (válaszként erre: 48. - E300c9a9d2)
2012. ápr. 5. 10:33

Örülök, hogy ilyen sokat írtál! :) Jó ezeket olvasni, főleg azok után amin most keresztülmegyek. De teljesen igazad van mindenben, és azt hiszem többet én se adok lejjebb az igényeimből. A mostani párommal hogy őszinte legyek azért jöttem össze, mert ő "rendes", és elég sok barom volt az életemben akkoriban, és elegem volt belőle. Gondoltam egy komoly kapcsolat, ahol nincs aggodalom jót tesz nekem. De tévedtem! Hiányzik az egész kapcsolatunkból a szenvedély, a vadság, a spontaneitás. Szóval egy szép kis állóvízben vagyok. Én viszont elég karakán, "mozgós" lány vagyok, ezért én mondhatjuk így unatkozom a kapcsolatban. Már előre tudom hogyha találkozunk mi hogy fog zajlani... Mint egy előre megírt forgatókönyv! Nincs semmi izgalom, kb. nyugdíjasnak érzem magam mellette. :( Igen, elég bátorságot adtál, hogy lépjek, sőt a legjobb barátnőm is ugyanezt tanácsolta. (ő ugyanebben a helyzetben volt az exével, ő 1 évig nem mert szakítani..., de most 2 évvel utána megtalálta a nagy Ő-jét, és nagyon boldog :) ). És akkoriban ő is ugyanezt érezte mint én, nem mert lépni, félt az egyedülléttől, de utólag azt mondta h élete legjobb döntése volt. :)

A másik pasiról meg annyit, hogy meg volt beszélve h találkozunk, és nem vettem fel neki a telefont se, mikor hívott, szóval tudom, hogy az ilyen egoista seggfejeket ez mennyire idegesíti. Jobban, mintha nemet mondok, mert így annyira se érdekel, hogy lemondjam. :) Tudom nem szép, de amit ő előtte mondott nekem (csak szexet akar volt a lényege),na az se szép, szóval szerintem megérdemli. :) Remélem azért kicsit "b.ssza az agyát" a dolog. :P

Jajj, tényleg nagyon köszönöm amiket írtál, nagyon jó őket elolvasni, megerősít engem a döntéseim kapcsán! :)))

49. csgybzs (válaszként erre: 48. - E300c9a9d2)
2012. ápr. 5. 09:40
Igen, és mai is nagyon sokat írtál... :P
2012. ápr. 5. 09:35

Juj de sokat írtam tegnap!

Annyira elvesztem a részletekben,hogy lehet nem is érthető az amire gondoltam.


Ami épp a fejemben járt, hogy az ilyen típusú emberekkel csak ridegen szabad játszani és nem megadni amit akarnak,csak húzni őket és nevetni rajtuk.

Ha mégis szeretnél belemenni,nem kell jóra számolni,fel kell készülni,hogy csak annyi és talán sz.rul fogod érezni magad utána,de lehet nem csak leadod a gőzt.

De mivel úgy veszem észre olyan lelkis vagy mint én, inkább az előző lesz ezért nem szabad bele menni.

Ez csak az ilyen alakokra vonatkozik.

A NAGY Ő viszont teljesen más, ott csakis magadat add, de mindíg legyél magabiztos,neki se tárd teljesen fel panaszládád, inkább csak véleményeket mondj a kapcsolati nehézségekről és a pasikról, ne vondd bele magad a történetbe.

Mindíg optimistán,vidáman lépj ki otthonról bárhova is mész, menj bele bátran a szemezgetésekbe,mosolyogj édesen....minden menni fog magától.Ismerkedj,de a szabály él,aki tud várni az igazán akar.Míg ki nem ismered oda ne add magad,mert sokszor ez ront el mindent,kicsit őt is húzhatod ez belefér :),jót tesz neki :):D....de adj időt magatoknak elég a 4 hónap is ha nem fél év:D, de így legyen,hogy ne élj át újabb csalódásokat,és ne fuss bele egy jó színész pasiba .:)

Nagyon ügyes leszel, ne félj feltárul a világ napos oldala,azért lépj most,mert a nagy őt megtalálni is nem kevés idő :) van,hogy 1-2 év míg jön.Nekem bő 2 év után jött.

Őelőtte egyszer úgy jártam,hogy beleszerettem valakibe,elment az eszem majd mikor megkapott égtem mint a londoni kapcagyár,hoppon maradtam.

Míg élek bánom,hogy lehettem ekkora marha,meg sem érdemelt és tudod túl sokat képzeltem bele,mert ezred annyira sem volt olyan ember mint aminek akkor láttam.Egy semmi ember,le sem tudom írni és nem is bele szerettem, csak nagyon erős volt a vonzalom és már vágyódtam,hogy szeressenek.

Hülyeség volt :).

Most,most vagyok szerelmes,mert a páromat önmagáért szerettem meg,azért amiket tett nem pedig beleképzeltem valamit,én később szerettem bele,mint ő belém,eleinte csak játszottam vele....mert,hát sajnos ezt okozta bennem a csalódás és soha többé nem akartam hagyni magam.

Így volt időm megismerni és akkor álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen különleges és,hogy ő az akire mindíg is vártam.

