Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Nem tetszik nekem ez az igencsak elhamarkodott kárörvendés az XXL felett.
Főleg egy db akárki, egy db írása,"tesztje" alapján.
Főleg, hogy maga a készülék jó.
És ez vitathatatlan.
Giantomizer .
http : // www . youtube. com / watch?
v= OUuQyswKmEU
Vaterán kívül csak külföldről. De nagyon megbízható a srác!
@lacigi: Igen , rámegy az XXL-re a 808as kerámia patron!
A teszthez hozzáfűzve , amit Krisz kollega írt:
Még a 10 feltöltés sem volt meg.
Egyébként lehet , hogy hibás volt a patron , úgyhogy majd jelezzetek vissza ha valaki 15 után is boldogan használja , mert akkor már megéri talán a patron.
Itt csak én vagyok az XXL ellen , de én is azt akartam venni , csak hallgattam a tapasztaltabbakra.
Nem mondom , hogy szar az XXL , csak a gyerek is nagyot csalódik , ha a cukorkás zacskóra az van írva , hogy 100db és közben csak 10 van benne... Addig ő is örül , míg az a 10 el nem fogyott. :)
OFF
Hamyka: ha a spektrumon vagy (ha érted miről beszélek), akkor bocs, ez esetben megértelek.
ON
Srácok, nem kell kapkodni, egy patron tönkrement, meglátjuk a többi sorsát.
Amúgy meg:
- 510 normál integrált, nálam soha nem égett meg, nem rossz
- kerámia, jobb füst-íz, már hatodjára töltöm, egyelőre semmi baja
- turbo integrált, a legerősebb füsthatás eddig, ezt is hatodjára töltöttem tegnap.
Fontos, hogy soha nem hagyom teljesen kiürülni, tudom kb. mennyit szipákoltam belőle, és utánatöltöm időnként, amikor van rá időm-késztetésem. Általában kb. a kétharmada fogy el, mikor rátöltök.
VGO, EGO, XXL, mind jó választás, gyengébbek de szintén jó lehet a Mini510, Super808.
Hamyka: értelek, és tudom hogy a jószándék vezérel, és hogy nagy a lelkesedés benned, de kérlek... :) Picit, picit enged el a gázkart - ha érted mire gondolok (...érted?), úgy is tudni fogja mindenki, hogy segíteni akarsz, és úgyis fog mindenki írni, akinek lesz mondanivalója, nem kell minden hozzászólásban "írjatok"-okzni... :). És még egy fontos dolog: csak akkor mondj valamiről sarkos véleményt, ha egyértelmű információid, ne adj isten tapasztalatod van valamiről, mert nagyon félrevezető lehet a kezdőknek, hogy mindig mindenhez hozzászólsz...
A lényeg, hogy nekünk sokunknak bevált az e-cigi és mi is segíteni akarunk a kezdőknek, illetve mi sem tudunk mindent, és fontos, hogy tapasztalatot cseréljünk, de nem kell szétbombázni a topikot... szerintem.
A Fulladásról:
Az e-cigi NEM cigi. Tehát nem ugyanúgy kell szívni. Én 11mg-osat szívok - meg 6mg-osat is időnként - és nem fulladozom. Illetve de, ha hülyén szívom: ha egyből tüdőre slukkolok.
Gombot nyomsz, lassan szívod a szájüregbe, esetleg félig és még egyszer telislukkolod a szádat, majd elenged gomb, és akkor mehet tüdöre. Sokkal nyugodtabb, szertartásszerűbb e-cigizni, mint analóg bagózni. Kicsit "pipás-hatás".
Bocs hogy hosszú lettem. Béke és üdv.
Húúúú ... annyit írtatok :)
Ha nem költségspóroló az e-cigi, akkor nem biztos, hogy kell ;) Ha le akarok szokni, akkor fogom, és leteszem a cigit. Eddig is ment ha elhatároztam magam. Most két dolog szól a cigi ellen, az egyik az ára, a másik meg a szag. A szag jelenleg jobban zavar, az ár csak szeptembertől lesz fontos.
Mentolos USA liquid: na azt hol lehet kapni? (persze a google a barátom, így most megnézem)
Ha valaki most kezdené a vásárlást: engem már zavar, hogy nyomogatni kell a gombot, vagyis én nem automatát vettem.
Még nem kellett egyszer sem feltöltenem a patront, de nem is szívok annyit belőle. Viszont azt észrevettem, hogy sokkal gyorsabban szívom az e-cigit, mint a hagyományosat, vagyis többször slukkolok bele. Ezért van az az érzésem, hogy valami nem gömbi a dologgal.
A patron az csak patron.
(Majd meglátjuk, mi lesz... Türelem.)
A készülékről viszont már most ki tudom jelenteni, hogy tényleg kiváló.
Ezek a patronok egyébként kompatibilisek lehetnek az XXL-el?
Idézet a "tesztelőtől":
"...Félre értés ne essék, maga a készülék remek. Az akksi teljesítménye kitűnő, füstben szintén veszett jó a cucc..."
Én inkább erre koncentrálok.
Egyébként már ez is elég, hogy jónak minősítsük a készüléket.
Magam is ezt tapasztalom különben.
A lényeg mégiscsak ez.
A többi dolog megítélésével meg még várjunk szerintem.
így ötödszörre elolvasva rájöttem mit is írtál :)
Igen , az is egy fő szempont ,ez mellett még fontos a füstmennyiség, ízminőség és az ár/érték arány is.
Szerintem ezekben a kerámia patron és az EGO-T (tank) patron a nyerő.
Rájöttem! (Hiába no, késő (korán) van...)
A jó mérőszám a patron tesztjéhez az lesz, hogy hány ml lötyit lehet vele "elfüstölni".
Ez egy webshop basszus ne csináld már hamuka :D
A számítógépedet is most vetted ? :D
lehet telefonon jobb töle rendelni...
Akkor kezdem lassan megérteni miért szeretek páran a kerámiás patront...
Ezzel jó nagy hülyeséget írtál egyébként, hogy túltötte és lefulladt a kazán ( MIVAN??!!! :D )
Ha túltölti ,akkor a szájában vagy az akksiban köt ki az egész , nem fullad le semmi, max te a likvidtől.
Ért hozzá annyira , hogy normálisan használta , nem az első e-cigije. Ez nem felhasználói hiba miatt történt, sajnos ennyit bír. Az ecigishop is megmondta , hogy kb 10 feltöltést jósolnak neki.
Kerámia patront is ott lehet kapni (Ami kb 15% al akksikímélőbb is ráadásul)
1,7ml ~ 500 slukk
Okés értelek!!
tudod mi jutot még eszembe??
Az jutot az eszembe hogy lehet hogy tulsok folyadékot töltöt bele és lefuladt a kazán,és mikor észhez tért a kazán tulnagy feszültséget kapott és megégett...
akorse hiszem el hogy be bukott ez a e-cigi... várom a véleményedet továbra is!!
Én majdnem folyamatosan szipákolom, persze a "füstnek" kb. csak harmadát slukkolom le, nehogy felforduljak.
Csepegtetni én úgy szoktam, hogy amikor eszembe jut, ill. épp van rá időm, utántöltök 20-30-40-50 cseppet. Mikor, hogy... Nekem ez a módszerem.
(De bátran elindulok otthonról bárhová, lötyi nélkül, ha rendesen fel van töltve a patron, mert azt már kitapasztaltam, hogy nem hagy cserben.)
Épp azért csinálom így, hogy velem ne történjen ilyen baleset, mint az idézett "tesztelővel". Ésszel kell ezt (is) csinálni, nem ész nélkül.
Viszont ezen módszer alkalmazásával nem fogom tudni megmondani, hogy hányszor lehet nulláról totálra feltölteni a patront.
Esetleg azt, hogy IDŐBEN meddig bírja. Majd valamikor (remélhetőleg minél később) beszámolok róla.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?