Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Életmódváltás update-tel. Van még valaki, aki mostanában kezdi? fórum

Életmódváltás update-tel. Van még valaki, aki mostanában kezdi? (beszélgetés)

2014. jan. 3. 15:51
Nasinak ajanlom,turo osszekeverve up1 pudinggal!spar,interspar,tesco 120 ft!ezt buntetlenul lehet akar este is enni!!!!!:-)))))
2014. jan. 3. 15:49

Sziasztok!reggel en is tornasztam 30 percet este meg bico lesz 25 km.

Isteni brokkolifozeleket csibaltam.az egyik legjobb zoldseg!:-)))

71. 5c0313b0fc (válaszként erre: 70. - A2d595cfc2)
2014. jan. 3. 15:34

Vagy csak úgy teszünk, mintha nagyon menne, csak azért, hogy önmagunkat is szugeráljuk! :)))

Valójában én mától kezdem, kezdeném, inkább még csak kezdem gyakorolni.

Írtam egy listát, mik tartoznak a különböző kódok alá, majd írtam egy másikat, hogy a hétköznapokon melyek azok a kaják, amiket a legtöbbször, leggyorsabban összeütök, megfőzök magamnak.

Majd ezeket próbálom úgy összehangolni, hogy kézzel fogható eredménye = fogyás legyen.

Ha megjegyzed: amikor vacsira nincs husi (nem maradt, vagy nem is készítettél), akkor leginkább a tojás-túró-tejföl ami 1-es kód, és még laktató is.

Mankónak, ill. önmagam "kordában tartására" beregeltem a KalóriaBázisra, és oda bevésem, hogy a nap folyamán mit ettem, és mennyit (persze ehhez mérni kell a mennyiséget!), és akkor már segít kiszámolni, és eldönteni, hogy mi legyen, mi lehet a vacsi!

Nem tudom, hogy ez hogyan fog beválni, és persze a mozgás, a mozgás, és a napi 2-3 liter víz!!!!

2014. jan. 3. 15:23
Hű, nagyon megy nektek a mozgás:) Kérdeznék kicsit: Ti délután már csak 1-es kódú kajákat esztek? És abból bármennyit lehet? Köszi:)
2014. jan. 3. 10:39
Most én is "lesétáltam" az 1 órahosszámat. Persze a KalóriaBázisba nem fogok csak 30 percet beírn, mert összefutottam néhány ismerőssel is, akikkel megálltunk dumcsizni. A 30 perc séta azért biztosan meg volt! Én már ennek is örülök! Ti is?? :))))
2014. jan. 3. 08:54

Szevasztok!

Tegnap már én is lenyomtam 50 db. guggolást. Egy héttel ezelőtt még a 10 is nehezen ment, a lábizmok teljesen le vannak állva.

Most elindulok mindjárt, egy kis könnyű sétára!

2014. jan. 3. 07:56

Sziasztok!

Tegnap tornáztam én is 30 percet, magam által összeválogatott gyakorlatokból, de ezt kicsit kevésnek éreztem, úgyhogy elmentem 1 órát sétálni. Már Norbi duci tréning 2009-es verziója a menü! :)

2014. jan. 2. 21:39

Sziasztok :)

Mára nekem is van egy pipa :) Tapostam este 40 percet, igaz beteg vagyok, de még így is rávettem végre magamat. Remélem most kitartóbb leszek mint eddig :D

2014. jan. 2. 18:29

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a fogyókúrás csapatotokhoz!

Szép estét mindenkinek! :)

2014. jan. 2. 13:28

Koszi!en szeretek este fel orat tekerni,elveszi az etvagyam es nagyon jol alsom,kozbem filmezunk!:-)

Szoval nem unvsi nekem

63. 5c0313b0fc (válaszként erre: 62. - Csorenehomororsi)
2014. jan. 2. 08:44

Ügyes vagy, gratulálok!

Nekem eszembe sem jutna este tornázni, de végülis miért ne?

Igaz, hogy ma már másnap van, de akkor kívánok neked mára szép napot és minden jót!

2014. jan. 1. 20:39

Sziasztok.na,nekem megvolt az elso edzesem most este,30 perc intenziv szobabico(15 km).

Tok jol erzem magam most,ma mar nem eszem,4-kor volt uzsi-vacsi!

Mara egy pipa!:-):-):-)

2014. jan. 1. 18:22

Boldog uj evet mindenkinek!

Gitka22...javithatok egy picit?

3-as kodu kajakat a fogyasi szakasz alatt tiltja az update modszer,a kodbesorolas a szintentartasra vonatkozik ha mar elerted az alomsulyod!!!!

Csak azert irom,nehogy csalodas erjen vkit,ha delig betol 3-asokat es nem fogy!:-(

Tapasztalat!:-)))

2014. jan. 1. 17:02

En irtam ugye h egy eve kezdtem el komolyan,jo utana is jartam,minden konyvet elerheto forrast elolvastam,ugy alltam neki.

