Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

1151. natalyel (válaszként erre: 1150. - Moooo)
2011. márc. 22. 13:11
Mooo: én elégedetlen vagyok? :)
1150. moooo
2011. márc. 22. 12:59
Lacigi nem vagy egyedül...igen apró,de erós csapatot alkotunk ketten :-)! Szerintem leszünk még itt többen is,hisz' annak ellenére,hogy ezen a "teszt"-en elbukott az XXL ( bár kérdéses a "tesztelő" személye is ugyanis ezt mindenki (?) tudja,hogy a 100 feltöltés 3ml nem úgy értendő,hogy beletöltök 110cseppet,mind egy szálig kiszipákolom,jól odaég és írok egy "teszt" eredményt és 100%-os statisztikai mutató alapján kijelentem,hogy egy patronbol mind az egy leégett!) szóvan ennek ellenére másról sincs szó a fórumon pár napja csak erről a vacak XXL patronról. :-))) Két embernek kellene azzal foglalkoznia igazából,hogy milyen patronnal kompatibilis és ezt a 2 embert érdekli legkevésbé,hogy mivel lehet pótolni...ez azért jelent valamit,úgy is konstatálhatnám,hogy ez 100%-os elégedettség (2 független tesztelő véleménye alapján)! Ha holnap kiég az XXL patronom (6 napi használat után) én akkor is maradok ennél,mert legalább amíg működik 100%-os élményt nyújt! /ez utóbbi "teszt" az én egyszemélyes eredményem ;-)/
1149. d119aa1140 (válaszként erre: 1148. - Lacigi)
2011. márc. 22. 11:13
Én sem írtam még le teljesen az XXL-t , sőt , a legjobb automata akksi , ez nem kérdés. Ha más nem , használjátok majd másik patronnal , ha ez nem jön be.
1148. lacigi
2011. márc. 22. 11:10

Nem tetszik nekem ez az igencsak elhamarkodott kárörvendés az XXL felett.

Főleg egy db akárki, egy db írása,"tesztje" alapján.

Főleg, hogy maga a készülék jó.

És ez vitathatatlan.

2011. márc. 22. 10:39

Giantomizer .

[link]

v=OUuQyswKmEU

bocsi az előzőért....

2011. márc. 22. 10:38

Giantomizer .

http : // www . youtube. com / watch?

v= OUuQyswKmEU

1145. d119aa1140 (válaszként erre: 1139. - DafkeDinka)
2011. márc. 22. 09:33

Vaterán kívül csak külföldről. De nagyon megbízható a srác!

@lacigi: Igen , rámegy az XXL-re a 808as kerámia patron!

2011. márc. 22. 09:21

A teszthez hozzáfűzve , amit Krisz kollega írt:

Még a 10 feltöltés sem volt meg.

Egyébként lehet , hogy hibás volt a patron , úgyhogy majd jelezzetek vissza ha valaki 15 után is boldogan használja , mert akkor már megéri talán a patron.

1143. d119aa1140 (válaszként erre: 1140. - Moooo)
2011. márc. 22. 09:15

Itt csak én vagyok az XXL ellen , de én is azt akartam venni , csak hallgattam a tapasztaltabbakra.

Nem mondom , hogy szar az XXL , csak a gyerek is nagyot csalódik , ha a cukorkás zacskóra az van írva , hogy 100db és közben csak 10 van benne... Addig ő is örül , míg az a 10 el nem fogyott. :)

1142. natalyel
2011. márc. 22. 08:41

OFF

Hamyka: ha a spektrumon vagy (ha érted miről beszélek), akkor bocs, ez esetben megértelek.

ON

1141. natalyel
2011. márc. 22. 08:39

Srácok, nem kell kapkodni, egy patron tönkrement, meglátjuk a többi sorsát.

Amúgy meg:

- 510 normál integrált, nálam soha nem égett meg, nem rossz

- kerámia, jobb füst-íz, már hatodjára töltöm, egyelőre semmi baja

- turbo integrált, a legerősebb füsthatás eddig, ezt is hatodjára töltöttem tegnap.

Fontos, hogy soha nem hagyom teljesen kiürülni, tudom kb. mennyit szipákoltam belőle, és utánatöltöm időnként, amikor van rá időm-késztetésem. Általában kb. a kétharmada fogy el, mikor rátöltök.

VGO, EGO, XXL, mind jó választás, gyengébbek de szintén jó lehet a Mini510, Super808.

Hamyka: értelek, és tudom hogy a jószándék vezérel, és hogy nagy a lelkesedés benned, de kérlek... :) Picit, picit enged el a gázkart - ha érted mire gondolok (...érted?), úgy is tudni fogja mindenki, hogy segíteni akarsz, és úgyis fog mindenki írni, akinek lesz mondanivalója, nem kell minden hozzászólásban "írjatok"-okzni... :). És még egy fontos dolog: csak akkor mondj valamiről sarkos véleményt, ha egyértelmű információid, ne adj isten tapasztalatod van valamiről, mert nagyon félrevezető lehet a kezdőknek, hogy mindig mindenhez hozzászólsz...

A lényeg, hogy nekünk sokunknak bevált az e-cigi és mi is segíteni akarunk a kezdőknek, illetve mi sem tudunk mindent, és fontos, hogy tapasztalatot cseréljünk, de nem kell szétbombázni a topikot... szerintem.

A Fulladásról:

Az e-cigi NEM cigi. Tehát nem ugyanúgy kell szívni. Én 11mg-osat szívok - meg 6mg-osat is időnként - és nem fulladozom. Illetve de, ha hülyén szívom: ha egyből tüdőre slukkolok.

Gombot nyomsz, lassan szívod a szájüregbe, esetleg félig és még egyszer telislukkolod a szádat, majd elenged gomb, és akkor mehet tüdöre. Sokkal nyugodtabb, szertartásszerűbb e-cigizni, mint analóg bagózni. Kicsit "pipás-hatás".

Bocs hogy hosszú lettem. Béke és üdv.

1140. moooo
2011. márc. 22. 07:54
Előre is bocs,ha már megint túl pikírt leszek...DE véletlenül nem az a bajotok,hogy valami más tipust használtok és szeretnétek megnyugtatni magatokat,hogy "ááááá ez az XXL sz.r nem is kellene ha ingyen adnák sem...!" Bocs,de nagyon így tünik és ez elég gyerekes dolog! Ha valaki használt már e-cigit az tudja,hogy mindent le lehet égetni,mindent ! Én pl.(többek között) az eGO integrált patronban csalódtam marha nagyot!! NA AZT macerás újratölteni,fecskendő,tű miegymás 2 kizárólag tűvel leszedhető kupak és ha feltöltötted akkor is orrán-szájján folyik a lötty,megjegyzem 6 feltöltést írnak...fel lehet tölteni 6-szor,de használni már nem lehet a 2. után! Egyébként valaki rájöhetne már,hogy ez nem tipus kérnése,egy nagy akkksi automatában-nekünk ez tetszik benne,a patron meg k.va jó akárki akármit is mond-ennyi! Egyébként kb 5 percbe tellene,hogy feltöltsek egy "teszt"-et a youtube-ra valamelyik számomra unszimpi készülékről és eldöntsem a szemetekben annak a tipusnak a sorsát! ? Egyetértek éacigivel:SEMMI BAJ NINCS VELE,nyilván csak annyi,hogy csupán 2 helyen árulják és így jóval több embernek szúrja a szemét!!!
2011. márc. 22. 04:37
A vaterán kívül máshol is lehet USA-liquidet kapni szerintetek?
2011. márc. 22. 04:28

Húúúú ... annyit írtatok :)

Ha nem költségspóroló az e-cigi, akkor nem biztos, hogy kell ;) Ha le akarok szokni, akkor fogom, és leteszem a cigit. Eddig is ment ha elhatároztam magam. Most két dolog szól a cigi ellen, az egyik az ára, a másik meg a szag. A szag jelenleg jobban zavar, az ár csak szeptembertől lesz fontos.

Mentolos USA liquid: na azt hol lehet kapni? (persze a google a barátom, így most megnézem)

Ha valaki most kezdené a vásárlást: engem már zavar, hogy nyomogatni kell a gombot, vagyis én nem automatát vettem.

Még nem kellett egyszer sem feltöltenem a patront, de nem is szívok annyit belőle. Viszont azt észrevettem, hogy sokkal gyorsabban szívom az e-cigit, mint a hagyományosat, vagyis többször slukkolok bele. Ezért van az az érzésem, hogy valami nem gömbi a dologgal.

1137. lacigi (válaszként erre: 1135. - D119aa1140)
2011. márc. 22. 02:42

A patron az csak patron.

(Majd meglátjuk, mi lesz... Türelem.)

A készülékről viszont már most ki tudom jelenteni, hogy tényleg kiváló.

Ezek a patronok egyébként kompatibilisek lehetnek az XXL-el?

1136. lacigi (válaszként erre: 1109. - D119aa1140)
2011. márc. 22. 02:33

Idézet a "tesztelőtől":

"...Félre értés ne essék, maga a készülék remek. Az akksi teljesítménye kitűnő, füstben szintén veszett jó a cucc..."

Én inkább erre koncentrálok.

