Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
ÁÁÁ értem :)
hát nekem kb 1 ora mire mindennel elkészülök :D én is ezért pipázok ritkán :D
Jaja. Túl macerás volt mindig megtömni tisztítani.
Az i-re a pontot meg az tette föl hogy zárjegyezték.
Az igen :D
Akkor meguntátok a vizipipát? :D
vizipipám is van ha érdekel titeket :D néha szoktam.....
igazad lehet Zozzi :D
Én is attól tartok. Túl nagy feeling ez hogy bárhol bármikor bármeddig, és még ízletes is:)
Egy éven belül szerintem lesz akkora kultusza mint a vízipipának.
Szia!!
szerintem sehogy :D
Párommal mi is 10 napja kezdtük az elektromos cigit, de mi azóta egy szál analógot se szívtunk el és nem hogy kattogás nincs, hanem már vissza se cserélnénk arra a büdös analógra:D Pedig nekünk is volt már pár próbánk de sikertelen volt mind.
A kérdés majd az lesz hogy az ecigiről hogy fogunk leszokni?:)
Ohh... már 10. napja?? gratula :D
Ez csak jo jelnek tünik :d
legyen benne sok örömöd:)
van már kedvenc löttyöd? :D ha van már melyik?:D
és hol vásárolsz hozzá ezt-azt? érdekelne!! priviben irdmeg!!
üdv: hamyka
UI:továbbra is várom töled és mindenkitöl a teszteket!!
Mint mondtam a következö beruházásom (remélhetöleg hamarosan) integrált patronu e-cigi lesz a lehetö legjobbat szeretnél kiválasztani...
Sziasztok!
Ma szívom 10. napja a Mini510i-met, és mellette lecsúszik 3-4 analóg is ! De! Kezdem úgy érezni, hogy nem esik jól a rendes cigi, jobban kedvelem az e-cigi nyújtotta élményt. Remélem, ez jó jel!
Pedig én rohadt függő vagyok, még sosem tudtam letenni a bagót.
Sziasztok!
Nekem ma adták postára a Real M-et, kíváncsi vagyok rá, majd megírom milyen!
Egyelőre a Super 808-as készletemhez kapott 30ml-es Premium Tabacco van, aminek kicsit karamellás tej íze van, azt mondják jobb mint a Marlboro, viszont nekem annyira nem bejövős. :(
A 808-ról meg annyit, hogy napi két akksit és két patron lazán elszívok.
Így már úton van a VGO akku és a kerámia XL patron a shop-ból.... Alig várom! ;)
Winter forestem nekem is van , szerintem nem bonbon íze van , bár nem tudom mihez hasonlítani , mentolt én sem éreztem. Tényleg nem a legjobb , de nekem ízlett.
Domestic Tobacco: Nálam is abszolut favorit , rettenetesen jó!
Black Devil: Zizi íze van (az a rizs formájú puffasztott színes valami) , eleinte jó , de nagyon gyorsan meg lehet unni.
The Real One: Dohány ízű , nem túl édes , de nem a legjobb amit kostoltam ilyen téren.
The Real M: Aki szereti a mentolos cigit , annak nagyon fog tetszeni , szerintem elég jó.
Red Devil: Ízét nemigazán tudom semmihez sem hasonlítani , de majdnem olyan finom , mint a domestic tobacco , érdemes kipróbálni!
Holnap jön Arancia Piccante (fűszeres narancsos) majd megírom milyen!
Sziaa!!
hüü köszyke a vélemény nyilvánitást...
Nekem jelenleg tropical heat és black devilem van :D
tropical heat: gyümölcsös iz,elég érdekes nem olyan rosz...
black devil: háát kolás vmi vagy mi lenne,de nem érzem benne,érdekes ize van :D
azt a pez cukorkásat meg fogom probálni :P:P
Egy kis liquid vélemény:
Rendeltem vaterárol USA liquidet.
Winter Forest: A mentolt egyátalán nem érzem , kicsit étcsokis bonbon íze van. Nekem nem annyira bejövős.
Domestic Tabacco: Ez viszont kötelező darab. Semmi dohány íze nincs de tényleg pez cukorkás és egyáltalán nem gejl nagyon jó íze van.
Amcsi liquidekből kinek mi a fav?
hmm.....
és hányszor lehet feltölteni?
Okés Brenyoo!!
Engem mindenképp érdekel!! és hánymilis a patron??
Azt is ird majdmeg hogy az adott izt menyire hozza ki!!
Nem akarom meg bonyolitani az ecigi témát...
De nekem mint mondtam a xxl e-cigi és ez a giantomizeres (kerámiás) patronu e-cigi tetszik!! kiváncsi leszek melyik lesz a jobb hosszu távon!!
ill a reo se rosz!!
Én a legjobbat keresem :D hosszu távon ne legyen már hozzá drága a patron,és azt a pénzt amit patronra költenék inkább forditsam folyadékokra.. ugye jolmondom??
ja, ide...
:-)
Okés,Okés értelek!!
Ezért érdekes az egész hogy a gyárto 100 feltöltést irt a xxl-re...
hmmm.... akkor lehet hogy kerámiásat veszek majd ha megjelenik ez a giantomizer,és jo sokszor felehet tölteni... a kerámia szivos anyag, lehet meglesz a 600 feltöltés ill hogy kibir annyit... de hacsak 100-at birki ez is nagyonjo!!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?