Egyre rosszabbul alszok (beszélgetés)
Másra igen. Az a baj hogy a rossz alvásnak, a felébredéseknek nagyon szerteágazó okai vannak. Pl. a Melatonin annak hatásos, akinek melatonin hiánya van. Célszerű az okot megtalálni, aztán költekezni nem úgy mint ahogy én kaptam kétségbeesetten mindenbe bele.
Ami ingyen van az a relaxációs gyakorlatok és a csikung esti gyakorlatai és ami kifejezetten a jobb alvást biztosítja. Aki az orvosi segítségben bízik jobban annak menni kell hozzá, és beszedni mindent amit kiír. Én ezt próbáltam kb. 15 éve elsőként. Nem volt nekem való.
Történt Veled valami "pár hónapja", amikor elkezdődött ez az elalvási nehézség Nálad?
(Én évtizedek óta nem szokványos módon és időben alszom el, ill. ébredek, de nem idegeskedek miatta. Nem szedek altatót, nincsenek csodamódszereim se. Azazhogy mégis van valami: elalvás előtt olvasok Nem kell sok, hogy elaludjak.)
Ami felesleges, az az agykurkász..ja, és az altató is..
...ha estére fáradt vagy, nem gyötörnek napi gondok, sőt stressz sem feszít, akkor az már fél siker...
További ajánlott fórumok:
- Miért vagyok rosszabbul, ha egészségesebben étkezem?
- A férfiak miért viselik rosszabbul a fizikai fájdalmat, mint a nők?
- Ha pár napig kihagyom az antidepresszánst, attól lehetek rosszabbul?
- Mit tegyek, ha utálatosak a munkatársaim? Egyre rosszabbul érzem magam a munkahelyen
- Lelkileg egyre rosszabbul vagyok
- Egyre rosszabbul érzem magam a melóhelyen. Nem tudom...