Ducik akik el fogják érni a bűvős 99kg-ot! (beszélgetés)
én több vagyok 6 kilóval és ez szoptatás alatt jött fel. terhesség alatt 8 kilót híztam, azt le is adtam, sőt...
Rozi még mindig nem szeret sétálni sokat, de ma a kertben aludt 2,5 órát, én meg kertészkedtem, az se rossz sport:)
Én annyi vagyok ahogy kezdtem, bár akkor is 100felett voltam...:)
Diéta megy, cicivel kínáltam nem fogadja el...sétálni meg kisétálom az agyam is :)
Könnyebb lenne nekünk is, de 6 hetes koráig a lefejt tejet üvegből kapta mert lustin szopott. De kitartóak voltunk, mostanra belejött, nem kap üveget, pedig nagy a kísértés, hogy az utolsó vagy az első etetést lepasszoljam apának:))) De nem akarom, hogy a jó szokása elmúljon!
Különben fogyóra nem tudok mást kitalálni így szoptatósan, csak minél több séta és tekerés ha a kicsi hagyja, valamint szénhidrát és zsír szegényebb kajálás. Hátha lassan bejön. A baba fontosabb, mondanám, hogy kivárom míg nem szopik, de akkor meg a tesóra akarunk majd ráhajtani. Ha most nem vesztek el jópár kilót az elkövetkező kb. 5 évben így maradok. És nem akarok még1x ilyen kövéren várandós se lenni...
Sziasztok!
Csatlakozhatnék én is?
Én is nemrég kezdtem a fogyókúrát,igaz a húsvét kicsit bekavart :P,de azért folytatom.
Az első célom nekem is a bűvös szám,remélem sikerülni fog :)
Sziasztok!
Nem tudom miért, de nagyon nem megy a fogyó most nekem. Talán nem elég az elhatározás? Vagy a szoptatás miatt nagyobb a kajaigényem és ezt már nem bírom leküzdeni? Sajna mindig megingiok:(
Már, Egy ismerősöm pár éve fogyott kb 30 kilót azzal, hogy délután 2 után nem evett semmit. Előtte normálisan reggeli péksüti, két fogásos ebéd. Szerintetek érdemes lenne kipróbálni?
Hát én most öszinte leszek.Nagyon nem tartottam a fogyit az ünnepek alatt.Anyukám olyan jókat főzött.Sajnos.
De nem adtam fel mert nem tehetem tehát gőzerő előre.
Sziasztok!
Mától beindul a harc...újra és nem adjuk fel...
Sziasztok!
Miskolcról jelentkezem, és töredelmesen bevallom besütiztem nem kicsit, úgyhogy mihelyt hazaérek folytatom a diétát...nem bírtam ki, egy asztalni sütemény...ajj gyenge vagyok...legyetek jó szerdán már leszek...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogják hívni a gyermekedet?
- Hogy fogják hívni születendő babádat?
- Hogyan fogjak bele a vaterán ruhák eladásba?
- Megvédenék egy kislányt! Hogy fogjak neki?
- 15 éve nem ettem húst, most szeretném visszavezetni az étkezésembe, hogyan fogjak hozzá?
- Hogyan fogják hozzá magamnak a zselés műkörmözéshez, ha még nem csináltam soha? Tanácsok?