Elmondjam hogy tudok az üzenetekről? (beszélgetés)
Nem, nem kell megtartani.
Aki menni akar, annak viszont ajtot nyitni.
Viszont van pszichologia.
A sertettseg, a dac nem vart kovetkezmenyeket okozhat.
Szerintem is minél HAmarabb beszélj vele, mert az idő nem neked dolgozik, fordítva általában nem szokott tetszeni a kapcsolaton belüli flörtölés , azt amolyan férfi kiváltságnak tartják a hímek.
Szóval gyorsan-gyorsan..
Te miért gondolod hogy minden pasit meg kell tartani? A másik fórumon is: nehogy szóljon hogy kevés a szex, mert még megsértődik a drága férfiember.
A párkapcsolatok nem arról kell hogy szóljanak hogy szőnyeg alá söprünk mindent, csak jajjistenem el ne hagyjon a drága férfi...
Már 2 fórumot kiírtál erről, tehát gondolom zavar a dolog. Akkor meg mi a kérdés? Senki nem fogja azt mondani, hogy sebaj. Minden normális ember rákérdezne, vagy sarokba szorítaná.
A gyerek jelen esetben "mellékes", mert most akkor mindent megtehet, csak mert csinált egy gyereket? Na mert akkor aztán nagy boldogságban fogtok élni...
nem kell elmondanod, hogy te olvastad az uzeneteket. kerdezd meg, zavarna-e, ha te egy pasival flortolgetnel mellole este 11-kor is, mondogatnad neki, hogy megoldod a szexet egyedul, es kepeket kuldozgetnel a velemenyet kerve, eleg dogos vagy-e bennuk.
mert mostantol ez a terved, es csomagolhat ossze, flortoleszhet o is massal batran
Mit jelent az, hogy volt "szexuális töltete" az üzeneteknek?
Mert vannak akik mindenre ugranak :D
mit jelent, hogy volt szexualis toltete az uzeneteknek? egy artalmatlan flort is lehet regi ismerossel, ami egy feleseg szamara verlazito lehet, a ferj szamara meg semmiseg.
ha olyan volt az uzenet, ami nem fer bele, rakerdeznek, hogy akkor most o mellolem csajozik, mert akkor pakolhat ossze, es mehet el, szeretnek en is pasizni, de mar faceran :D
További ajánlott fórumok:
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Szerintetek elmondjam a barátomnak hogy kicsit féltékeny legyen és észbe kapjon?
- Elmondjam a barátomnak, hogy tetszett egy másik srác?
- Nem tudom elmondjam-e neki, hogy szeretnék vele találkozni!