Egyébként már ez is elég, hogy jónak minősítsük a készüléket.

Magam is ezt tapasztalom különben.

A lényeg mégiscsak ez.

A többi dolog megítélésével meg még várjunk szerintem.

1135. d119aa1140 (válaszként erre: 1133. - Lacigi)
2011. márc. 22. 02:27

így ötödszörre elolvasva rájöttem mit is írtál :)

Igen , az is egy fő szempont ,ez mellett még fontos a füstmennyiség, ízminőség és az ár/érték arány is.

Szerintem ezekben a kerámia patron és az EGO-T (tank) patron a nyerő.

1134. d119aa1140 (válaszként erre: 1133. - Lacigi)
2011. márc. 22. 02:25
Ez nem igaz , a fűtőszál ugyanúgy elég (pontosabban ráég a kosz) csak ritkábban kell újratölteni.
1133. lacigi
2011. márc. 22. 02:14

Rájöttem! (Hiába no, késő (korán) van...)

A jó mérőszám a patron tesztjéhez az lesz, hogy hány ml lötyit lehet vele "elfüstölni".

1132. hamyka
2011. márc. 22. 01:47
nem most vettem a gépemet :D
1131. d119aa1140 (válaszként erre: 1130. - Hamyka)
2011. márc. 22. 01:40

Ez egy webshop basszus ne csináld már hamuka :D

A számítógépedet is most vetted ? :D

1130. hamyka (válaszként erre: 1129. - D119aa1140)
2011. márc. 22. 01:39
gondoltam telon gyorsabb mint emailben!! vagy a telot nem veszi fel?
1129. d119aa1140 (válaszként erre: 1127. - Hamyka)
2011. márc. 22. 01:25
Miért kéne telefonon rendelni?!
1128. hamyka (válaszként erre: 1126. - D119aa1140)
2011. márc. 22. 01:19
bocsi ha hülyeséget montam.. ebböl is látszik hogy kezdö vagyok...
1127. hamyka
2011. márc. 22. 01:16

lehet telefonon jobb töle rendelni...

Akkor kezdem lassan megérteni miért szeretek páran a kerámiás patront...

1126. d119aa1140 (válaszként erre: 1123. - Hamyka)
2011. márc. 22. 01:14

Ezzel jó nagy hülyeséget írtál egyébként, hogy túltötte és lefulladt a kazán ( MIVAN??!!! :D )

Ha túltölti ,akkor a szájában vagy az akksiban köt ki az egész , nem fullad le semmi, max te a likvidtől.

1125. hamyka (válaszként erre: 1124. - D119aa1140)
2011. márc. 22. 01:13
és emailben vagy telefonon érdemes töle rendelni? megbizhato??
2011. márc. 22. 01:12

Ért hozzá annyira , hogy normálisan használta , nem az első e-cigije. Ez nem felhasználói hiba miatt történt, sajnos ennyit bír. Az ecigishop is megmondta , hogy kb 10 feltöltést jósolnak neki.

Kerámia patront is ott lehet kapni (Ami kb 15% al akksikímélőbb is ráadásul)

1,7ml ~ 500 slukk

1123. hamyka (válaszként erre: 1122. - Lacigi)
2011. márc. 22. 01:04

Okés értelek!!

tudod mi jutot még eszembe??

Az jutot az eszembe hogy lehet hogy tulsok folyadékot töltöt bele és lefuladt a kazán,és mikor észhez tért a kazán tulnagy feszültséget kapott és megégett...

akorse hiszem el hogy be bukott ez a e-cigi... várom a véleményedet továbra is!!

1122. lacigi (válaszként erre: 1116. - Hamyka)
2011. márc. 22. 00:55

Én majdnem folyamatosan szipákolom, persze a "füstnek" kb. csak harmadát slukkolom le, nehogy felforduljak.

Csepegtetni én úgy szoktam, hogy amikor eszembe jut, ill. épp van rá időm, utántöltök 20-30-40-50 cseppet. Mikor, hogy... Nekem ez a módszerem.

(De bátran elindulok otthonról bárhová, lötyi nélkül, ha rendesen fel van töltve a patron, mert azt már kitapasztaltam, hogy nem hagy cserben.)

Épp azért csinálom így, hogy velem ne történjen ilyen baleset, mint az idézett "tesztelővel". Ésszel kell ezt (is) csinálni, nem ész nélkül.

Viszont ezen módszer alkalmazásával nem fogom tudni megmondani, hogy hányszor lehet nulláról totálra feltölteni a patront.

Esetleg azt, hogy IDŐBEN meddig bírja. Majd valamikor (remélhetőleg minél később) beszámolok róla.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook