Elmondjam hogy tudok az üzenetekről? (beszélgetés)
A perverzio az emberi viselkedes olyan fajtaja, mely hagyomanyosan elter a normalistol vagy megszokottol.
Nezd... ha valamit nem tudsz, az meg nem jelenti azt, hogy nem is letezik :D
De a google a baratod lehet, ha nagyon akarod :D
Biztos kib.asztad a tankonyveket is... :D
Na jo ez mar vicc kategoria, tul faraszto vagy mar.
Tovabbi jo tanacsadast a f.aszik teren, igazi tudos vagy! :D
jajistenkem, persze hogy nem tudsz az en szintemen gondolkodni, kozel sem vagyunk. mar szavak jelentesevel sem vagy tisztaban. fogalmad az arrogancia vagy a minosites jelenteserol :D
itt mindenki velemenyeket ir le egy-egy sztorirol vagy kerdesrol, emberrol, helyzetrol. te is, en is. most az, hogy te magadra vetted, amit irtam velemenyt, az beloled fakad, valamiert kiakadtal
en nem akadok ki azon, ha valaki azt mondja egy ilyen szitura, hogy semmiseg es rendbe kell tenni
a perverzrol sincs fogalmad, miert lenne perverz, amit a pasi csinal? a perverzio egeszen mas kategoria
Engem igazol az elet, a csaladom, a barataim, a munkam.
Nem noname nickek a monitor mogul.
Arrogans vagy, kinyilatkoztatsz tenykent elkepzeleseket es dontesz fogalmad sincs mirol, csak hangoztathasd magad. Hol itt, hol ott, mindegy.
Szereted kiforgatni a szavakat, lenyeg, hogy pusztuljon, takarodjon mindenki ..... :D
Forumhoz visszaterve.
Nem tiszted minositeni a pasit, aki ki tudja miert, de perverz dolgot muvel.
A kerdes az volt, legyen-e tudatva vele.
Te azt mondtad, ki kell b.aszni azonnal az ilyet.
En azt mondtam: igen, tudtara kell adni, hogy tud rola a felesege, es ha van kozos cel, akkor legyen megbeszelve.
A nagy arroganciad mar ez esetben ezt ugy forditja le, hogy "fosik a no egyedul maradni"
Nem lep meg, hogy nem tudok a te szinteden gondolkodni, csak tudomadul tudom venni, hogy ilyen is van ... (elnezo mosoly)
hat ha igy neked konnyebb az onigazolas, legyen :D
nekunk mas az ertekrendunk, velemenyunk, de en ezt nem banom, mert nyilvan sosem cserelnek eletet
en ugy gondolom, a parunkert erdemes barmit megtenni, ha gond van, megoldani, probalkozni. csakhogy nalam ezt azt jelenti, ha a masiknak gondjai vannak, nehez elethelyzeten megy at, peldaul kudarcok a munkaban, egeszseg teren bajon, csaladdal, baratokkal, eletuttal, es turelem kell millio, segitseg es figyelen, akkor maximalisan. de ha az a "gond", hogy o mas novel, nokkel levelezget, flortolget, neki ez a hobbi, hogy neten log es indul rajuk - na ilyen paliert egy szalmaszalat nem tennek keresztbe. persze foleg azert, mert en sem tennem vele, mert ez nekem nem fer egy kapcsolatba, hazassagba
akinek igen, vagy jobban fosik attol, hogy a pasija elhagyja, annak nyilvan ez is belefer es megmagyarazza, hogy ez miert nem problema
Nem kell téged provokálni, önmagadtól is fröcsög belőled a megkeseredettség és a rosszindulat.
Közben meg ontod a tutit mindenfelé, várva ezzel valamiféle fals önigazolást egy fals világtól.
"normál tapasztalatom"?
Az van.