Szoval sajat tapasztalat,mert ugye 19 kgot sikerult leadnom.az egyes kodok betartasa sem nehez,mondjuk en megvettem a kenyeret lisztjet,cukrot,ketcgapot,majonezt,tesztakat...lekvart stb,es mi ugy fogytunk a ferjemmel,h palacsintat sutottem,gofrit.lekvaros tekercset.smarnit,spagettit...stb.

Tok jo kajakat lehet fozni az alapanyagok kicserelesevel.

Persze nyilvan tudom h bazi drafak a termekek.dw eddig is megvettem pl a majonezt,most 200 ft-tal dragabb igy,meg amit elotre hulye edessegekre ragcsakra koltottunk havi szinten,azt a penzt inkabb update termekekre koktottem,h tobb alternativam legyen.

Erre nem sajbaltam,soooot.a 7-800 ft-os illatos budipapir gelyett atallrunk a sparos csunya barna ujrahasznositott wc papirra....abbol a kulombozetbol is kijon havi szinten jo par rermek...plussz mivel en fozok,nem dobjuk ki a penzt kwszkajakra...stb.nekem megerte,mert most jobban erzem magam a boromben.

Ha vkinek nincs modja beinvesztalni,ugy tenyleg nehezebb az egyes kod szerint enni.mert elegge beszukul a kor.

Ettunk rantott hust is,mert a lisztjevel morzsalyaval kivaltottam a hagyomanyost....sokkal laktatobb.rengeteg zoldseglevest ettunk....sok viiiiiz!az elengedhetetlen a kipucolodashoz.

Igyon mindenki jo sok vizet.!!!!!!!

59. 5c0313b0fc (válaszként erre: 56. - Csorenehomororsi)
2014. jan. 1. 16:06

Ördögöd van!

Ha azt írom a google-ba hogy "Norbi diéta kódok", akkor lejön egy másik, részletesebb besorolás. Ott valóban írja, hogy a 3-as kóddal besorolt kajákat csak a fogyókúra után, súlymegtartásnál együk.

Ezek után ismét elolvastam amiről előzőleg szóltam, ott írja: ha az ember túlságosan kemény feltételeket szab magának, könnyen besokall, és abbahagyja az egészet .... ezek szerint itt a különbség az eredeti, szigorúbb besorolások, és amiről hallottam, a megengedőbb, kevésbé szoros besorolások között.

Akkor most mi van?

Én bevállalom, és leszek a próba-baba. 1 hét már ide vagy oda, kezdem az egyszerűbbel, majd látom, ha a heti fél kg súlycsökkenés azzal is megy, akkor valóban nem fogom magamat teljesen megfosztani a kenyérféléktől.

De köszi, hogy szóltál, majd a jövő hét végén meglátjuk, mi lesz!

Holnap indítok, tegnap és ma még bűnözök egy kicsit! :))))

58. 5c0313b0fc (válaszként erre: 56. - Csorenehomororsi)
2014. jan. 1. 15:29

A net-en van: "Norbi update kódok"

A linket a rendszer nem engedi ide nekem feltenni

"... a 3-as kódok csak déli 12 óráig fogysszthatóak..."

Akkor lehet, hogy nem ugyanabból a forrásból "dolgozunk"?

Persze hallottam valamit, hogy létezik egy korábbi, szigorúbb besorolás, és hogy azóta készült egy "megengedőbb", de én csak ezt találtam fent a net-en, ebből tudtam kiindulni.

57. 5c0313b0fc (válaszként erre: 56. - Csorenehomororsi)
2014. jan. 1. 15:22

Ezt nem mondod komolyan!!!

Akkor ennek nagyon utána kell olvasnom, mert ha rosszul tudom, valóban komoly gondok lehetnek!

Köszi, hogy szóltál, mindjárt mégegyszer megnézem, ahonnét leszedtem.

2014. jan. 1. 15:10

Boldog uj evet mindenkinek!

Gitka22...javithatok egy picit?

3-as kodu kajakat a fogyasi szakasz alatt tiltja az update modszer,a kodbesorolas a szintentartasra vonatkozik ha mar elerted az alomsulyod!!!!

Csak azert irom,nehogy csalodas erjen vkit,ha delig betol 3-asokat es nem fogy!:-(

Tapasztalat!:-)))

55. 5c0313b0fc (válaszként erre: 53. - Szmoncsi)
2014. jan. 1. 11:02

Az meg se forduljon a fejedben, hogy nem sikerül.

Hiszen egyszerű, mint a pofon:

- déli 12-ig mindent ehetsz, amit akarsz, majd ebéd után felejtsd el a kenyér- és tésztaféléket, a rántott husit, a nagy cukortartalmú gyümölcsöket, csokit, tejszínt és hasonlókat

- a 3 órás uzsinál még megeheted a fűszeres húsféléket (pl. fasírozott, hurka-kolbász), még ehetsz krumplit, rizst, sajtokat is, de utána ezeket is gyorsan felejtsd el arra a napra

- vacsira még mindig maradt kismillió féle-fajta kaja (az összes husi főzve-sütve-párolva, tejtermékekből a tojás-túró-tejföl stb. puffasztott rizst is készíthetsz a sült-főtt husi mellé, és ott van még a rengeteg zöldség-gyümölcs.

