Ducik akik el fogják érni a bűvős 99kg-ot! (beszélgetés)
Hát mondjuk 25 volt :D
Én paleozok már négy éve. És nem gyors fogyás volt, hanem szépen lassan két és fél év alatt.
A felszaladt többlet, pedig a csokievésemnek köszönhető.
Aki alatta van, annak ez a cím pontosan arra jó, hogy minden nap emlékeztesse magát arra, hogy vigyázni, mert ezek a fránya kilócskák bizony nagyon gyorsan fel tudnak, fel tudnának szaladni odáig...
Aki pedig valóban fölötte van, annak nagyon jó napi célkitűzés!
Én 91 volt a legtöbb (egy évvel ezelőtt), decemberig, egész pontosan febr. 25-ig (Dukán III.szakasz vége) lementem 79-80-ig. Most várom a friss tavaszi zöldségeket és folytatni akarom. Nem merek a mérlegre állni, meg lehet, hogy 1-2 kg esetleg visszajött, pedig igen-igen igyexxem őrizni!!!
És te???
Már mindjárt ott vagyok!!! :D
Csak kérdezem...te melyik irányból közelíted a 99-et? :D
Nem igaz, hogy csak ketten vagyunk!
Ha az utcán végig megyek, sokkal többet látok!!
Tecccccik!!!
Elmés!
:)))
Csajok van egy nagyon szupi diétám:) Ismerősöm 16 kg-ot fogyott vele 2 hónap alatt.
Én 1 hete csinálom és 3 kg nál tartok:) szerintem ez beválik:)
Ha valakit érdekel és szereti a virslit:P dobjon egy levelet szivesen elküldöm neki:)
Puszí
Sziasztok, megszeretném kérdezni, hogy befogadnátok magatok közé egy 87kilós lányt?
Én tavaly augusztusban váltottam életmódot, a kezdő súlyom majdnem 130kg volt, és még szeretnék legalább 18-20 kilót fogyni.
Sajnos mostanában nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretném és jó lenne egy csapathoz tartozni, akik hasonló problémákkal küzdenek.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Szia Nacika! Nagy puszi neked!
Én most értem el a majdnem 99-et. Nagyon örülök neki! Majdnem 11 kg ment le. Lassan, de biztosan haladok előre. Én a you tube-n találtam tornát magamnak. Beírom, hátha másnak is bejönne. Billy Blanks cardio, vagy Billy Blanks taibo néven keressetek rá. Teljesen átmozgat!
Sok sikert mindenkinek!!! Hajráááááááááááá!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogják hívni a gyermekedet?
- Hogy fogják hívni születendő babádat?
- Hogyan fogjak bele a vaterán ruhák eladásba?
- Megvédenék egy kislányt! Hogy fogjak neki?
- 15 éve nem ettem húst, most szeretném visszavezetni az étkezésembe, hogyan fogjak hozzá?
- Hogyan fogják hozzá magamnak a zselés műkörmözéshez, ha még nem csináltam soha? Tanácsok?