Már magában a kapcsolatban voltak hullámvölgyeink,de soha nem az egymás iránt érzett szerelemben,az mindíg meg volt,hanem félreértések komoly élethelyzeti döntések miatt.Mint páldául merjük-e vállalni a gyereket.Itt elcsúsztunk,mert ő félt,tehát ő maximálisan a gyermek érdekeit nézte,hogy abban a pillanatban meg tudnánk neki mindent adni,ha megszületik?

És sajnos nem úgy állt a szénánk :S.

De én vérfarkassá változtam és nem,az én gyerekem nem veszi el egy orvos sem míg élek!

Tehát itt értettük kicsit félre egymást és én bezárkóztam a világomba,ugyan olyan voltam mint addig,de lelki titkolózás alakult ki bennem,elkönyveltem magamban egy bizalmatlanságot,mert sosem adódott helyzet,hogy megbeszéljük igazán komolyan.Én egy védelmirendszert építettem fel,minden esetre....aztán jött az idő,arra ébredtem,hogy simogatja,puszilgatja a hasam,ő is úgy kezdi várni mintha csak terveztük volna,és imádja él-hal érte,ilyenkor elsírom magam.

Csodálatos ember,és mostanra mindent sikerült megbeszélnünk,azt is én miért zárkóztam el bizalmatlanságomba,biztos érti ő is milyen lehetett ez nekem.

De a szerelem mindíg meg volt,soha nem engedett el.

2012. ápr. 4. 21:07

Nekem is pont ezt a mércés példát mondták,de azt mondtam akkor egyedül leszek,de nem érem be akárkivel.

Az én álmom egy lehetetlen férfi volt, és ugye csak van ilyen lehetetlen alak is :) IMÁDOM!

Leírom :D,röhögött rajta mikor elmondtam és nem az a hülye pasi,hogy magára vette,hogy ő nem ilyen.Volt egy nem szép szófordulatom,kifejezetten csúnya, amit mindíg odavágtam és nem érdekelt mit gondolnak rólam.Akkoriban nem.De amúgy le voltak döbbenve tőlem,és köpni-nyelni nem tudtak,mert megkörnyékezés szempontjából faggattak szerelmi életemről:D.Nem is környékeztek többet,de szerettek beszélgetni velem.

Merjem leírni :)!

Á nem.Tényleg nem szép.

Tehát a vágyam olyan férfi volt :D aki elég ha csak nekem Number 1 .Ájuljon értem,magabiztos,határozott mégis csupa szív érzelmes,érzéki,kedves,lelkis,de talpig férfi....mint a régi fekete-fehér filmekben az észveszejtően udvarias férfiak,de van akarata,aki tud várni,aki tapossa a malmot,ha tesztelésből hanyagolom,aki issza minden szavam,csodál,gyönyörködik bennem és csak én vagyok neki a minden,tudja mitől döglik a légy.

Hisz lássuk be egy szerelmes ember ilyen, nem másabb ez egy férfinél sem ha valóban szerelmes.Nekem egy szerelmes férfi kellett leegyszerűsítve, aki belőlem is ezt váltja ki és belém legyen szerelmes :D.A többi nem számít,hibák miegymás,mert én sem vagyok tökéletes,a többi hiba semmi,ha ez meg van.Mert lehet minden téren tökéletes,ha ez hiányzik.

Milyenek vagyunk mi nők,míg nem járjuk meg a hadak útját egy bunkóval?

Vágyódunk egy rossz fiú után ....aki pedig mindent megtenne,fúj nyálas.....majd a rossz fiú mellett kezd felnyílni a szemünk,mert mit várnánk el tőle?Hogy emlékezzen az évfordulónkra,de minimum a névnapunkra,a Valentin napot el se felejtsem,néha cirógathatna és kényeztethetne,tehát nyálas pasira vágyunk,nem is őrá.Nyálas pasit akarunk belőle csinálni és mi vagyunk felháborodva,hogy egy bunkó!

Már akkor is ilyen volt,erre csak azért vágynak a nők mert van egy szenvedélyes korszak a nők életében,amikor ez kell,de mégsem ez kell.

Aki ezt nem érti az azt sem fogja megérteni amit most írok neked.

Legyél könnyed,próbálj meg nem adni más emberek véleményére,mert az emberek irígyek,100ból 99az.Tisztelet az 1 kivételeknek.Az is irígyséből minősít Q-nak egy másik nőt,aki ezt kijelenti,ha egy csinos riszálós miniszoknyás nőt lát.

És ha az is,ez hol tartozik ránk nem?Nekem attól miért lesz bármi is rosszabb,vagy jobb,ha az is..Ha épp a pasimat viszi el,örülök neki mert rájövök,hogy a pasim egy s.fej....nem ilyen kell,ha megnyerte hagy vigye,nekem annál is jobb lesz,nála már csak még jobb pasim lesz,mert tanulok.Ha így érzi jól magát!Nem lehet mindenki olyan mint én,vagy más,vagy mint egy veszta szűz.Lehet aki mást minősít,annak meg olyan hibája van,hogy kizsigereli a pasiját,rátelepszik,folyton az agyára megy,ragad és éli szegény pasas életét nem foglalkozva azzal,hogy boldogtalan mellette.Mert ha már vállalunk egy férfit,nekünk is boldoggá kell tennünk őt!Lehet,hogy frigid,amiről nem tehet,de ezért nem más nőket kell bántani.Nem kell ítélkezni,ha valaki csinosabb,vagy vadabbul él,mert lehet különb mint más ember ,ezt sohasem tudhatja senki.Minden ember önző,nem várhatják el,hogy eret vágjon magán mert miniszoknyában mer járni télen is és okosan játszik.Ha buta is és tényleg bamba liba,akkor is hogy veheti bárki a bátorságot,hogy leírja ,vagy ítélkezik!Mi köze hozzá,az ő élete?

Tudod a férfiak sokkal másabbak,mint mi nők,a férfiak nem olyan irígyek mint nők a nőkre.A nők veszélyesek,a férfiakkal pedig vigyázni kell:),ravaszak!

Ha kimondtad a végső szót adj 2 hónapot magadnak,foglalkozz mindennel és tojj a pasikra,mert még fel kell dolgoznod a történteket.Rengeteg időd van.Szórakozz és beszélgess jókat a barátnőiddel,bulizzatok.

A távoli munka nagyon szuper,szülőktől is távol még jobb!A gyermek szülő kapcsolat is más dimenzióba lép,a magad ura leszel,ők pedig büszkén vágyódnak majd utánad.

Hogy te ilyen széltolókba habarodsz bele,kutya harapást szőrével:D!

Jó!Legyenek ezek a pasik az első cél,rá kell jönnöd mindenre!Te mit váltasz ki belőlük,mire vagy képes és rájössz jobb nő vagy mint gondolnád és többre vagy képes, többet érdemelsz.

Ha ilyen pasi után olvadsz,ne félj!Flörtölj vele,ültess le mindenkit aki bele akar szólni abba te mit tegyél.

Játsz te is vele,mert ő is csak ezt teszi,de ez a te játékod!!

Ne érezd hülyéül magad,mert tedd fel.. úgyis kiderül,hogy egy s.fej,ha nem, az is.De soha ne dőlj be neki!Kis tapasztalat után ki fogod ismerni melyik hazudik!

Mutasd be neki a határozott,senki nem szólhat bele mit teszek éned,még ő sem, mert ott van benned,az is te vagy,ne nyomd el megfelelési kényszerből.Neked nem kell megfelelned senkinek,tegye ezt ő,vagy más!Más meg akar felelni neked?

Ne panaszkodj pasi ügyekről,exekről soha.


Játsz úgy mint egy férfi,hallgatni is jól kell tudni,mert kicsit visszavesz az önbizalmukból.Nem kell mindent kibeszélni nekik,jobb ha titok az életed és a lényed,nem tud kiismerni és te irányítasz.Ne hagyd,hogy el higgye ő játszik veled.Hagyd kétségek közt.Legyél nagyon szenvedélyes és vértezd fel az utolsókig,majd mint egy filmszakadás juj rohannom kell.Ne adj magyarázatot miért.Soha ne magyarázkodj!Amíg tudod ezt játszd el,de mindíg fogadd kedvesen ,örülj neki,beszélgess vele odaadóan és megértően annyi minden van,az életről,de sose a tiédről,arról csak szűkösen,publikus részleteket....előbb utóbb érdekelni fogja.Ne legyen biztos benned,tartson tőled.Mindíg nézz a szemébe és olykor kimért válaszokkal szolgálj,a leg büszkébb női énedet edzd rajta,mégis ötvözd kedvességeddel és humoroddal,de maradj félelmetesen magabiztos.

Tudod a szomorú valóság,a párom mondta: a férfiak minden nőt könnyen kaphatónak és annak gondolnak.... azért hiszik azt ,hogy nekik bármit szabad.Mutasd meg,hogy nem.

Ha egyből beadod magad és nem ismer meg,rólad is azt fogja gondolni.Féljen csak tőled mielőtt megkapja :).

Mikor ki akar hátrálni ebből,csak nézz a szemébe,hogy jó ezt akartad,akkor menjünk hozzád.

Itt tiéd a döntés,ha nem érzed biztosnak a benned kialakult képet megtörténik a nagy forró,szenvedélyes dolog,amire amúgy is vágytál....míg nem próbálod ki nem tudod mi minél ér többet,de készülj fel erősnek kell lenned.Az ilyen ember sosem lesz jó partner,akármilyen szép is.Öltözz fel és lépj ki az ajtaján.Ne magyarázkodj,hagy érezze szarul magát.Ne számolj semmivel,hisz jó volt........meglehet keresni fog mint az őrült..akkor találkozz vele,kezdd előröl az elérhetetlent, ne legyen már egyszerű dolga mint mindíg,talán megtörténik,hogy beléd esik,talán nem....de sok mindenre fogsz rájönni,különböző érzések fognak kialakulni benned és tisztábban látsz majd mindent.Talán neked a bőrödön kell tapasztalnod,hogy elhidd amit mindenki mon és okoskodik.Nem baj ez.Mindíg azt csináld amit te akarsz és nem fogod hülyéül érezni magad,vagy átverve,ha még egy ilyen előfordul.Ha bunkó mód szakít, akkor elmész mellette és mélyen a szemébe nézel,szégyellni fogja magát,ha csak kihasznált.De különben ne is érdekeljen,mert akkor ez lesz a leg óriásibb és fájdalmasabb leckéd.

