Elmondjam hogy tudok az üzenetekről? (beszélgetés)
nem hiszem, hogy szonyeg ala sopres, meg mindent tures miatt allnak hozza ugy, ahogy. sokkal inkabb azert, mert megijednek, mikor szembesulnek azzal, hogy a masik hogyan viselkedik, erosebb az el ne veszitsem erzes, semmint az, hogy hoppa, ez meg micsoda, en sem tennem meg vele, o hogy teheti?
keves no vagy ferfi, mert ferfiak is kerulnek ugyanilyen helyzetben (a szulest leszamitva :D) mondja ilyenkor azt, amit irtal, hogy normalul beszel a masikkal, es kozli, hogy ez a szamara elfogadhatatlan, felvallalva azt, hogy ha a masik nem oszinte, nem reaglja normalul, akkor ott befejezi a kapcsolatot
itt is annyian nyitottak forumot arrol, hogy a parom tarskeresobe vagy szexoldalra regisztralt, es egyik sem dontott ugy, hogy akkor ott vege. mindegyik megmagyarazta maganak, hogy a pasi csak unalombol, kivancsisagbol regisztralt es ismerkedett, nem tortent semmi. pedig a tortenesnel a szandek a fontosabb. mert ritkan kapja barki inflagranti a parjat :D
Igen, én is azt hiszem, hogy ez egyrészt önigazolás, meg a régi "a nőnek tűrni kell, bármi is jön" szabály, seperjük a szőnyeg alá, majd csak lesz valahogy.... De félelmetes, mert ezzel sokan azt igazolják, hogy tényleg így kell élni, mert máshogyan nem lehet.
Én mindenképpen megbeszélném nyíltan, hogy ez számomra elfogadhatatlan. Tud, óhajt változtatni vagy sem? Pont ebben az időszakban nem hiányzik a fórumindítónak ez, de a helyzet adott.
en is azt gondolnam, mindenki tudja, erzi, hogy hol a hatar. akkor is, ha mar atlepi es titkolja. de foleg a legtobb hoxast olvasva mar ugy gondolom, sok ember nem tudja, hol a hatar, vagy magat becsapja ezzel, mert o is siman megteszi, vagy mert hasonloan jart, es maga elott fenntartja a latszatigazsagot
ilyen szituban, ha olvasnam, hogy a paromnak egy noci kuldozget kepeket, a parom pedig dicseri, hogy jol nez ki, max. tennek egy megjegyzest. de ha azt latnam, hogy a parom folyton a neten log, es mellolem flortol a csajjal nappal es akar ejjel is, kivagnam mint macskat szarni, flortolgessen szabadon ugy, mint egy fuggetlen ember
az meg szerintem nem is lehet vitatema, hogy egy par napos vagy hetes baba mellol aki mar mas novel flortolesz ennyit, annak kabe annyit jelent az a hazassag, a gyerek szuletese es a neje is. nem hiszem, hogy egy ferfi is elvarhatna, hogy a felesege a terhesseg vegefele vagy a szules utan rudtancolva dobalja le magarol a csipkes bugyit. normal ferfi ilyenkor odavan meg vissza, hogy megszuletett a gyereke
hulyesegeket irsz. igen, egy kapcsolat ket emberen mulik. es pont azert, mert ha az egyik hagyja, es ugy all hozza, mint te, hogy hat siman mentegetheto a viselkedese es biztos megvan ra az oka, az mindig is egy szar kapcsolatban fog elni, ahol a masik megbantja, rosszat okoz neki
erdekes, a nocinek miert nem jut eszebe, hogy miutan atpasszolja a kisbabat a ferjenek, a neten logva erdeklodjon egy volt pasi szexualis eleterol es flortolesszen ezerrel?
nem az szamit egy ilyen esetben, hogy ja, meg elvileg nem fekudtek le, nem jutottak el odaig, hanem az, hogy a pali ilyen, nyitott masra
a nok mindent ki tudnak magyarazni, ha akarjak, de egyszeruen mukodnek ezek a dolgok. itt semmi szo nincs lassan kialakulo erzesekrol, hazassag kihuleserol, szerelembe esesrol. ott van egy csaj, aki az uj pasija mellett nyalatja a segget valakivel, akirol tudja, hogy hazas, es most szuletett gyereke. szerinted milyen no az ilyen? es ott van egy pali, aki szexre gerjed a novel kapcsolatban, nem pedig a csillagokrol beszelgetnek vagy elhanyagolt maganyossagokrol
nem altalanossagban van szo arrol, hogy egy flort mit jelenthet, mert legtobb esetben semmi, pusztan par szo, tetszesnyilvanitas, nemi vonzodas minden mas nelkul
itt konkret szitu van. egy pasi, akinek most szuletett gyereke, vele kene lennie, orulnie, foglalkoznia, torodnie. erre egesz nap a neten log mas novel flortolve, szexualis toltettel, meg este is a felesege mellol
ha mancika azt mondana, figyu pasika, talalkozzunk egy kavera, a pali loholna mint allat. kabe azert nem dugta meg, mert a nocit nem erdekli igazan, ott az uj pali, aki valoszinuleg nem lohol annyira, mint ez a nos, frissiben lett apuka
mondhatod, hogy feltetelezes, csak itt jon ki az, hogy mennyire nem ismered a ferfiakat. ha nem lenne kaphato egy dugasra, nem lenne beporgetve, marhara nem levelezgetne keso este az asszony mellol. akkor a csaladdal lenne, es max. napkozben flortoleszne vele melo kozben
Köszönöm, hogy vázoltál egy forgatókönyvet, de nem értek egyet.
