Édesanyák eszmecseréje csemetéikről (beszélgetés)
Sziasztok anyukák!!!
vasárnap óta itthon vagyunk,köszönjük, nagyon jól vagyunk, csak egyelőre nincs nagyon időm jönni, de majd igyekszem...;)
Puszi mindenkinek
mostanra mar tul vagy rajta valszeg, nagyon remelem hogy minden ugy alakult ahogy szeretted volna es mar gyonyoru kisbabad kint van!
Arwenn
nagyon szep a kislanyod!! kitartast!:)
szia, elkuldod az email cimed es elkuldom a konyvet, tomoritve van, azt hiszem 61 oldal
be van scannelve...
azt jelenti hogy nem ivott eleget, folyadek igenye van
en is teaztattam oket
Elméletileg a csak szoptatott babáknál nincs szükség teáztatásra, de szerintem nem árt, én is adtam neki teát, vagy vizet.
Kutacs-ügyben nem tudom pontosan mit értesz a besüllyedt kutacson
Sziasztok. Úgy látom mindenki elfoglalt. Szia Csehe.
A gyerek kutacsával kapcsolatban érdekel az, hogy ha be van süllyedve az jelent e valamit.
Tegnap tapasztaltam ezt először, meg ma is egyszer, de egy idő után ez megszünt.
És a szoptatás melletti teáztatásról mi a tapasztalat vagy a vélemény?
Szükséges vajon?
Üdv Arwenn köztünk a szép picibébiddel együtt!
Nyugodtan kérdezzgess csak, amiben tudunk, úgyis segítünk.:)
ja már tudom mit akartam még :))
Fish-t szeretném megkérni, hogy nekem is küldje már el azt a könyvet emailben ha lehet.
Köszönöm előre is
Köszi a válaszokat, ez az idő tényleg elég egyenlőre.
Kicsinyuszi te sem panaszkodhatsz a babádra, nagyon édes.
Köszi Hoxának is a gratulát :)
Jövök majd még a kérdéseimmel :))))
A Csak Csajokat én is igyekszem nézni, mert mindig érdekes, csak nem mindig sikerül mostanában, ami persze nem baj.
Gratulálok Rékához, tündéri kislány.
A hordozóról a múlt héten beszéltek a Csak Csajokban, ahol a szakember azt mondta, hogy már csak azért sem árt a kicsi gerincének, mert pont olyan testhelyzete lesz, mint amilyen a méhben volt. Ettől függetlenül tényleg csak 1-2 óra, ami egészséges.
Arwenn: Én úgy tudom max 2 órát javasolnak. Legalábbis nekünk ezt mondták a bababoltban, ahol vettük.
Amúgy meg egy tündérke a babód! :)
Szióka!
köszönöm az érdeklődést, még egyben vagyunk, ha minden igaz, holnap reggel 9 h-kor fognak műteni, szorítsatok nagyon!!!Aztán majd utána jövök már Hozzátok "hivatalosan" is. ;)
sziasztok újdonsült anyukák. ha lehet csatlakoznék hozzátok. Emőke üdv a másik topicból.
Hogy vagy? Lelkileg készen állsz a császárra?
Én december 14-én szültem császármetszéssel Réka nevű kislányomat.
Eléggé sírós lett az utóbbi napokban, de ma, hogy panaszkodtam, alig sírt :))
remélem tartós lesz az állapot. Ez már nem hasfájós sírás, hanem huncutság, és próbálok valami módszert kifejleszteni, hogy elmaradjon úgy is, hogy nincs ölbe, mert nagyon huncut már ilyen aprón is :)
Egy kérdésem azért lenne. Van babahordozónk, amiben ugye félig fekvő helyzetben van a baba. Ilyen kis korban is lehet már abban hosszabb ideig lennie? Mert abban jól elvan, akkor nézelődik és nem sír.
Csak nem akarok a kis gerincének rosszat.
Szia Cabsav! :)
Reméltem is, hogy követtek át ide, hiszen annak idején azért hoztam létre ezt a topikot, hogy legyen hova "átcsekkolni", ha már nem leszünk pocakosok...:)
Sziasztok Kismamák!
Kezdek "áthallgatni", már csak napok kérdése és itt a helyünk Édesemmel.
Kicsinuszi drága, mennyi idős a kislányotok?
Régebben is ilyen nehezen aludt el, vagy ez csak esetleg a fogzás óta van?
Hát nem tudom mi lesz belőle, mert tegnap megpróbáltam és a drága párom, mint felmentősereg, 5 perc után berontott hozzá és kivette a kiságyból. De még próbálkozom.
A baj csak az éjszakai üvöltésekkel lesz, mert hát tömbházban lakunk és még az is áthallatszik ha a fenti szomszéd pisil, akkor nem tudom ők hogy fogják elviselni a kis drágám áriáéit éjjel 2kor.
Amúgy mostanában már 5-6szor felébred éjszaka:((
De a szakértők fülön, kell választani a legördülő menüből. Biztos megtalálod, ha jobban megnézed. A rovat most a 844 oldalon tart. Olvasd visszafelé, sok okos gondolatot találatsz. Sok sikert.
További ajánlott fórumok:
- Miért ítélik el sokan a főállású édesanyákat?
- Százhalombattai kismamák, édesanyák
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Csak engem dühít, hogy otthon lévő anyukák, bölcsibe "dugják" a csemetéiket?
- Rák jegyűek, gyertek egy kis eszmecserére!
- Küzdelmem a rákkal, kétgyermekes édesanyaként