Egy Anya Lelke (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy Anya Lelke
Na, igen.
Én a magam példájából indulok ki.
Apukám meghalt, amikor 3 éves voltam, de a nagy anya-gyerek kapcsolatból sem lett semmi. Szeretem, mert az anyám és elvagyunk heti 1-2órát. Többet nem tudok elviselni a társaságában. Ha véletlen mégis többet kell együtt lenni, már biztos összeveszünk.
???????
Az zsír :DDDD
Szerintem nagyon szép amiket írtál.
Nem értek egyet azokkal akik kritizáltak,hogy kihagytad az apát. Az anya-gyerek kapcsolat más mivel ők vannak együtt reggeltől estig. Apa meg dolgozik és csak este kapcsolódik be. Ez nem azt jelenti,hogy ő kevesebb. Pénzt is kell valakinek keresni.
Kíváncsiságból beleolvastam még a hozzászólásokba, de látom, most már eléggé eldurvulnak itt a sértegetések.........:(
Én megyek is, szép estét!
Na, csak megnéztem azt a fórumot, javaslom neked is, Zselyke! Aztán gondolkodj!
Sajnos úgy látom, az egyetemen nem osztottak sem észt, sem intelligenciát neked. Van ilyen, azért ne keseredj el!
1. A magyar nyelvben nem írjuk nagybetűvel a közneveket.
2. Nem emlékszem a rólam (bunkó stílusban, de tőled jobbat nem várok) említett dologra, de ha szerinted nem volt igazam, mert a gyereknevelés egy verseny, azzal is csak azt írod alá, hogy mennyire értelmes ember vagy.
Gratulálok. Még nem vagy magányos, az lehet. :)
NEM vitatkozom veled.
Ha annyira sötét vagy, hogy a VÉLEMÉNYT és a másik ember személyét nem tudod elkülöníteni, az a te bajod.
Ha annyira sötét vagy, hogy mások véleményére a reakciód az, hogy a személyét próbálod köpködni, az is a te bajod.
Ez mind-mind rólad szól. Mert engem nem érint meg egy ilyen lejtő-egyszerűségű idefröcsögés.
De a gyerekeimről egy szót sem. Sem arról, hogy ki, hogy szereti őket, sem semmi másról. Ezt egyszer és mindenkorra vésd bele abban az egyszerű agyadba!
Ennél egyszerűbben ezt nem tudom megfogalmazni, talán képes vagy felfogni.
Nicsak, ki csipog itt? :))
Megszületett már a bébi? A nagyi leperkálta végre a paraszolvenciát, hogy láthassa az unokáját?
LOL
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Tényleg lelketlen tuskók vagyunk?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Ha meghaltok, szeretnétek, hogy a lelketek itt maradjon?
- Most akkor van az állatoknak lelke?