Csak neked nincs arról fingod se, mi is az :DDD
de latod, milyen buta vagy, es mennyire nem ismered az embereket? hiaba provokalsz, hogy mert biztos engem megcsaltak, es milyen pasikkal voltam, es mennyire keseru vagyok
ha lenne barmi normal tapasztalatod, akkor ertened, amit irtam. pont hogy nekem nem volt sosem olyan kapcsolatom, amiben akarcsak felmerult volna egy harmadik, vagy bizalmatlansag, se oda, se vissza. se nalam, se paromnal
pont ez a lenyeg. egy buta no rogton takarozik azzal, hogy de hat ez lehet tokre artalmatlan dolog, es ne dobjunk ki semmit, javitsuk meg, es ugy tesz, mintha ez semmiseg lenne. egy okos no meg nem pazarol el eveket egy olyan emberre, aki annyi szeretetet, tiszteletet, egyenesseget nem mutat fele, mint amennyit a notol kap
az en szememben nincs mentseg arra, ha egy faszi a lebabazott felesege mellett mas nore kattan ra es lohol utana, akar neten. az en szememben egy ilyen pali nagy nulla es szemet. a legkiszolgaltatottabb helyzetben bassza at a feleseget. ja, hogy ungibungi nem volt meg, vagy nem bizonyithato? akkor persze nem szamit, ha massal flortol, massal foglalkozik
Fene se bízik! En biztos nem :)
Viszont jó pár nőben annak ellenére milyenek is a nők általánosságban igen, bízom feltétel nélkül. Számuk szerencsére idovel nő. Nem a neten, az életben.
Fuh, nagyon kemény vagy, ezt ,hogy lehet feldolgozni ?, hogy tudsz bízni egy ilyen után a férfiakban ?
Hogy mit ki nem bírnak a nők...minden tiszteletem...
Tényleg abszolút járatlan vagyok az ILYENféle férfiak viselkedésében. :)
Téged sajnállak, hogy ennyi tapasztalattal bírsz, hogy mindig minden fórumon osztod az észt, mit hogy kell csinálni, ki a normális és ki nem, meg hogy miből mi fog következni.
SORRY :D
Mikor az én párommal már voltak gondok, bevallom remtettemet: kb másfél hónapig (titokban) folyamatosan olvastam a facebookjat. Nem mondtam el... próbáltam javítani... nem ment. Egy nap mikor betelt a pohár, már olyat olvastam, racsorogtem, es közöltem: dobja be a kulcsát a postaládába és változtasson jelszót. Nem vitatkozott.
Rá pár hétre átjött h beszéljünk. Azt gondolom akkor akkora cirkuszt csináltam csalodottsagomban és fajdalmamban, amilyet nem biztos h addig kapott és életemben eddig egyetlen ilyen volt párkapcsolattal... (mikor üvöltve bogsz konkrétan).
Viszont a lényeg, ami mindig utólag derül ki: nem csak cset volt. De be nem vallotta volna akkor. Mert ő jó ember mindenki szemében, segítőkész, kedves, barátságos stb. Aha. Persze.
Magamról is olvashattam dolgokat... amiket sose mondott el...
Hihetetlen rossz tapasztalat, nem kívánom senkinek. Az új barátnő nem a harmadik, hanem egy xedik.... aki szemeben persze ő az etalon, ahogy én is azt hittem.... néha eszembe jut, mi lenne ha felhomalyositanam aztán úgy vagyok vele, majd rájön. Ha meg nem, akkor már tényleg ügyesebben csinálja.
Picit régebben pedig az én agyambol váltott smsek hatására az akkori "udvarlom" egy nap eltűnt. Még a szülei se tudták hova. Utólag ez is kiderült: vissza az exhez, akinek állítása szerint "nagyobb szüksége volt rá mint nekem". Persze vele sincs már. Ghosting a jelenség neve, nyilván mert nem ritka.
Ami fura: idősebb nők voltak nálam. És (most nem azért) de külsőre se "jobbak"...
( Valszeg ok nem hülyék, csak erre tudok gondolni😂).
Én nem tudom, miért kacsintgatnak egyesek, nekem soha nem volt ilyen indíttatásom.
Lehet, hogy azért, mert elégedett és boldog voltam.
Talán ezt gondolom másokról is, hogy ha rendben mennek a dolgok, akkor nincs szükségük másra, semmilyen szinten, még csetelgetni se.
Én ezt egyetlen szóval sem mondtam!!!!
És ki tudja, mi volt előbb?
A tyúk, vagy a tojás?
De hogy olyan nincs, hogy valaki maga a tökély, és a másik csesz el mindent egyedül, az hétszentség.
Mondjuk azt nem tudom, fel meri-e vállalni a konfrontációt számolva az eshetőséggel, hogy vége szakad a kapcsolatnak, vagy jobban fél attól, hogy egyedül marad.