Remélem, jól írtam ki a dolgokat!

Nem hiszem, hogy ezt betartani nem lehet, és ha még mellé berakunk valami rendszeres testmozgást is, és odafigyelünk a mennyiségre, (no meg az arányokra = ch, fehérje, zsír), szóval ennek sikerülnie kell!!!! :))))

54. attina
2014. jan. 1. 10:39

BUEK! Csatlakozhatok?

Nekem is fogynom kene, ugy 8 kg-ot. En nagyon alacsony vagyok (154 cm), ugyhogy minden kilo meglatszik. Sajnos nem iszok eleg folyadekot, ezen megprobalok valtoztanom. Ujabban a bal terdem is faj, ugyhogy mozognom is kene, meg vigyazni is magamra...

2014. jan. 1. 09:19
Boldog Új Évet Mindenkinek! :D Eljött a változtatás ideje. Remélem ez az év a mi évünk lesz, és most sikerülni fog, mert sikerülnie kell! :)
52. 5c0313b0fc (válaszként erre: 51. - Csuri1949)
2013. dec. 31. 14:33
Gyere-gyere! (Kortárs???) :))))
2013. dec. 31. 13:18
Sziasztok én is társulok ha bevesztek, de csak január 6-tól, addig van 1-2 ünnep.Sok sikert Mindenkinek! és Boldog és soványabb Újesztendőt! üdv Évi
50. 5c0313b0fc (válaszként erre: 49. - Melanisz)
2013. dec. 31. 08:51

Végre valami számomra biztatót is olvasok = nem feltétlenül kell a torna! Persze a szobában, ami helybenjárás, guggolás, törzskörzsés mehet, azt azért csinálgatom, és naponta-kétnaponta, ahogy alakul, fél órás-órás séta, gyaloglás is van, lesz.

Persze én magam főzök, de ahogy itt olvasom, ha csak az U1-esekre koncentrálok, akkor az is jó lesz. Egyébként én is 2.-án akarom komolyban kezdeni, ma-holnap még bebűnözöm az újévi malackát!

2013. dec. 31. 07:50
Sziasztok! Èn szeptemberben kezdtem update szerint étkezni, ezidáig csak -7 kilónál tartok, ami most már jó ideje stagnál, szóval januártól folytatom tovább. Én az ebédemet úgy rendelem, reggeli-vacsi pedig U1 termék kizárólag. Ja és semmi mozgás és így is működik. A legfontosabb lányok a folyadék....minimum 2 liter naponta, de én 3-at iszom mentes vízből, ettől működik ilyen jól ez az egész :)
2013. dec. 31. 06:02

Sziasztok!en is becsatlakozom...:-)

Tavaly updattel leadtam 180 nap(6 ho) alatt 19 kilogrammot,83,5-rol,64,4-re sikerult lemennem,de jott a nyar,aztan elegge lelazultam,most 68-69 kozott mozgom.1-jetol indulok ujra,cel a 58 kilo!

Napi ketszer 30 percet szobabicoztam es 99,9%-ban egyest ettem...nagyon jol ereztem magam,energikus voltam,pedig iker babaim vannak,gyesen vagyok,most 18 honaposak.

6 honaposak voktak mikor elkezdtem,reggel este siman ment az edzes is,mert napkozben mibdent elinteztem,h maradjon ido magamra is.a ferjem nagyon buszke ram,csak most en latom h a feljott kilocskak parnasodnak a hasamon meg a combomon,de kezdem gozerovel ujra.

Kitartast mindenkinek.

2013. dec. 30. 19:46
no, az én napi jelentésem: durumtésztát ettem sajtos-tejfölösen, ezen kívül csak készkaják: müzliszelet, Norbi rudi, fehérjeturmix. 2-es volt a tészta, a müzliszelet meg a diabetikus ostya, a többi 1-es kódú.
46. galagonya77 (válaszként erre: 45. - 5c0313b0fc)
2013. dec. 30. 19:43
Nyilván jobb a saját készítésű minél természetesebb kaja, csak nekem így könnyebb:)
45. 5c0313b0fc (válaszként erre: 44. - Galagonya77)
2013. dec. 30. 15:48

Nálam fő szempont:

gyorsan, olcsón, és saját készítésű kajákkal, tehát minél kevesebb kész- és félkész termékek felhasználásával. Előnyben részesítem azokat a kajákat, amiket én készítek, és nem a tartósítószeres bolti, gyógyszertári és egyéb helyről származó kész- és félkész ételeket.

Persze ahogy mondani szokták: mindenki másképp csinálja! :)))

44. galagonya77 (válaszként erre: 40. - 5c0313b0fc)
2013. dec. 30. 14:06
Jó ötlet:) Bár én nem leszek nagy segítség, mivel egy antikonyhatündér vagyok, a fő szempont nálam, hogy mihamarabb meglegyen a legkevesebb mosogatással:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook