Édesanyák eszmecseréje csemetéikről (beszélgetés)
Szia Viki!
De jó, annyira örülök Nektek és nagyon sokat gondoltam én is Rátok hogy mikor jöttök át végre ide!
És őszintén gratulálok a kicsi lányhoz!
Szia Benvik!!! Gratulálok :))))
Majd gyere ám a pocakos topicba mesélni, sokat gondoltunk Rátok! ;-)
:)))
Köszi, hogy így megnyugtattál...:)))
Na de ez benne van a pakliban és egyébként meg annyira aranyosak, hogy az mindenért kárpótol és ez tudom, hogy napról napra egyre jobb lesz!!!
Szerintem is lehet valami az időjárás változás megérzésében, amit írtál.
Na csak jó étvágyat nektek.
Nálunk Réka még velem alszik az ágyban, ezen is változtatni kell tudom.
Ennek több oka volt először is gyönyörködtem és gyönyörködöm benne éjszaka ha felébredek illetve többször büfiztetés után is jön még vissza tej neki és én annyira félek, hogy megfullad.
Tesóméknál egyszer majdnem ez történt, az apuka reakcióján múlt, hogy nem történt nagyobb baj, mert a tesóm leblokkolt.
Ő gyorsan kiszívta az orrát a szájával és fejre fordította.
Réka annyira forog álmában, egyik oldaláról a másikra, kétszer volt olyan is, hogy hason találtam mikor kinyitottam a szemem. Nem tudom másnak a kisbabája is ilyen pörgős e, ennyire pici korban.
Sziasztok!
Arwenn köszi a privit, igyekszem válaszolni, de most nagyon éhes vagyok és mivel alszik Virág-szál, így ezt most ki kell használjuk....:))
Most éjszaka nem voltunk fent, édesapámmal többször is beszéltem azóta és azt mondja, hogy valószínű, hogy az időjárás-változás bolygatja meg a kis drágákat. Lehet benne vmi, mert Brigi barátném is erre panaszkodott, de náluk pont fordítva, Jana nappal nem volt hajlandó aludni.
Ami az altatást illeti: nekem is sokkal többször alszik el az ölemben a kis drága, de állítólag most még nagy szükségük van arra a kis csöppeknek, hogy érezzék a testünk melegét és hogy babusgatjuk, szeretgetjük őket. És végül is ez a mostani legfontosabb feladatunk, tehát én nagyon élvezem ezt az egészet.
Mondjuk Virág nagyon szeret a mózesében aludni egyébként, megvan már neki a helye, ahova mindig befészkeli magát és onnantól kezdve semmi más nem érdekli ha ő alszik. :)
Hát annak nagyon örülnék, mert most ahogy írok, itt csucsul a karomban :)
Ez egész nap elég strapás így.
Szisztok. Most tudtam benézni és köszönöm a kérdésemre a válaszokat.
Nekem jelenleg egyetlen gondom van, amit nyilván elrontottam, hogy Réa csak ölben nem sír, ha úgy néz ki, hogy elaludt is a karomban és leteszem, max. 5 perc után már kiabál. Nem tudok semmit csinálni. Nem tudom mit tehetnék.
Van valami ötletetek?
SZIA Emőke. Megnéztem a képeidet, nagyon gratulálok én is, szép baba.
Hogy álltok azóta az alvással?
Mi a teendő akkor, ha 2 napja a kis tüneményünk nem igazán akar éjszaka aludni?
Napközben többet tartjuk fent és még így sem akar aludni szegénykém. Apum szerint esetleg az idő is megkavarhatja.
Volt-e vkinek hasonló tapasztalata?
Szia Arwenn!
mi van Veletek? Hogy van Réka baba? És TE? Mennyire vagy fáradt?
Drága Lettykém!
nagyon örvendenék neki, de majd beszéljünk vmikor vhogyan mindenképp!!!
Sziasztok!
Nekünk is kezd kialakulni a napirend. Alvás, pelus, szopi (A és B menü), ecsetelés, alvás, pelus... +este 8-kor pancsi, mostmár vígan, mert tegnap előtt leesett nekünk is a köldökcsonk. Sajna a kaka tegnap elmaradt, ha van valami ötletetek a briós kicsavarására, azt szívesen vennénk!
:)
:))
Egyre jobban, kezdek belejönni. Lassan lesz napirendünk is, muszáj. Bár most még jó dolgom van, mert hónap végéig itthon lesz velünk a férjem is. Mondjuk a műtét miatt muszáj is, mert elég lassan haladok...:))
Ma volt varrat szedésem, illetve Virágnak is ma esett le a köldökcsonkja /szinkronban vagyunk ;)/.
És így ma másfél órára apára hagytam a kisasszonyt, igaz, tiszta ideg voltam végig és rohantam haza. Valószínűleg végrehajtottam életem 2 leggyorsabb vásárlását is, igaz muszáj volt az is.:))
Ti hogy vagytok?
en is szeretnek gratulalni nekik is!
Na es Emoke hogy birod, milyen a kiralykisasszony, jo baba?:)
Sziasztok Lányok!
Egy kicsit bekukkantottam ide is, mert alszik a hercegkisasszony még.:)
Köszönjük a gratulációkat és szeretnék én is gratulálni végre Henának és Cabsavnak a nagyon szép kisfiúhoz!!!
Puszi
Sziasztok!
Gratulálunk mi is Emőkééknek!
Egyúttal be is jelentkezünk (már HHena és én), hétfőn hazajöttünk mi is és két aktív itthoni éjszaka után készülünk a harmadikra.
További ajánlott fórumok:
- Miért ítélik el sokan a főállású édesanyákat?
- Százhalombattai kismamák, édesanyák
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Csak engem dühít, hogy otthon lévő anyukák, bölcsibe "dugják" a csemetéiket?
- Rák jegyűek, gyertek egy kis eszmecserére!
- Küzdelmem a rákkal, kétgyermekes édesanyaként