Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elrontottam az életem fórum

Elrontottam az életem (beszélgetés)

60. Guruljka (válaszként erre: 26. - Andrasandras)
2019. szept. 1. 14:32

Azt kivéve, hogy nem mernek rád számítani.

Nem tapasztalják meg pont a legfontosabbat: hogy Apa mindig érthető, kiismerhető, számíthatunk rá.

59. Piroska52 (válaszként erre: 29. - Andrasandras)
2019. szept. 1. 14:04
na,ezt nem kellett volna leirnod,mert itt vesztetted el a legkisebb jó indulatot is,
2019. szept. 1. 13:09
El. Megpróbálhatod visszaszerezni a szerelmed, ha tényleg őt akarod, és ő is komolyan gondolja veled. De ha még egyszer visszatáncolsz, nagyon lejáratod magad. Több embernek fájdalmat okoztál. A nagy semmiért. Maradtál volna a szeretőddel, ha már felbolygattad az életüket. Döntsd el, mit akarsz, és ahhoz tartsd magad!
57. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 55. - Globus)
2019. szept. 1. 13:02

Nem igazán szeret válaszolni.

Arra sem adott választ a szerelmében a szexen kivül, mi a jó? Miért volt érdemes érte lépni? De , vagy nem tudja maga sem, az agya helyett a farka vezérli, vagy még kitalál magában valamit, hogy ő a mártír.

56. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 53. - Panna.33)
2019. szept. 1. 13:00
Azzzz. Szánalmas.
55. globus
2019. szept. 1. 12:51

"közös programok, tervezgetések után 1 évvel késöbb közöltem otthon szivszakadva, hogy elköltözöm, de az okát nem birtam elmondani"

Lehet, felületesen olvastam a fórumot, milyen ürüggyel költöztél el hazulról? Valamit csak mondtál, mit?

54. Lávli (válaszként erre: 53. - Panna.33)
2019. szept. 1. 12:49
😂 Az.
53. Panna.33 (válaszként erre: 52. - Lávli)
2019. szept. 1. 12:48
Babettanyósan tudnám intézi az sorsát, mondjuk egy húsdarálót használva. Szánalmas kis pöch.
52. Lávli (válaszként erre: 48. - Panna.33)
2019. szept. 1. 12:45
A kényelem (tiszta ruha, kaja -persze roppant egészségtelen kaja-) nagy úr. Mégis komfortosabb így sírni a bepasizott szerelme után.
51. globus (válaszként erre: 15. - Andrasandras)
2019. szept. 1. 12:42

Ha felfogásodban szerelem = jó szex, akkor oké.

Gyaníthatóan abból is továbbálltál volna néhány év múlva, mert a kezdeti lobogás törvényszerűen nem tart évtizedekig.

50. globus (válaszként erre: 11. - Andrasandras)
2019. szept. 1. 12:39

Nemes egyszerűséggel tisztázni lehetett volna a helyzetet, szabályosan elválni és új életet kezdeni. Gondoskodván a "régi" gyerekekről.

Ehelyett titkos kapcsolatban sunnyogni, igazat nem megmondani, több ember életét elrontani nem vall emelkedett jellemre.

49. Panna.33 (válaszként erre: 23. - Andrasandras)
2019. szept. 1. 12:37
Lószart választottad azt. Azt választottad, hogy visszakullogsz és sajnálod magad.
48. Panna.33 (válaszként erre: 11. - Andrasandras)
2019. szept. 1. 12:32

"tudom, hogy a nejem jo ember és szeretem is nagyon, csak közbejött a szerelem."

Ez ugyan olyan szánalmas kijelentés, mint véletlenül teherbe esni. Ha tényleg szeretnéd, nem tudott volna senki közétek férkőzni.

Hányni tudnék a mártírkodó önsajnálatodtól. Minek mentél vissza, ha nem vagy képes szeretni a feleségedet?! Takarodj onnan, legalább neki legyen esélye tiszta lappal új életet kezdeni.

47. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 45. - Banános Zselé)
2019. szept. 1. 12:28

Ha nem megfelelő psziché, netán még nem is túlképzett, a gyerekinek is a boldogság, öröm hiányt ilyen ételkkel próbálta kompenzálni. Nem tudhatom, csak lehet ez a háttér.

Mindig 2 felet kellene megismerni, nincs egyoldalú igazság.

46. vivo44 (válaszként erre: 42. - Banános Zselé)
2019. szept. 1. 12:25

Akkor nyilvánvaló, hogy 25 kilóval könnyebben ismerkedtek, szült gyermekeket. Tehát a felvetésed alaptalan. Csak magyarázkodás.

Lehet én is ennék, meg ennék, csak hogy undorodjon meg egy hasonló ember tőlem és mert abban találom már csak a vigaszt.

Van aki az alkoholba, van aki más dolgokhoz nyúl, hogy kitöltse azt az űrt amit más okozott.

45. Banános Zselé (válaszként erre: 44. - Banános Zselé)
2019. szept. 1. 12:23
és a gyereknek is azt ad
44. Banános Zselé (válaszként erre: 41. - 9b10f3d7ff)
2019. szept. 1. 12:22
mindig édességeket eszik meg gyors kajákon él
43. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 41. - 9b10f3d7ff)
Helyesbítek, legtöbbször van lelki eredete.
42. Banános Zselé (válaszként erre: 40. - Vivo44)
igen ezt tudjuk
41. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 38. - Banános Zselé)
2019. szept. 1. 12:21

Hogy lehetett olyan, ha a kapcsolatuk alatt hízott 25 kilót? Ő írta. Nem dagadtan vette el.

Van az Élet 250 kg felett című műsor. Amikor feltárják mikor , és miből indult ki az elhízás, orvosok elmondása alapján is lelkiproblémák vannak a háttérben.

40. vivo44 (válaszként erre: 38. - Banános Zselé)
2019. szept. 1. 12:21

" amig távol voltam, nem tault velük rajtam kivül senki, tanulmányuk romlott, sportot abbahagyták, csak hiztak a gyorskajátol és az édességektöl."

Valahogyan csak összejöttek és a gyerekek is......

39. shanta1 (válaszként erre: 38. - Banános Zselé)
2019. szept. 1. 12:19
...elmúlt tizenévben...
38. Banános Zselé (válaszként erre: 37. - 9b10f3d7ff)
2019. szept. 1. 12:17
azt írta hogy mindig olyan volt, otthonról hozta
37. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 31. - Andrasandras)
2019. szept. 1. 12:14

Mi a csudán csodálkozol, hogy nem volt ereje tanulni velük? Ha szeret, akkor olyan egy szakítás feldolgozása , mint elveszíteni valakit egy tragikus balesetben. Kell idő a szeretett fél elveszítésének a feldolgozásához.

Ha, igazi nőnek néznéd, akkor valószínű tenne a hízás ellen is. Ha valakit királynőként kezel a párja, az szeretné is a státuszt megtartani, tehát tesz érte.

Ha nem, akkor menekülhet az evésbe, mert az ad neki egyedül örömöt.

36. Banános Zselé (válaszként erre: 35. - Vivo44)
2019. szept. 1. 12:14
oké
35. vivo44 (válaszként erre: 34. - Banános Zselé)
2019. szept. 1. 12:12
Azért, mert nem a felesége írt a Hoxa fórumra, de ha adsz hozzá elérhetőséget, neki is elmondom a véleményemet.
34. Banános Zselé (válaszként erre: 33. - Vivo44)
2019. szept. 1. 12:11
de a felesség is elválhat, most miért neki mondjátok hogy adjon esélyt a feléségnek hogy boldog legyen?
33. vivo44 (válaszként erre: 26. - Andrasandras)
2019. szept. 1. 12:08

Szia.

Végigolvasva a fórumot annyit látni, olvasni, hogy kizárólag neked mi a jó és mi a rossz...

Feleségednek?

Gyermekeidnek?

Az amit tettél, nem te volnál az első és nem is az utolsó, csak többnyire emberek vannak annyira gerincesek, hogy odébb állnak és hagyjál élni a szeretteiket békében.

Kérdezd meg a gyerekeidet, a feleségedet, hogy ŐK boldogok-e. Ne csak azzal foglalkozz, hogy TE boldog vagy-e, neked mi lenne a rosszból a legjobb.

Hogy most arra fogod, hogy nincsen szex? (mert egészségtelenül étkezik feleséged...)

Nem lehet, hogy az evésbe menekült a boldogtalanság miatt, amit te okoztál????

Valóban 11 éves szinten gondolkodsz, áldozatként beállítva magad, holott az áldozat az aki elvisel téged maga körül.

32. shanta1 (válaszként erre: 26. - Andrasandras)
2019. szept. 1. 12:06

Ezt nem kétlem,de ott a kulcsszó:MOST!

Mi lesz ha újra szerelembe esel valakivel,vagy egy-két veszekedés során a feleségeddel kibukik a dolog?

Akkor mit fognak szólni?

Tudod apám ugyanezt csinálta,csalta nem becsülte meg anyámat(verni nem verte),minket nagyon szeretett,semmiben sem szenvedtünk hiányt.Viszont feszültség érezhető volt,egész gyerekkorunkban.Mikor felnőtt fejjel megkérdeztem Anyut miért nem váltak el,azt válaszolta kicsik voltunk ,minket nézett azután már beletörődött.Úgy gondolom nem kellett volna,mert boldogtalan.Hiába élnek 56 éve házasságban.

2019. szept. 1. 12:05
mondjuk ugy, hogy ö szereti a gyerekeket én meg nevelem öket. amig távol voltam, nem tault velük rajtam kivül senki, tanulmányuk romlott, sportot abbahagyták, csak hiztak a gyorskajátol és az édességektöl. számitogépeztek. nem birtam ezt nézni. most ujra kivirultak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook