Éden Hotel (beszélgetés)
Nem régi játékos megy vissza, csak olyan akit ismer a Niki!!!
Csak azt nem tudom ez, hogy lehetséges, mikor az szabály, hogy senki senkit nem ismerhet!
Szia!
A 450. hozzászólásban leírtam meddig tart!
Neee már a Niki csókolódzott a Krisztiánnal????
Én v.mi hosszú barna/fekete hajúnak láttam!!!
+++Ádám -Szandra mit beszélgettek???????????
Ja kérem ilyen az,ha visszanyal a fagyi! :D
Nem tudom miben változhatott meg 4 hónap alatt,de a vér nem válik vízzé.Egy undorító mocskos dög.
Kíváncsi leszek mi sül ki a Niki-Krisztián kettős románcából. Biztos lesz kavarodás miattuk! Remélem nem az lesz az ára,hogy Ádámot haza küldik...
én spec örülnék a Katának. :)))
Meddig tart ez a játék nem tudod? Nem nézem a kezdetek óta, nem láttam az első két hetet kb.
Nem azt mondtam Kata megy csak azt ha alap tagokból küldenek vissza valakit ha kiesett akkor az üt, más nem. PL.: Dani most vagy később Ádám,Kristóf, Kata, Niki
Egy olyan csajt,mint aki tegnap kiesett hibába küldenek vissza 2 hét múlva semmi nem történik,ezért lesz még szerepe Katának vagy Levinek mondjuk egy hónap múlva, ebben biztos vagyok:)
Jó lenne,ha nem csak 4 nap lenne éden hotel. Inkább nézném ezt egész nap,mint a vv-ből 1 percet. Szerintem ez is előre lejátszott meccs,hogy ki nyeri,de legalább a nézőket nem húzzák le emelt díjas sms-ekkel.
A hétfői előzetes elejéről lemaradtam...akkor mutatták ezt a susmusolást?
Nem értem ezt a qrvát. Min akad ki ennyire? Úgy csinál,mintha a Krisztián örök hűséget fogadott volna neki csak,mert megd.gatta magát vele.
Sziasztok.
Még nem teljesen tértem magamhoz a mai adás óta, lefagytam. Ha tegnap tippelnem kellett volna nem is gondoltam volna a Levire. Viszont Gábor többet nőtt a szememben, mint azt gondoltam volna.
Kíváncsian várom a jövő hetet, valami régi játékos tér vissza, de szerintem nem a Kata lesz az. Ádám tuti azért szövetkezik a Szandrával, mert a bejövőt akarja haza..... ez viszont mindkettőjük érdeke, mert akkor legközelebb Szandra megy.
Szerintem nem megy vissza senki, inkább olyan megy akit Niki ismer. De az nem lenne fer ha Kata vissza menne, mert ő "rendes" keretek között esett ki.
Annyira susmusolt Ádám meg a Szandra, hogy még Nikit is zavarta. Mindenesetre érdekes lesz a jövőhét is:)
Jól láttam? Niki és Krisztián?
Miből gondolod,hogy Ádám meg az az utolsó r.banc összeállnak?
Lemaradtam vmiről?
Már kezdődik jövőhétre a kavarás?
Jól láttam hogy a Niki és a Krisztián csókolózott a medencében?
Nagyon sajnálom a Levit,hihetetlen rendes pasi,kiállt a Kriszti mellett és kockáztatott.
A Kriszta egy idióta,remélem kirakja a Dani.
Daninek ez feladat volt,a saját bentmaradásáért tette,szóval ő nem is hibáztatható.
Hát Levi nem jól választott.
Kriszta megy haza nemsoká.
Na akkor Krisztának annyi, mert Dani haza fogja küldeni, ilyen buta döntést is csak egy nő hozhat.
Sajnos a nők érzelmi alapon döntenek ilyenkor is.