Életmódi, avagy okos étkezés és mozgás (beszélgetés)
Sziasztok:)!
Ma en sem edzettem, kellett egy pihenonap, de holnaptol walk aerobic ezerrel.. :D! Csak lenne mar tobb eredmeny kilokban is..
Sziasztok! Mizu Veletek? Nekem jó napom van, a Nyár és New York-os friss Szex és Nem York családba tartozó rózsaszín borítós könyvet félig elolvastam,nagyon szórakoztató.
Hamarosan edzeni fogok.
A héten 1500 oldalt olvastam, 5 órát sportoltam, és szépültem is a fodrásznál :-) Ez a szabadság nem???
Már engedélyeztem, csak nem tudtam, hogy ezt is be kell állítani. Véletlenül jöttem rá amikor megnéztem újból a naplómat és rákattintottam a hozzászólásokra, kiírta, hogy nincs engedélyezve. Na mondom ezt meg hol kell beállítani...
De már megtörtént! Most már hozzászólhatsz és megdicsérhetsz! :-)
Na, ez tök jó, hajrá! :-)
nem tudom, miért fájdul meg a fejed, de hogy tornától...? Talán térdelőtámaszban végezted, és lógattad a fejedet? Nem tudom..
Olvastam a naplódat, nem akarod engedélyezni a hozzászólásokat? Meg akartalak dicsérni :-) Jó motiváció ám! :-)
Ma elkezdtem tornázni. Csak lightosan.
Semmi különöset nem csináltam csak egy pár felülést és lábemelést. Megfájdult a fejem tőle.
Ez miért lehet? Azért mert el vagyok szokva a mozgástól? De egyébként már máskor is tapasztaltam ezt amikor anno elkezdtem tornázni. Miért lehet szerintetek?
Úúúú de ügyes vagy!
Nekem ehhez tuti nem lenne kitartásom.
Nagyon jól bírod akkor súlyzókkal. Én anno 1 kg-os súlyzókat használtam, másnap meg alig éltem és mozogtam. Most okosabb leszek, mert nem vagyok "bejáratva" és súlyzók nélkül kezdem.
Ma kezdek naplót írni, ha van kedved nézz be hozzám! :)
Tegnap a RR2-es DVD-ről az első felét csináltam meg, 2-2 kg-s kézisúllyal, majd súlyzóztam felsőtestre még majd fél órát. Hét, kegyetlen volt, de jó! :-)
Szoktam a régi Wellnesses füzetek alapján is edzeni, meg a mostani Alakreformban is jó edzéstervek vannak, nem mindig dvd-re nyomom, hanem az időt mérem, aktívan egy óra edzés, elég kemény !
Én ma pihinapot tartok, csajok, minden porcicám :-) merő izomláz. Rubin Réka széjjelszedett tegnap :-) Na jó, délelőtt gyomláltam a kertet, szuper guggoló gyakorlat és mélyhátizom-torna :-)
Az étkezésem jól indult, most is az, de az ebédet kihúznám belőle..Anyósomnál ettünk, kicsit zsírosabban főz, na, ez rám hatással van..több okból is: nem merek jóízűen enni, mert megf.sat, és utána meg muszáj ennem. Így jártam... most már nem eszem, csak iszom...
Hali Csajok :-) Ma annyit de annyit ettem, és alig kalória, mert rengeteg zöldség volt benne :-)
És elővettem a callanetics könyvet, ma olyan volt az izzasztó tornám, hogy nem ugráltam, de beleremegett minden porcikám. Juj, nagyon szeretem az érzést!!!
Sziasztok, remélem mindenki jól van :)
Puszi Nektek :)
Köszi, igen tényleg jó, nagyon szép a környezet.
És ami a legfontosabb, hogy tiszta a levegő.
Ma egy 10 cm-s kutya meg akart támadni ☺ háromszor is nekirugaszkodott, de csak körbe szaladt előttem, végül felkapta a lány.
Múltkor meg egy vizsla ölelt meg, ott is rászól a lány, nem az az apuci ☺ Remélem, hogy nem harapnak meg futás közben.
Szia :)
Annyira nincs most még élni se erőm...
Jut eszembe szerinted melyik zsebkönyv a jobb Norbitól, a 2005-ös, vagy a 2006os?
További ajánlott fórumok:
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Tényleg igaz a fogyásnál, hogy 70% az étkezés, 30% a mozgás?
- Étkezés és mozgás, vagy még valami más is?:)