Egy hete kezdtem a fogyit (életmódváltást) van aki csatlakozna? (beszélgetés)
Most nyomtam gy jó kis zsírégető tornát!
Mindenem bizsereg és fáj :)
Tegnap reggelre lement megint 1kg!
Sziasztok! Én az este improvizáltam.
Készítettem házilag fűszersót (pásztorsó a neve, a Nosalty-ról szedtem). Ezzel befűszereztem a kiklopfolt tarját, sütőzacsiba dugtam, és jó sok vegyes zöldséggel (répa, hagyma, cukkini, paprika) be a sütőbe. Isteni volt!
Ok, majd teszek.. meg remélem csak eljutunk, és tudok már róla csinálni képet. :-)
Most mondták a kollégák, hogy az autópálya járható lesz, azért nem kell annyira betojni. :-))
Azért a biztonság kedvéért teletankoljuk a kocsit, meg viszünk majd kannába még benzit, hogy ha állni kell, tudjunk fűteni. :-))
Magyar vizsla :-))
Már 3 és fél hetes. :-))
:-)))
Na igen.. de mit szólnak a lááááányok! :-))))
A hó kibírhatta volna még.. :-(((
Egész eddig nem esett, és pont ezen a hétvégén kell esnie, mikor elmehetnénk megnézni az új kiskutyánkat.. :-(((
De így lehet, hogy nem lesz belőle semmi, mert Szegedre kellene menni, oda írja a legnagyobb havat.. hiába az autópálya.. :-((((
Ötletelhetek?
Én sokszor csinálok olyat, felszeletelt hagymát összekeverek karikára vágott krumplival (a sárga jobb) só, bors, jól összekeverni.
Ezt beleteszem a tálba, rómaiba, vagy jénaiba, mindegy, és rá teszek általában csirkecombokat, de szerintem más hússal is jó.
Én azt is csak sóval, borssal ízesítem, de ha valaki ragaszkodik a nátrium-glutamáthoz, akkor lehet csirkefűszert is rakni rá.
ezt sütőben sütni, fedő alatt, egy idő után pedig levenni a fedőt, hogy megpiruljon a husi, meg egy kicsit elmenjen a leve.
Ugyanezt lehet sütőzacsiban is.
Diétás verziója, hogy a krumpli helyett leveszöldésget raksz bele, jó sokat.
Sárgarépa, gyökér, karalábé, esetleg gomba is meget.
A legfontosabb a nagyon sok hagyma.. nem kell félni tőle, lehet 4-5 nagy fej is, el fog tűnni.. és a só, bors..
Isteni finom!!!
Hűha! Ez igen kérem, egy igazi háziasszony!
Köszi!
Nálunk csirkehúsleves lesz az fix, meg nudli és szilvagombóc szombaton!
Vasárnapra szeretnék valami olyat, amiből sok van, nem kell órákat a konyhában töltenem! Most épp római tálhoz keresek reciket!
Szia Betti!
Ma marhapöri sült vagy párolt céklával.
Holnap marhahúsleves, fiúknak aranygaluska nekem spenótos fokhagymás rák.
Vasárnap maradék marhahúsleves, rostélyos vadasan. Minipasinak rántott pipimell, hasábburival.
Süti: paleo meggyes-mákos.
Jó reggelt Lányok!
Én is várom már a havat, folyamatosan lesem, hogy éppen hol mi a helyzet!
Asszem pályát tévesztettem, és meteorológusnak kellett volna tanulnom! :D
Végre jobban vagyok! Megviselt a hidegfront.
Várom, hogy essen a hó, szeretnék már szép téli havas Balatont fotózni!
Végre enyém a lakás, lehet zsírégető tornázni!
További ajánlott fórumok:
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 90 napos - tegnap (2013.03.11.) kezdtem, csatlakoztok?
- Elkezdtem a testkontrollt! Van kedved csatlakozni?
- Szeptember 8-án kezdtem, csatlakozzatok
- Extrém elhízottként életmódváltásba kezdtem. Tippek, tanácsok, csatlakozók?
- Én már elkezdtem a fogyit, csatlakoztik valaki hozzám aki békés megyei?