Az eredeti kérdésre válaszolva: mindenféleképpen azt javaslom, hogy mondja el.
egyebkent erdekes, amit a vegen irsz, mert vajon tenyleg az szamitana, hogy megelozd, hogy a masik megcsaljon, mert akkor meg mukodhet a kapcsolat? mert szamomra peldaul fontos, hogy kapcsolathoz, huseghez kozel egyforman viszonyuljunk a parommal, meg mas teren is, mert nemcsak ez a fontos
nekem peldaul mar nem ferne bele az, amit a forumindito irt, es tudom magamrol, hogy kesobb se akarnek azon gondolkodni, vajon ha most a neten log, akkor kivel beszel, vagy torolte-e a beszelgeteseket stb. ugy alapbol elvarnam, hogy ne fajuljon eddig semmi, mert nalam se fajul
de ugyanigy egesz mas dolgokban is, ha ott alap elteresek vannak, hogy o siman megteszi, belefer, nekem meg nem, akkor a jovoben is folyamatosan problemak allhatnak fent. persze nem olyan hordereju elteresekre gondolok, hogy a masik szetdobalja a cuccait, en meg rendmanias vagyok. bar lehet, valakiknel ez is valookka fajul :D
igazad van abban, hogy sokak szamara mar egy artalmatlan flort is bun, vagy ha a pasi ranez egy jobb nore. de nyilvan azzal te is egyetertesz, hogy az mar tulmegy a hataron, ha a felesegnek feltunik, a ferje folyton neten log, otthon is, es valami nem stimmel, aztan latja, hogy egy no uzeneteire ugrik
abban nem ertek egyet, hogy aki nem jar tilosban, az nem torolne a telojarol a cuccokat. majd fogja ezentul. a legtobb tilosban jaro, ha lebukik, akkor ilyesmikkel szokott, ritkan fordul elo, hogy mint a filmekben, arra mesz haza, hogy a hitvesi agyban nyom egy ikerpart az embered :D
biztos sokakkal elofordul az is, hogy rastartol egy pasi vagy no, mikor o massal fut, azt is lehet siman kezelni, de azert az ember nem nyul keso este is a telojahoz, hogy levelezgessen vele
Ha igazán tudná, hogy tilosban jár, nem bukna le így. Nem hagyná ott a telefonját, és törölné a kompromittáló üzeneteket. De tulajdonképpen honnantól bűn? Már akkor, amikor válaszol az első üzenetre? Vagy akkor, amikor megdícséri, hogy jól néz ki a profilképén? Esetleg akkor, amikor nem állítja le a másikat, mikor ő kedveskedik pár szóval? Amikor már megbeszélik, hogy összefutnak egy kávéra? Van, aki szerint a flört belefér, és van, aki nem csak az örök hűséget, de az örök vakságot is elvárja. Szerintem a vonzalomba könnyű belecsúszni, és legkésőbb a konkrét tettnél lehet igazán megtorpanni.
Én csak annyit akarok mondani, hogy nem kell egyből kirúgni a pasit az első botlásnál (ahogy itt sokan javasolják), hanem először meg kell vele beszélni a dolgot. Mármint nem védeni akarom a férfit, de itt néhányan úgy tesznek, mintha folyamatosan félreszexelne. Értem én, hogy van, akinek akkora az önérzete, hogy már akkor kidobja a párját, mint egy elromlott hajszárítót, ha csak a gyanú árnyéka vetül rá, de én inkább szeretem megjavítani, amit lehet, főleg, ha még meg sem történt az igazi baj.
ez nem nagyon ertheto. megcsalt terhesseg alatt, utana pedig ra egy evre te csaltad meg es mondtad el?
mondjuk en szkeptikus vagyok az ilyen utana soha nem csalt meg dologgal :D bar nem tudok arrol, hogy engem csaltak volna (arrol tudok, hogy en nem), de azert nem jelentenek ki ilyen sohat masra :D
További ajánlott fórumok:
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Szerintetek elmondjam a barátomnak hogy kicsit féltékeny legyen és észbe kapjon?
- Elmondjam a barátomnak, hogy tetszett egy másik srác?
- Nem tudom elmondjam-e neki, hogy szeretnék vele találkozni!