Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna... (beszélgetés)
Nem, attól nem lesz rossz, ez igaz. Attól lesz ossz, hogy ilyen "lényegtelen" dolgokat is elfelejtenek megbeszélni. A kérdező meg nevelhet majd 200 ezer ft feléből, meg a családi pótlékból 3 gyereket egyedül.
Olyan szomorú :(
nem mindegy ez mar? szerintem ez a leglenyegtelenebb kerdes ebben a helyzetben, hiszen nemsokra megszuletik a pici. ha nem akartak volna, akkor elvetetik
nem attol lesz rossz vagy jo egy kapcsolat, hogy hany gyerek szuletik. latod, a pasi elejetol csalta, megis lett 3 gyerek. csak most esett le neki, hogy a pasi nem a huseges fajta, de meg most is ketkedik
Hát igen.
A gyereket néztem hogy nem szabad azt látnia h anya feszült, ideges, magába fordult.
Utána több mint 8 évnek el kellett telnie hogy valaki hiányozzon mellőlem.
Szia!
Én teljesen átérzem a helyzeted, én is egy párkapcsolat "foglya" voltam. Saját hibámból, a fiatalságom legszebb évei mentek rá sajnos... Hiába akartak segíteni, hogy lépjek ki....Aki nem hagyja hogy segítsenek neki, annak nem is fog ez sikerülni. És szerintem te most pont ebben a helyzetben vagy, nem akarod, hogy kifelé rángassanak ebből, te még a tetejébe saját magad hibáztatod ezért az egészért, ami nonszensz!
Nekünk egy gyermekünk van, amit szintén ő akart, de nagyon, aztán mikor elsőre összejött már azt akarta, hogy vetessem el. Na azt már nem! Szétmentünk, de visszajött, visszafogadtam, folytatódott továbbra is a se veled se nélküled kapcsolat.
Majd nekem akkor nyílt ki a szemem, mikor a kisfiam megszületett. Úgy gondoltam, hogy vele már nem élhetem ezt az életet, ezt ő nem érdemli meg, erről nem ő tehet. Nincs szüksége arra, hogy az anyukáján érezze a feszültséget. Mert bizony megérzik.
Szépen véget vetettem a kapcsolatunknak, ő még próbálkozott, miattam járt hozzánk, nem a fia miatt. Azóta a fiát 2 éves kora óta nem látta (most 7 éves). Majd pár év múlva találkoztam egy nagyszerű emberrel, aki apja helyett is apja a gyermekemnek. Csak sajnos a közös gyerkőc itt nem akar összejönni (neki nincs még), de ez más téma.
Szóval száz szónak is egy a vége, remélem ha hasonló történeteket olvasol, (mint ahogy volt itt még valaki rajtam kívül) akiknek sikerült megrázniuk magukat és új életet kezdeni, akkor az remélem neked is erőt ad.
Én, mint aki hasonlókat átéltem, még azt tudom mondani, hogy ha van szülői háttér, vagy bármilyen más segítség, akkor könnyebb, amúgy biztosan jóval nehezebb.
Első körben az anyagiakat le kell rendezni, mert ilyenkor még van hajlandóság, későbbiekben már nem igazán.
Kitartás! Egyszer minden rendbe jön! (én se hittem el, de mégis:D )
Kérdés: ...ha alkoholista lett volna apuka, akkor is bevállaltad/bevállaltátok volna a három gyerkőcöt?
Sajnálom. Az előttem levők már mindent leírtak.
Azt azonban tudd, ha egy pasi nem akar …azt nehezen lehet elcsábítani. (..ilyenkor mindig kíváncsi lennék az apuka véleményére is, mert ez így nagyon egyoldalú leírás)
Nem most kezdődött köztetek, de a bizalmatlansággal ért véget – szerintem. A férfi/pasi nehezen viseli el ha folyamatos bizalmatlanságot érez és kap a párjától!!
A dolgozó kismama hormonok és a folyamatos tovább gondolt” mi lesz, hogy lesz hisz 7 hét múlva itt egy új élet! az apuka nélkül. Bízom benne, hogy segítségedre lesz ha már nem is úgy mint férj, de apa mindenképpen!.
Közös döntés volt a 3. baba?
Sajnálatos dolog,hogy ennyire önző és felelőtlen valaki. Az hogy megcsalt 1x nem feltétlenül jelenti,hogy újra megteszi,bár nem lehet tudni mi történt közte és a mostani hölgyike között.
Mindenkinek máshol van az a bizonyos határ,ami után már elég. Én úgy gondolom hogy sok mindent tolerálok,megbocsátanék,de azt hogy elhagy terhesen a párom,azt nem! Főleg úgy,hogy már van 2 gyerkőc,és nem normálisan megbeszélve válunk külön,hanem ilyen undorító módon szórakozik aztán lelép,mert neki így jó.
Remélem sikerül összeszedned magad és tudsz magadra és a gyerekekre koncentrálni. Ha engem kérdezel ne engedd vissza a párod,nem érdemli meg!!! Te pedig egy normális,nyugodt életet érdemelsz,amit pár hét szenvedés után talán már tudsz majd kicsit élvezni is. Kitartást!
azt meg lehet erteni, hogy fiatalon nem hoztal jo donteseket, de mar felnott vagy, anya, nemsokara erkezik a harmadik gyerek
ne az legyen elotted, hogy barmi aron, csak jojjon vissza. itt az ideje elgondolkodnod azon, ilyen apat akarsz-e a gyerekeidnek, ilyen ferjet, aki folyamatosan csal, hazudik
viselkedj felnottkent, barmennyire is szenvedsz, kerits egy ugyvedet, hogy normalisan legyen fizetve a gyerektartas, es ne engedd vissza. szerezz segitseget, az jo, ha szamithatsz a csaladodra
az nem ferfi es szar ember, aki meg akkor is kepes felrelepni, mas utan jarni, mikor a felesege a kozos gyerekuket varja, es sok segitsegre, figyelemre van szuksege, meg pihenesre
Igen.
A szülést is túl éltem pedig nem volt rövid és könnyű. Utána a gyerekkel is csak boldogultam. Meg férjemen is túltettem magam...
Így utólag már belegondolva e volt életem legjobb döntése, akármennyire is nehéz volt akkor.
Ne haragudj: amikor a kapcsolatotok kezdődött akkor sem tudott dönteni. Megcsalt.Az a fájdalmas dolog, hogy amire ezt látja az ember, addigra már elég idős. Én is végigjártam ezt az utat.
A gyerekekenek mondd meg, hogy elment. Te pedig döntsd el magadban, hogy NEM fogadod vissza. Persze megteheted, de meg fog csalni ezután is. Tekintsd már önálló embernek a férjedet, nem lehet senki felnőttnek átmosni az agyát. Belőle hiányzik egyszerűen a lojalitás, a tisztelet és a megbecsülés feléd. Ha nem hiányozna, MOST melletted lenne.Mert MINDIG van egy pont, ahol még vissza lehet fordulni , nem lesz a ember véletlenül szerelmes..., nem hagyja el a terhes feleségét és ha mégis megtenné, minden erejével a korrekt lezáráson ügyködne, segítene neked, és melletted állna, ha nem férjként, apaként mindenképp. Szóval zárd le te magadban, gondolkozz hogyan tovább, egyelőre a napokat éld túl. Ne más döntésére várj, legyen meg a tiéd!A férjed talonban tart téged arra az esetre, ha mégsem jönne neki össze az a kapcsolat, vagy nem tetszene neki annyira az agglegényélet. El tudnék neked regélni egy forgatókönyvet, de neked az nem lenne jó. Visszajön, sírás, megbocsátás stb.Meg fogja oldani, hogy te érezd magad rosszul, mert féltékeny voltál, mert nem figyeltél rá stb.... Pár év múlva kezdődik előlről csak nagyobb titokban, hogy ne legyen lebukás. Szóval légy erős, és kívánok kitartást és erőt. Légy boldog!
És azért tette ezt meg állítólag, mert veszélyeztetett terhesként tilos volt a sex.
Ezt ő nem tudta megérteni, mert neki mindennapos igénye lett volna.
Ne hitegesd ezzel magad. A férjed el akart hagyni és meg is tette.
Ha nem akart volna elhagyni, soha nem érdekelte volna egy kívülálló véleménye. Soha nem lett volna fontosabb egy idegen pár hetes szövegelése a feleségénél, a 3 gyerekénél és a 16 éveteknél. De a férjednek mindezeknél egy idegen szövege is fontosabb volt.
Szedd össze magad!
Felelős vagy a gyerekeidért, miattuk sem hisztériázhatsz.
Példát is kell mutatnod nekik. Milyen anyjuk akarsz lenni? Aki megáll a lábán, vagy aki a hazug apjuk nélkül egy hisztérikus pudinggá változik?
Csak a pontosítás kedvéért: nem a nő a k-rva, akivel megcsalt a férjed. A férjed egy rohadt senkiházi.
A lánynak, feltételezem, nem volt családja, akiket cserben hagyhatott volna, ellenben a férjeddel.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan érintene téged - háztartásodat - ha egyik napról a másikra egyszercsak nem kapnád meg a fizetésedet? (Ha gyesen vagy akkor a párod)
- Ti mit tennétek, ha hirtelen egyik napról a másikra utcára kerülnétek?
- Van köztetek, aki egyik napról a másikra él?
- Vega lettem? Egyik napról a másikra rájöttem a húst nem szeretem!
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- Mitől lett az 5 éves gyerek körmein egyik napról a másikra fehér foltok, válik le a körme, alatta ott az új köröm? Nem gomba az tuti!