Azt azért csak tudja a férfi, hogy a tilosba jár, mert nem mutatja meg a feleségének az üzeneteket. El kellett már jutni odáig, hogy üzengessenek, dicsérgessék egymást. Amikor már szerelmes, akkor már régen késő a visszakozásra, itt már értem, hogy belecsúszik a megcsalásba, de addig el kell jutni. Az megfogalmazódik az emberben, hogy valami nincs rendben a házasságban, s ezt a társával kellene megbeszélni, nem egy idegennel.
Nekem is volt kihűlő házasságom, de nekem az volt a fontos - miután rájöttem nincs kivel megbeszéljem -, hogy kievickéljek belőle, nem az, hogy pistikével dicsértessem az új frizurám.
Az ember csak tudja, hogy házas vagy sem, miközben másnál vigasztalódik.
Elmondanám,és nem érdekelne ha neki állna feljebb.
Ha nem tetszik neki,akkor lehet pakolni és menni a másik nőhöz,vagy egy harmadikhoz.
Gusztustalan amit csinál,(szerintem)ez már nem flört kategória.
Úgy nem lehet élni,hogy állandóan rágod magad emiatt.Már csak a gyerek miatt sem,mert akaratlanul is átadod neki a feszültséget ami benned van.
Azért majd megírhatnád hogyan döntöttél...
és miközben apuka belemászik a románcba, anyuka pelenkázza a közös gyereket.
ojjé, minden oké és természetes, h így alakult.
Nem csak az egyik vagy a másik fél a hibás. A mellőzöttség sem olyan egyszerű. Nem úgy kezdődik, hogy egyik nap azzal a gondolattal ébredek, hogy hűű, de mellőzöttnek érzem magam, a) megyek, beújítok egy csajt, b) megyek, elmondom az asszonynak, hogy elhanyagol. Inkább először csak mondjuk picit apátiába süllyed az ember, mert már nem villanyozza fel a házastársa a szürke hétköznapok közepette. Aztán ráír egy régi ismerős. Elkezdenek beszélgetni. Hű de kedves ez a lány. Beszélgetnek még, mert üdítő a társasága. A lány megdicséri néha ebben-abban, ami hízeleg neki, mert rég kapott elismerést. Nem is gondol rá, hogy bármi rossz lenne ebben a beszélgetésben. Főleg azt nem látja át, hogy azért esik olyan jól, mert itt megkapja azt a figyelmet, amit a feleségétől egy ideje már nem. Egyre jobban belemélyednek a beszélgetésbe, egyre mélyebb témák jönnek. A férfinak jól esik, hogy valakinek elsírhatja, hogy már nem olyan a házassága, mint régen. Meghallgatásra és megértésre talál, pedig nem is érezte, hogy ez hiányzik neki. Aztán az egyik megdicséri a másikat, hogy még mindig milyen jól néz ki, a másik viszonozza ezt egy bókkal, és benne is vannak egy ártatlan flörtben. Aztán a lány elpanaszolja, hogy milyen magányos, egy férfinak sem kell. Mire a pasi megnyugtatja, hogy akinek nem kell, az vak, mert mennyire dögös a lány, és ő boldogan enyhítené a magányát. És tessék, máris itt a szexuális tartalmú üzenet, pedig a beszélgetőpartnerek még fel sem fogták igazán, hogy merre tartanak. Van, aki itt megáll. Van, akinek annyira imponál, hogy egy másik nő így rá van gerjedve, hogy jobban belemegy a flörtbe. És van, aki tovább megy a flörtnél.
Ezek a szintek nem ugrásszerűek, és nem mindig egyértelműek, hanem folyamatok, amibe belecsúszik az ember. Belülről sokkal nehezebb felismerni. Olyan ez, mint mikor már mindenki tudja körülötted, hogy fülig szerelmes vagy valakibe, csak te nem látod.
Nem lesz oszinte.!
Vagy a not fogja okolni, aki szerinte ramaszott, vagy a feleseget, aki eppen szult, o csak hagyta magat, o lesz a "szenvedo" fel.
Én nem gondolom úgy, hogy a másik fél a hibás, ha a kapcsolatból kikancsintgat az egyik. Sőt! Ha mellőzve érzi magát mondja, ha valami nem tetszik, mondja. Mindkettőnek ugyanúgy van szája. Ha éjjelenként az asszony mellől mással flörtölget, akkor az már gerinctelenség és nem mentegetném semmivel az illetőt.
Ha már megbeszélték a problémát, de nem változott semmi, akkor el lehet válni és szabad az út flörtölésre, bármire. Vagy lehet olyan társat keresni, aki szintén a nyílt kapcsolatok híve.
Ertelek. De akkor ezek szerint te nem erzekeled azt, hogy minden kapcsolat ketton all, minden eremnek ket oldala van, es ahogy ketten lehet csak gyonyoruve tenni egy kapcsolatot, ugy elsz.arni is.
A te nezeted szerint ha valaki nem az elvarasaid szerint viselkedik, abban neked semmi reszed sincs, te semmirol sem tehetsz, pusztuljon az a mocsok, de azonnal
Haaat ... ez eleg egyoldalu let.
A lekibeked mindennel tobbet er.
Az szegyellje magat, aki nem megfeleloen viselkedett ebben az elethelyzetben veletek szemben.
ezt a dolgot mi ketten maskent latjuk, ez miert problema? nem irtam, hogy te is lasd ugy, mint en
szamomra nem ferne bele, hogy a parom folyamatosan neten levelezgessen, flortoljon egy masik novel, mikozben ram tesz. az sem ferne bele, hogy egy felnott ferfinak magyarazgassam, miert gaz vagy banto, ha mas nore kattan ra mellettem
te a sajat pszichedbol indulsz ki, hogy mert ez vagy az nem jelenthet semmit. en az emberi viselkedest nezem es annak kovetkezmenyeit :D
Megcsalas es felremaszatolas ugyeben ezer szazalek, hogy tapasztaltabb vagy nalam, mert en soha nem csaltam, es engem se csaltak, pedig van mogottem par evtized mar ☝
De latod, mar megint feltetelgetessel indulsz ... :)
Az emberi kapcsolatok, azok mozgatorugoi, a psziche... na, ott mar van keresnivalom, de nem magyarazom a bizonyitvanyom :)
Egy a lenyeg: a szemtol szembe kommunikaciobol, problemamegoldo keszsegbol es kepessegbol, egyaltalan annak szandekabol baj meg sosem szarmazott :)
Tokeletesen egyet ertek!
👌👌👌
És az a feleség hogy félre értene, aki látná, mit művelsz a férjével :D
Persze, nálad ez csak ártatlan flört, de nem minden munkahelyi flört ártatlan.
Én ezzel vitatkoznék, de nem teszem.
Én pont az a típus vagyok, aki a férfi kollégáimmal is közvetlen, sokszor értették félre, és hitték, hogy flörtölök velük. Viszont soha nem váltottam a férjem mellől éjszaka egyikkel sem üzenetet...
Igen, van különbség. Az, hogy ami a munkahelyen történik, az egyáltalán nincs szem előtt, viszont lehetőség van azonnali fizikai kontaktusra is.
Nem az számít, mikor és hol csinálja, hanem hogy mit és milyen indíttatásból.
nem ulok magas lovon, es nem vagyok ferfiellenes :D csak valoszinu tapasztaltabb, jobb emberismero vagyok nalad. kulonbseget tudok tenni az artalmatlan flort (meg ha szexualis toltetu is) es a hutlen tipusu emberkek kozott
igen, nezheto ugy is, hogy jaj, csak fantazia szulemenye egy kis netes cseveges es kovetkeztetes, nehogy szembesulni kelljen azzal, hogy gaz, akivel egyutt elek. es nezheto ugy is, hogy van egy fiatal paros, akinek most szuletett babaja, a nonek mar zavaro, hogy a parja nem foglalkozik vele, otthon is neten log allandoan, este is. belenez a telojaba, es mit talal? pali ezerrel flortol egy masik novel, meg keso este, mellole is neki irkal. ja, fantazia szulemenye
szerintem baromira lealazo, mikor a pasid este melletted mas nore kattanva levelezget. azt meg nem is minositgetnem, hogy epp par hetes vagy napos baba és az anyja, felesege mellol
de biztos artalmatlan jatek csak, es a pasi egy huseges ember, aki szereti a feleseget, sose csalna meg, es tokre jo apa
Nem tudom, ki hogy van vele, de az ilyen üzenetváltások miatt kitenni? Ugyan már! El sem ültették a fát, de már törjük le az ágát... Ha esetleg az utcán ránéz egy nőre, azonnal kasztráljuk?
Viszont ha már felmerül a bizalmatlanság kérdése, és a magánüzenetei közt turkálunk a háta mögött, akkor valóban nem érdemes együtt maradni, hiszen mi magunk sem vagyunk egyenesek. Nemde?
További ajánlott fórumok:
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Szerintetek elmondjam a barátomnak hogy kicsit féltékeny legyen és észbe kapjon?
- Elmondjam a barátomnak, hogy tetszett egy másik srác?
- Nem tudom elmondjam-e neki, hogy szeretnék vele találkozni!