Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Egyre rosszabbul alszok fórum

Egyre rosszabbul alszok (beszélgetés)

1 2 3
máj. 14. 11:10
Jó, ha a pszichés, szellemi fáradtság összhangban van a fizikaival. Magyarul, ha a test nincs leterhelve, csak pörög az agy este. Sport, bármilyen mozgás segíthet.
7. libikóka (válaszként erre: 6. - 55Judit)
máj. 14. 10:41
Unalmas könyv?😀
6. 55Judit (válaszként erre: 4. - Csemár)
máj. 14. 10:39
Mindig is irigyeltem azokat akiket elálmosított az olvasás. Engem a figyelem éberen tart. 🙂
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 10:37

Másra igen. Az a baj hogy a rossz alvásnak, a felébredéseknek nagyon szerteágazó okai vannak. Pl. a Melatonin annak hatásos, akinek melatonin hiánya van. Célszerű az okot megtalálni, aztán költekezni nem úgy mint ahogy én kaptam kétségbeesetten mindenbe bele.

Ami ingyen van az a relaxációs gyakorlatok és a csikung esti gyakorlatai és ami kifejezetten a jobb alvást biztosítja. Aki az orvosi segítségben bízik jobban annak menni kell hozzá, és beszedni mindent amit kiír. Én ezt próbáltam kb. 15 éve elsőként. Nem volt nekem való.

4. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 10:34

Történt Veled valami "pár hónapja", amikor elkezdődött ez az elalvási nehézség Nálad?

(Én évtizedek óta nem szokványos módon és időben alszom el, ill. ébredek, de nem idegeskedek miatta. Nem szedek altatót, nincsenek csodamódszereim se. Azazhogy mégis van valami: elalvás előtt olvasok Nem kell sok, hogy elaludjak.)

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Apeeng)
máj. 14. 10:25
Kamilla tea esetleg hasznos?
2. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 10:17

Ami felesleges, az az agykurkász..ja, és az altató is..

...ha estére fáradt vagy, nem gyötörnek napi gondok, sőt stressz sem feszít, akkor az már fél siker...

máj. 14. 10:02
Pár hónapja kezdődött hogy nehezen alszok el és éjjel többször felébredek, már hajnalban fent vagyok. Hiába veszem be a gyógyszereimet egyre rosszabbul alszok. Járok pszichiáterhez, egy hónap múlva megyek vissza hozzá kontrollra. Pedig már altatót is szedek.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook