Édesanyák eszmecseréje csemetéikről (beszélgetés)
Hányszor szopik naponta?
Miért baj, ha cicin alszik el? Hogy akarod átszoktatni? Lehet nehéz lesz, mert már megszokta így.
Mondjuk Ági kicsi kora óta úgy alszik, be az ágyba, puszi, zene indul(felhúzhatós)és alszik. Este van így, napközben kint alszik dél körül, kocsiba be, ajtó elé ki. Ált. sikerül.
Hú mennyi mindenn zajlott itt míg nem voltam!Először is Boldog karácsonyt mindenkinek!
Fish, neked minden elismerés kijár, amiért ezt így végig csináltad.
Kicsinuszi, a te lányod is hamarosan megtanul aludni,csak kitartás, és nagyon szeresd őt.
Emőke77, neked könnyű szülést, hamarosan itt az idő, gondolok rád. :)
MINDENKINEK BOLDOG KARACSONYT KIVANUNK!!!
Emoke
biztos is hogy gyonyoru baba, es nemmsokara meg is csodalhatjatok, es magadhoz olelheted!
Kedves anyukák!
Mindenkinek áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk nagyon sok szeretettel!!!:))
Millió puszi:Emőke&Virág
Köszönöm szépen és tényleg így gondolom én is, hogy ennél jobb és gyönyörűbb évkezdést kívánni sem mernék.
Most éjszaka már azt álmodtam, hogy meg volt születve már kis Virágunk és annyira, de annyira gyönyörű volt. :))))
haha:) elkepzelem ahogy bekemenyitesz:) az enyemek majdnem elso osztalyuak lettek, ma is leraktam oket mondtam hogy jo ejszakat, aztan azota is alszanak, szuper es elkezdtek 8-9 kozott kellni par hete:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ennyire orulok neki!!!!!jupijeeeeee
na azokkal a szemekkel meg lesz baj, igazi holgy mar most...:)
Nektek is kellemes karacsonyT!!!
Emoke, neked gyors es szuper szulest!! huu nagyon izgalmas+++++:)
nem lesz semmi gond, es csodalatosan kezdodik az uj evetek majd!!!
Szegénykém!
Engem a dokim beparáztatott, hogy ha nem vigyázok, akkor ez lehet, de hál'istennek semmi jele eddig és már igencsak a vége fele járunk.
Bár a kiscsaj nagyon nem akar kibújni, ma voltam dokinál, megvizsgált, eleve Virág még teljesen fent van, még nem helyezte be a buksiját sem. A súlya nem nőtt sokat, csak a mellkasának átmérője és combcsontja. Jan.2-án megyek legközelebb és akkor kiderül, hogy császározunk vagy sima szülés lesz...
De ami a lényeg, és amit írtam már hogy Te egy hős vagy, de komolyan!!!
Ha nem "beszélnénk" addig, akkor már most szeretnék kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni Neked és népes családodnak!!!!:)))
Puszi:Emőke&Virág
Ne is gondolj ra hogy neked ilyen van:)
az elso jele az emelkedo vernyomas, nekem 6 csokkentovel 160-170 volt, mar alig volt osszefeherjem, naponta adtak infuzioval, a verlemezke szamom olyan alcsony volt, hogy elertem azt a hatart amikor el lehet verezni:)
a dokik naponta, vagy akar kettoszor is neztek, mert minden nap szamitott, hogy a babak bent maradjanak, de nem birta a testem sajan, a vesem sem mukodott rendesen, feherje volt a vizeletemben, es minden amit megittam javareszt bennem maradt, igy amerre fordultam az dagadt:)
31,5 hetig birtam csak sajnos
a Schopf Merei nem szep, de olyan kedves volt velem mindenki, az ossze orvos, nover, a tejellatojuk szuper! mindent megmutatnak hogy mi kell a szoptatashoz stb....
ja a toxemia egyebkent mar felidoben kezdett mutatkozni vagyis az elo jelek, feldagadt lab, a dokim elore tudta hogy ez lesz, ennyi gyerekkel sot ikrekkel is suru...
cukros is lettem, amugy a dokim nagyon profi volt, mert a 24 heten 120 lett a vernyomason, de nekem alapban 90/60 volt igy elkezdte adni a vernyomi csokkentot mar en meg csodalkoztam is... aztan kesobb belattam hogy igaza volt, egyzser kimnentem a korhazbol a boltba, es irto szarul lettem, 170 volt:(
Igen, a Rókus nagyon jó, a felszereltsége is, most volt felújítva, így egy teljesen új szülőzobában fogok szülni (talán, ha nem lesz császár). A dokimat meg egyenesen imádom, nagyon-nagyon jó szakember és hihetetlenül kedves, türelmes.
A védőnőm a nagy Schöpf-Mérei rajongó, folyamatosan rá akart beszélni, hogy menjek át oda gondozásra. :)
Mikor jelentkezett Nálad a toxémia és mik voltak a tünetei? Eddig én csak olvastam ilyenről, ezért kérdezem.
marcs, elhiszem hogy eleven, de inkabb ilyen eletrevalo legyen:)
az enymek is porognek...:)
Emoke
Schopf MEreiben szultem es meg 100 szor ott szulnek, ket honapot voltam bent osszesen,
a Rokus is jo ugy hallottam:) nekem nem volt valasztasi lehetosegem..
egyszer kiszoktam a korhazbol a fejrm szoktetett meg, es jol le is csesztek amikor megprobaltam visszaszokni...kimentunk a westendbe enni... nna de akkor mar cska a korhazban voltam biztosnsagban, vagyis en is ott ereztem magam jol inkabb megha 40 fok is volt...igen csaszar, toxemias voltam es igy altattak is, igy nem is tudom milyen szulni igazan:)
Szia Fish!
Mi egy óriásbébi kislányt várunk, Virágot. Elméletileg január 9-re, de szerintem figyelembe véve az elmúlt 2 napot, lehet, hogy hamarabb "találkozunk".
Ami az ünnepeket illeti, nagyon furcsa, de egyáltalán nincs ünnepi hangulatom, amiét az apósom be is szólt. ;)
Ha minden igaz, akkor a Rókus kórházban fogok szülni.
A mozgás már nagyon nehezen megy, mert hatalmas a pocakom, pénteken az egyik kismama megkérdezte, hogy milyen nemű ikreket várok?! :))
Előtted meg le a kalappal, de komolyan. Egy igazi hős vagy!!!!
Te hol szültél? Gondolom, hogy császárral, ugye?
Ancsa
Agne si csodalatos kisbaba, micsoda husi ennivalo feneke van, olyan jo oket fogdosni nem?
te hogy birod? miket tud mar?
huu koszi mindenkinek, most 16 honaposak voltak a heten, es a mult ket hetben egetveroen rosszak voltak, mar azt hittem megorulok toluk! mot ket napja jobb lett, gondolom betegek is voltak, meg bejott a hidegfront!:(
kicsinuszi
nekem is elment es fokoztatosan csinaltam egyre tobbet hagytam oket orditani, annyira nehezen viseltem, hogy volt egy par dolog amit osszetoretem, vagy a falat vertem okollel, meg fullhallgatoval zenet hallgattam hogy ne oruljenk meg,azt csinlatak hogy ahogy otthagytam oket kidobaltak mindent az agybol es felalltak es uvoltottek, igy amelyik veletlen elaludt azt is felorditotta a masik ketto, terror volt
Emoke
nekem az elso ev nagyon nehez volt mert egyedul voltam veluk, a ferjem kulfoldon volt es nem tudott hazajonni, utana eladtunk mindent es most itt vagyunk Angliaban esmindent nekem kelett intezni mert a fejem nem tud magyarul
en nem sirom vissza az elso evet, megha hulyen is hangzik:) ezt az idoszakot jobban elvezem, es szerintem nalunk ahogy nonek, annyival jobb lesz....
Köszi az élménybeszámolót, én is megpróbálom, de félek, hogy hamarabb megy el a türelmem, mint ahogy ő elaludna magában.
Minden elismerésem a tied, hogy ilyen kitartó voltál és valószínű nemcsak alvás terén van rá szükséged
Én gratulálok a Ti 3 gyönyörűségetekhez. Hihetetlenül szépek!!!
Nagyon nehéz velük?
most lattam mennyi beiras van..
nekunkn akkorn sikerult elotte ringattuk oket, aztan jol elkanaszodtak, nekem is paradeztak, agyban alltak es kidobaltak mergukben minden jatekukat...
aztan 5 het alatt megtanultak hogy hiaba uvoltenek nem veszem fel oket egyaltalan:( gonosz agyok de mas nem volt, nagyon nehez idoszak volt, es mar nicns iylen gondom hala istennek! igen az is nehezitette hogy 3 van, mert feluvoltottek egymast mindig
További ajánlott fórumok:
- Miért ítélik el sokan a főállású édesanyákat?
- Százhalombattai kismamák, édesanyák
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Csak engem dühít, hogy otthon lévő anyukák, bölcsibe "dugják" a csemetéiket?
- Rák jegyűek, gyertek egy kis eszmecserére!
- Küzdelmem a rákkal, kétgyermekes édesanyaként