Elkezdtem az új életem. (beszélgetés)
Az a lényeg, hogy a csíkokat végig kell enni. Azok azért vannak ott, hogy napközben láthasd, hol tartasz, mit kellene még enni, vagy mennyit ehetsz még.
A fehérje akkor kezd elvigyorogni, ha megetted a napi adagot, azaz ha azt túlléped, akkor is jó.
A zsír és a szénhidrát, ha túlléped, akkor szomorú. De akár egy grammot eszel, akár végig a napi adagot (amíg a csík ér), akkor is vigyorog, csak akkor a kalória nem jön ki. És ha rendszeresen kevesebbet eszel, akkor koplalsz és azért nem fogysz.
Nem azt kell nézned, mennyi van beállítva, hanem mennyit eszel ténylegesen.
Ha jól állítod be, akkor azt is kell enni. Lehetőleg minél pontosabban. Akkor lesz eredménye.
Az orvosi kalkulátor oldal szerint az alapanyagcseréd 1762 Kcal. A fogyáshoz számított kalóriakereted 2181 Kcal.
Azt mondod, 1600-ra van állítva a kalóriád. Az is jó, de meg kell enned, amit a csíkok mutatnak, Mindet! Érjenek végig a csíkok!
A fehérje lehet több, a szénhidrát kevesebb.
Akkor is vigyorogni fognak.
Ellenőrizd, hogy az arányok fogyókúrásra vannak-e állítva.
Hol találtam volna meg?
Máris nézem, de szerintem már sokszor néztük a kalkulátorokat.
A Bázison a következő arányokat lehet beállítani:
Általános
Fogyókúrás
Sportolói
Egyéni
Megadás grammban
Nem kell konkrét makró. Azt kiadja a Bázis rendszere.
A kalóriát kellene kitalálni. Milyen magas is vagy, és most hány kiló? Hatvan éves?
Én is értem.
És én tudom, hogy nálad eleve nagyobbak az értékek, mert nem az a mimóza törpe alkat vagy.
Aki átlag 160 cm-s magassággal számol, az meg szövegel.
Amit a csíkok engednek, edd le!
Én értem mi az amit mondasz.
De egyszerre akarod tartani a nagykönyvben megírt %-ot, a kalóriát, és még a Ch-t is.
Ha csökken a ch, akkor növelheted a többit. Viszont vihetsz be úgy kalóriát, hogy közben nem viszel be szénhidrátot vagy csak nagyon keveset. De mivel a zsírt se akarjátok túl lépni így ez egy ördögi kör.
Az egyik dolog a másik "kárára" változik.
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Sziasztok! 100 kg vagyok, igazi körte alkat, elkezdtem fogyizni, milyen tornát ajánlatok?