Számoltál ezzel is.Ez is tanít valamire, ne rágd ,okold,vagy emészd magad ha ilyen előfordul.


De ezt ne várd meg:),ügyesebb leszel te!.Időben rájössz magadtól is,hogy nem jók ezek a férfiak más szerelem kell neked.Csak húzd őket!!Ezzel többet érsz el ,megleckézteted őket mint az előzőt :)!!Azért nagyon büszke vagyok,neki pofára esés,hogy nem kapott meg:)!

46. Kisvirág09 (válaszként erre: 45. - E300c9a9d2)
2012. ápr. 4. 16:19
Hú, de jókat írsz! :) Te is nagyon szimpi vagy! :)Nekem is volt anno egy nagyon rossz tapasztalatom, akkor én is hasonlóan viselkedtem a pasikkal. Nagyon sok embert elhajtottam, mindig azt mondta mindenki hogy nekem semmi sem jó, túl magas a mércém, stb.... Aztán gondoltam kicsit "leljebb" teszem, de rossz ötlet volt. Az a nagyon nagy szikra soha nem volt a jelenlegi párommal (persze volt, de nem annyira, gondoltam majd kialakul), tévedtem. A másik rossz dolog, hogy leginkább mindig annál érzek ilyen szikrát, aki elérhetetlen vagy (mint a mostani példa is, egy beképzelt szemétláda)... Biztos rosszul vagyok bekódolva! :) De azért remélem, hogy találok majd valakit, akiért teljesen megőrülök és fordítva is! Most adtál egy jó nagy löket erőt nekem! :)))
45. e300c9a9d2 (válaszként erre: 41. - Kisvirág09)
2012. ápr. 4. 14:03

Nagyon szívesen:).

Hát figyelj felpezsdítette a véred a pasas :).

Hidd el nekem ezt ő tudatosan csinálta,megragadott a vágyaidnál fogva.

Nem nagy kunszt :D,tök mindegy,hogy viselkedtél..egy felpiszkált nő, hogy is tudna viselkedni :)!

Tudatosan csinálta.

A lényeg,hogy pofára esett nem kapott meg :D!

Így megint emelt fővel nézhetsz a szemébe,mert beégett a drága és inkább lebukott ő....,mert megcsillant a foga sárgája.

Gondolj csak bele!

Mennyit zuhant most a szemedben és ,hogy nézel most rá :)!

Ne magadat utáld egy ilyen alak miatt,sok ilyen van, én a lányomat nagyon ki fogom képezni.

Azt kívánom emberileg olyan férje legyen majd mint az én párom!

A rossz kapcsolatom után én nagyon soviniszta nő voltam.Most is az vagyok,mert tudom milyen legtöbb férfi,azután sosem tudtak hasba akasztani már.De azt is tudom milyenek a kivételek,tehát nem minden férfival vagyok gonosz,mostmár csak egyel nem :),a többivel semleges.

A pasik meg milyenek szövegekkel pedig nagyon tele volt a lelkem már akkor :).

Bármi rossz érzésem volt egy pasival kapcsolatban,a pár randi alkalmával,mert ugye feltett szándékom volt soha többé sz. kapcsolat,én megmondtam ami épp eszembe jutott róluk ....egy elszólás,mondat,vagy mozdulatból kiindulva,vagy semmit nem mondtam csak épp poénos pillanatomban,(halál komolyan így volt :D),bevágtam,hogy teregetnem kell,sietek haza,huh.

Ha volt esze leesett neki,ha nem kit érdekel mit gondolt,ugyan azt amit én róla.

Miníg úgy indultak a randik,hogy mertem szemezni,ez nagy löket nekik.

Egy rosszul kimondott mondatból,elárulják magukat és megmondtam amit erről gondolok.

Én ez a nehogy már a nők típus vagyok.

Néhányukat szinte el üldöztem,de nem alkudtam meg,aki igazán szeret önmagamért szeret,miért játsszak szerepet.

És ezt tettem jól.

Egy kisebb szimpátia eltérés alkalmával mondtam meg a véleményem a drágámnak,mi nem szóba :),vitába elegyedtünk:),alul maradt,de én is büszkén veszítek,mert édesen elhallgatok ,majd rágyújtok...hát,már nem,NO CIGI......

Így tettszettem meg neki,lépegetett a drága és én pedig beleestem mint ló a gödörbe,mert azt szerette aki vagyok:D.

Hasonlók várnak rád is!:)

Nagyon örülök,hogy válaszoltam a fórumodra, mert nagyon szimpi lettél:) Te sem csak egy lány vagy a többi közül :D!

44. e300c9a9d2 (válaszként erre: 35. - Kisvirág09)
2012. ápr. 4. 13:15

A szerelem soha nem múlik el!!

Szeretnék rácáfolni!Ebbe ne kapaszkodj.Ez a dumájuk azoknak akiknek szar a házasságuk.

Első példa, a szüleim,második példa szintén egy rokonom,még mindíg olyanok mint a 20 éves tiniszerelmesek,és mi is.

Aki ilyet jelent ki na annak sem őszinte a házassága:).

Ami elmúli az csak a szenvedély akkor,ha sosem voltál szerelmes,vagy ha mégsem olyan az illető mint képzelted.De ha bejön a szerelem az nem múlik el ha valóban mind a két fél szerelmes.

Csak akkor múlik el,ha valaki részéről nem az volt,csak hazugság,emiatt ne légy tétlen.A szerelem nem múlandó és erről engem ne akarjon senki meggyőzni és hasba akasztani,mert akkor az a valaki még nem tapasztalta.

Ne izgulj:), veled semmi gond,csak nehéz az élet tudni kell evezni.Még most ragadd meg az alkalmat, mert még2-3 évet el evezgetsz,tapasztalod a kapcsolatokat,mert ehhez időkel,hogy rátalálj MR IGAZIRA :D!Most lépj, soha nem fogod megbánni!

43. e300c9a9d2 (válaszként erre: 30. - Kisvirág09)
2012. ápr. 4. 13:06

Na épp ezért beszélj midkettővel és nem kellesz mitől félned.

Mondd meg ennek az ismert pasinak,hogy nincs több flört, mit gondolt magáról,megtudtad,hogy barátnője van szégyellje magát,te szakítottál a pároddal és nem vágysz többé nem őszinte emberek társaságára, mert te is rosszul érezted magad emiatt,hogy flörtöltél,pedig ez csak flört volt,ezért mindent elmondtál a párodnak,mert ez a te becsületed.

Mondj el mindent és nem kell mitől félned!

Nem embert öltél:)

Istenem elcsábultál:),de nagy bűn egy nem boldog kapcsolatban! :)

42. e300c9a9d2 (válaszként erre: 23. - Kisvirág09)
2012. ápr. 4. 12:58

Ne félj egyedül lenni,semmivel nem rosszabb, ha emiatt maradsz valakivel,tőle is elveszed az időt, később neki is nehezebb lesz találni valakit, később neked is.

Nem szabadon pedig, egy normális férfi nem megy bele kapcsolatba, csak az ilyen kulyonok.

Még én sem vagyok férjnél :),de várjuk,hogy összejöjjön.

Semmi nem ezen múlik,nem kell férjnél lenni, nem kell izgulnod,görcsösen sem kell keresni,a mai napig észre veszem,hogy gyerekkel az oldalamon próbálnak szemezni velem,vagy véletlen flörtbe keveredni.Tehát igen kelendő portéka leszel szabadon.

Ugyan így voltam vele az előzővel mint te.Dettó ugyan ez,irígykedtem mikor másokat csókolózni láttam,a párom sem ért,hogy bírtam ki sajnálatból még egy évet valaki mellett..És milyen hülye voltam.

A tiéd egy nagyon jó ember,biztos érzi ő is,hogy nincs rendben valami,nem lehet ezt nem érezni,mond ki végre,mert biztos belül már ő is tudja.

Ő ugyanúgy fog dolgozni,tud majd gondolkozni mit nem csinált jól és talál majd egy olyan lányt aki hasonló mint ő.

Jaj ne félj az egyedülléttől!!Mégha lesz is egy két csalódás ennél már csak jobb lehet,hisz nem vagy boldog.

És hülyeség!Mit kell neked emiatt kellemetlenül érezned magad,házasságokat tudok,hogy csak a felszín szép, vagy a nő nem tud valamit a párjáról és ezért.Nem minden az aminek látszik.

Nem könnyű normális férfit találni,egyre több a könnyű nő,emiatt.

Te vagy a legjobb helyzetben,mert nem vagy tini,minden a kezedben van.

Csak magabiztosnak kell lenned,hisz tudod mire vágysz,tehát csak várni kell.

Állj önálló lábakra,komolyan mert a rendes pasas életét is leéled!Csak ügyesen:)!Nem csak magaddal tolsz ki,ha nem teszed!

41. Kisvirág09 (válaszként erre: 38. - E300c9a9d2)
2012. ápr. 4. 12:55
Szia! Hát mindenesetre köszönöm hogy leírtad, voltak benne dolgok, amit megfogadok! :) Egyébként az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az elején nem tudtam a nőről, és utána mondta, és tovább sms-eztünk,mert nem gondolkodtam... Nagyon undorítónak érzem emiatt magam, mert mindig utáltam azokat, akik belerondítanak a kapcsolatokba. Talán emiatt is nem vettem fel neki többet a telefont. És nem találkoztam vele, semmi nem történt. Viszont nagyon jól megfogalmaztad, hogy kapaszkodónak kellett, hogy kilépjen, ezt tényleg szó szerint így érzem! És igen szakítanom kell, mert előbb-utóbb jönne megint valaki. Jaj, csak ne lenne ilyen nehéz! A másik sráccal nem akarok többet találkozni, beszélni, mert fogalmazzunk úgy hogy rájöttem, hogy egy sznob nagyzoló seggfej, akinek a csajok "arra" kellenek a nője mellett. Én is arra kellettem volna neki, tudom, de azért mert én viselkedtem k.rva ként... Ezt sajna már nem tudom visszacsinálni, max amit leírtál, innentől megingathatatlan leszek! Köszönöm neked ezt a hosszú választ! :)
40. e300c9a9d2 (válaszként erre: 15. - Kisvirág09)
2012. ápr. 4. 12:45

Pont azért mert jó ember érdemlitek meg mind a ketten az őszinteséget.

A másik pasival,pedig eldöntheted mit akarsz,de a lecsóba menetelt érdemli:).Nem lehetsz biztos benne,hogy jó az ágyban :D!De komolyan!Elméletileg százalékokban 10-ből egy férfi igazán jó,5-ből 1 aki hellyel közel jó.

De biztos neked is vannak barátnőid akik erről panaszkodnak,mit tegyenek,megjátszák stb. ez nyílt titok.

Ugye nem csak nekem vannak ilyen barátnőim :D.

39. e300c9a9d2 (válaszként erre: 12. - Kisvirág09)
2012. ápr. 4. 12:39

Ilyen esetben éljen vele a családod :),de ne te tedd tönkre a boldogságod mások miatt,vagy az ítélkezések miatt,hogy mi a jó és rossz.

Fiatalabbnak gondoltalak:),én annyi idősen szültem mint most te:).Tehát nem sok van köztünk :),én meg egy kislánynak írtam le minden tapasztalatom amit tudtam :).

Elnézést :).

38. e300c9a9d2 (válaszként erre: 1. - Kisvirág09)
2012. ápr. 4. 12:33

Szia Kisvirág!

Nem tudom eddig ki mit írt,mert csak a te kezdő történetedet olvastam el.

Úgy érzem te elég fiatal lány vagy én sem vagyok öreg:)..26,de van már kislányom is, az igazi nagy Ő-től.

Öm,igen ezt sokan mondják és sokszor csak ők gondolják úgy,aztán ott a sok válás,megcsalások stb.

A legjobb tanácsom először az....igaz nagyon jó mindent meg susmusolni a barátnőkkel,mert ez olyan jó érzés:),ez maradjon is így míg úgy érzed,ha valami véletlenül is elhagyná a száját,te azt soha nem bánnád meg.Sőt itt minden rajtad múlik,mert ha őszintén élsz soha nem lesz mitől félned.

Nekem volt egy 2 éves kapcsolatom nagyon régen,amiben hasonlóképp éreztem magam és2 év múlva áldottam az eszem,hogy megtettem,kiléptem a kapcsolatból,nehéz volt,mert nem tudtam megszabadulni tőle,igen nekem szabadulnom kellett :).

Mindíg ott a félelem,hogy mi lesz most ,egyedül vagyok stb,az első pár hónap nekem is bizonytalan volt,mégis rájöttem,hogy sokkal jobb.Jobb a bizonytalan jó,mint a biztos rossz:).

Csajos bulik,ismerkedések,strand, legeltessük a szemünket a srácokon,amit csak el tudsz képzelni,a magad ura vagy és van időd megérni az igazira,addig pedig élsz,szórakozol,flörtölsz szabadon,kibeszélsz mindent a csajokkal,fodrászhoz jársz,sminkelitek egymást,csupa jó ismerkedsz srácokkal....aztán hopp észre veszed,hogy melyik srác milyen,ki tudod őket ismerni csukott szemmel ,széllel szemben,nem leszel már naív és tudni fogod mi kell neked,rátalálsz arra a pasira,aki nem csak muff vadász:D.Tudod ezeket a legkönnyebb úgy kiszűrni....ez nem szüzességi fogadalom,ha valaki igazán komolyan érdekel téged annál minimum fél évig határozott nem legyen a válasz a szexre,ha már előtte 100 is volt akkor is!És nincs neki magyarázkodás,hogy ó csak azért mert,kőkeményen meg kell mondani,nem majd ha én érzem,minél inkább erősködsz azt veszem észre csak az kell neked.

Így alakul ki a méltóságod.Ha erősködik,már tudod a választ bármilyen szomorú is,csak az nem tud várni, aki arra hajt.Ez nem az ókor, ez kő kemény igazság.Ez a kész tény.Csak olyan pasival foglalkozz komolyan akibe fülig beleesel,de ott viszont ha nagyon akarod,nincs félre flörtölés,mert örökre elveszítheted.


Itt nincs mitől félned, remélem nem az anyagi helyzete miatt érdekelt az a srác,de hidd el nekem nem ő kell neked.Veled is ugyan azt csinálná,mint ahogy a jelenlegit is így csalja.Az ilyen emberek nem változnak,majd csak évek múlva,ha hoppon maradnak.

Jaj még annyit,míg független vagy és mondjuk az a típus aki szereti az egy éjszakás kalandokat,a te életed,nincs kinek elszámolnod vele,te érzed,ha ez neked jó,senki nem vethet ezért a szemedre semmit,de ezekkel a srácokkal soha ne lelkizz,ne oszd meg velük a dilemmáid,még azt sem,hogy hol fagyizol,hisz nem akarsz tőlük semmit,semmi közük hozzád(bár én ennek nem vagyok nem is voltam híve,mégsem ítélkezek senki felett ,én ezt így gondolom)az a srác,ha csak azt akarod tőle akkor csak arra legyen és ő ezt tudja is,mondd meg neki,ne játsz vele sem.És nagyon vigyázz VÉDEKEZNI!!NEM CSAK TABLETTA ÓVSZER IS!!De ha már komolyabban akarsz valamit az előző írásom lép életbe.

Pasikról múltadról,exekről soha semmit,az aktuális partnernek,mert te őt a jelenben ismered meg,vele másképp gondolkodol ismerek olyanokat akik az ex pasijukról panaszkodtak, majd ezen támadási felülettel megsértve később....más dolgok miatt szakított a pasija de azt vágta hozzá.Nagyon rosszul esett neki, óriási csalódás volt a lánynak,mert ez egy vég nélkül tündéri lány és az előző pasija tényleg alpári volt.Igaz pár hónapos kapcsolata,de megviselte.Ne hagyj támadási,megalázási felületet,bármilyen is az életed soha nem leszel kevesebb senkinél,mert ami benned van azt más nem látja.Nincsenek tökéletes emberek.Senki nem vethet követ senkire!

Tehát ha a srác is exeket hozna fel, mondd,hogy ne,mert ne akard hallani(az olyan mintha téged is hasonlítgatna,vagy be akarna illeszteni a sorba)Ne akard hallani,ne engedj a kíváncsiságnak,most te vagy ott,miért is érdekelni,tudod te is milyen nők vannak.Ilyen beszámolókkal el sem indul így egy normális kapcsolat,még az elején kisiklik.Az csak rólatok szól,talán majd évek múlva visszatértek rá,ha érdekel..


Első tanácsom először is,hogy csak olyanok tanácsait fogadd meg akik boldog kapcsolatban,vagy házasságban élnek,akiktől soha nem hallasz panaszkodást ,hogy neki milyen a kapcsolata...., mert csak ők tudnak aránylag megfogadható tanácsot adni.Mert ugye emberek vagyunk,mindenki él valamilyen kapcsolatban,mindenkinek van valami problémája de nem mindegy milyen,és mi emberek hajlamosak vagyunk saját kapcsolati problémáinkat kivetíteni és úgy tekinteni a problémás férfira.

És ugye minden férfi más,még ha irányvonalakban sokban hasonlítanak,mindegyiknek más a személyisége,más a gondolkodása,nem egyformák, mint ahogy egy-egy dolog miatt rájuk ragasztjuk.


Nem kell minden barátnő tanácsát megfogadni,mindíg mérlegelj,mert a csalódás érzéseivel sok hülyeségre fel tudják vértezni az embert :).

Ez a flörtölős pasi is ezt használta ki,nagyon okosak,nem is gondolnád,nagyon ki tudnak játszani mindent.

Erre ment,tudta mi kell neked, ő adta magát azon célokkal,hogy ő pedig tudta mi kell neki belőled.

És ha megkapta volna,tudod,hogy te lettél volna az akire fűt fát mond,te érezted volna leforrázva magad,téged tudott volna megalázni,ne is kérj tőle magyarázatokat,mert te maradsz alul a harcban........hisz pasid volt,olyan lánynak titulált volna"már ezt gondolja rólad most is", de neked még nem késő.Majd elmondom.

Biztos kiöntötted a kis panaszos szíved neki,innentől olyan stabil csajnak kell lenned,aki megingathatatlan,soha ne tőlük kérdezz,te döntsd el mit akarsz,te is érzed mélyen mit akarsz,hát állj ki érte.

Nem hagyhatod,hogy egy képet alkossanak rólad, mert nem olyan vagy,nem mondom,hogy tapasztalatlan inkább még keveset tapasztalt, miért is kellene tapasztaltnak lenned,majd 30évesen.Csak rafináltnak és okosnak kell lenned.


Tehát első a jelenlegi pasid.Mitől kellene félned?Azért mentél bele a flörtbe,mert igazából szabadulnál tőle,de még kicsit kapcsolat függő vagy.Nem kell ez,nem kell felmelegíteni ezt a levest 100adszor,mert már megromlott.Az érzéseid nem változnak,amit most érzel az nem fog újra szerelemmé alakulni.

Ne kövess el felnőttes hibákat,még nem élsz házasságban.

Most visszamennél hozzá,ugyanúgy élnél,ki tudja hány évig,családot ilyen kapcsolatra nem alapozhatsz,a gyerekek is meg sínlenék....ki tudja hány nagy ő szalad el melletted addig úgy,hogy nem alakíthatsz ki semmit,megy tovább,mert meg vagy kötve.A szerelem boldogság,de a nem szerelem láncravertség.Szemezés a közértben,egy parkban,buszon..millió helyzet.Nem csak te vagy boldogtalanul valaki mellett,amiről ne is beszéljek,becsapva él melletted egy férfi,az ő életét is rabolod,nem csak a magadét pocsékolod.

Félsz,hogy megbántod?Ez a megbántás.Nem marad egyedül.

Én ezt is megjártam,igazán lelki terrorban tartott az ex,öngyilkossággal fenyegetőzött.És ott folytatta ahol addig,nélkülem is.Nem.

Neki sem jobb,te pedig miért lennél boldogtalan valaki mellett,mert nem képes kezébe venni az életét.

Neki is jobb lesz,sok lány van.Rosszabb egy sajnálat kapcsolat,mert ő így sose fogja megtudni milyen ha szerelemmel szeretik.Ne vedd ezt el tőle!

Magadat se sajnáld,új élet vár rád!

Ne élj elnyomásba,biztos rosszba.


Nem kellenek az útvesztők,boldogabb az őszinte ember!

Vegyél nagy levegőt,nem bűn,hogy szerelemre vágysz,de nem ő az aki iránt ezt érzed.

Akkor lehetsz büszke nő,ha őszintén élsz.Bármi történt.

Ülj le vele beszélni otthon nállatok, más is legyen otthon,de a szobádban kettesben.

Mondd el neki,hogy már nem azt érzed,mióta érzed így.....jól hallotta amit hallott,elég erős flörtbe keveredtél,de már az iránt sem úgy gondolkodol,mert nem tartod alkalmas partnernek.Egy kapaszkodónak tűnt ő is,hogy kimozdulj már valamerre.

Végre,hogy ilyen kínos helyzetbe keveredtél,nincs több sajnálkozás,menekvés kimondod végre amit érzel.Nem akarsz tőle már többet,nem vagy már szerelmes,nincs kit hibáztatni,mert ez mindkettőtök hibája,nem csak a tiéd,mert valami hiányzott a kapcsolatból,de ez már nem lesz más.

Nevet nem vagy köteles mondani a pasinak, ezt így mond meg neki,mert ez a kiábrándulás régebbről fakad,már nem akarsz többé hazugságban élni,a másiktól sem akarsz semmit. (Remélem mert csak befürödnél vele.)

Másrészt,derítse majd ő ki magának ha akarja.Elmondhatod, hogy fiatal vagy,naív vagy,panaszkodtál az illetőnek,mint minden nő ilyen esetben,mert nem tudtál dönteni mit tegyél,kapva kapott rajta a pasi,flörtölni kezdett,te meg belementél ez van,de te is inkább úgy gondolod nem megbízható a srác,tehát ő se számoljon semmire.

Jobb őszintének lenni,ezért elmondtad, nem megértést vársz,hanem szakítasz mert így nem lehet élni,neki is jobb lesz így,rég véget szerettél volna vetni ennek ,de nem ment.


Majd beszélj a ledér pasassal :D

Mondd el neki, hogy mint aki nála is szakítani készül.

Nem akarsz már tőle semmit,túl soknak érezted ezt a hirtelen flörtölést,neked csak lehetőséget kínált,hogy szakíthass a jelenlegi pároddal,mert te nem megcsalni akartad,de furcsa neked,hogy ő így bele ment tehát te úgy gondolod,nem akarsz ilyen kapcsolatot,mert ez nem lenne az ami neked kell.Végre szakítottál a barátoddal,de most vele is .

Ja és nem mellesleg megtudtad,hogy barátnője van,ez számodra mindennél gusztustalanabb (így-így!!Na félj ilyet mondani!!),te elmondtad,hogy van egy kihűlt kapcsolatod,sőt inkább lelki szemetesládának használtad őt mert elpanaszkodhattál neki mindent, de ő bele rángatott egy olyanba,hogy nem volt őszinte,veled akarta a barátnőjét megcsalni ami nem egyenes,mert te ilyenbe nem mentél volna bele,ha tudod.Te a te pároddal szakítani is akartál és mindent vállaltál.

Nos szakítottál is, elmondtál a párodnak mindent......ennél többet ne is mondj neki,hogy nevet nem mondtál,higgye azt,hogy mindent,hagy gondolkodjon.

Muszáj lesz,ha gerinces ember a barátnőjén elgondolkodni,mert a lánynak ő is csak az életét rabolja.Ez csak rájuk tartozik.

És fordulj sarkon, hagyd ott" felejts el "végszóval.

Így bármikor a szemébe nézhetsz,nem skatulyázhat be buta kis csitrinek!Hisz ő még gerincteln alak is!

37. Kisvirág09 (válaszként erre: 36. - Adbefc7882)
2012. ápr. 4. 12:07
Az elején nyilván volt... És igen beszéltem már vele arról hogy változtassunk 1-2 dolgon, mert így nem lesz jó. Igazából azt remélem, hogy még előjöhet a tűz... Naiv vagyok? :(
36. adbefc7882 (válaszként erre: 35. - Kisvirág09)
2012. ápr. 4. 11:57

Ne nevettesd ki magad...

Őszinte kapcsolat?? Elmondtad őszintén Neki már az elején, hogy nincs tűz?? Ha igen, és Ő maradt, akkor egy balf*sz, ha nem mondtad el, akkor meg nem egy őszinte kapcsolat.

35. Kisvirág09 (válaszként erre: 34. - Memimemi)
2012. ápr. 4. 11:20
Ezt az esetet leszámítva, szerintem a kapcsolatunk őszinte! A szerelemről meg nem tehetek, ha nem érzem. Meg a szerelem egy idő után elmúlik úgyis, ezért gondolkodok ennyit a következő lépésen.
34. memimemi (válaszként erre: 33. - Kisvirág09)
2012. ápr. 4. 11:06
A jelenlegi párodnak is jobb, ha szakítani fogtok. Egy ideig rosszul esik, meg fáj, de egy idő után tovább tud lépni az ember és tovább keresni a megfelelő társat. Mindenkinek jobb ez, mint egy nem őszinte kapcsolatban élni.
33. Kisvirág09 (válaszként erre: 32. - Memimemi)
2012. ápr. 4. 10:57
Már nem a munkatársam! Csak volt. És nem a flört miatt tenne alám, hanem mert ráfogtam, hogy ő kezdett ki velem, ami így visszagondolva elég kínos, de akkor csak így tudtam kimagyarázni a párom előtt!
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook