Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Ha már erre jártam rövid sztorim: 9 éve, 2 gyerek után műtött Dr Traub. Felvarrás + 425cc impi. Aztán véletlen 1 évvel a műtét után új tesó.
Cserélni kellene már az impit (picit nagyobbat szeretnék) + újra, részlegesen felvarrni.
Visszamentem a régi dokimhoz, de az ő egészségügyi problémái miatt 4. alkalommal tolódik a műtétem tavasz óta. Döntöttem, váltok.
Azt olvastam valahol hogy felvarrásban, hegekben Kovács az “Isten”.
Erősítsetek meg hogy így van! :)
Sziasztok!
Nov 25-én megyek konzira a dokihoz. Van esetleg infótok hogy kb hol tart most a műtéti időpontok kiosztása?
Hááát ennek sok értelmét nem látom, mivel aki még műtét előtt áll vagy csak érdeklődik, arra itt van ez a nyílt fórum ahol tanácsot kérni/adni is egyszerűbb a nyitottsága miatt mint egy zárt klubban.
Sziasztok! Nyitottam egy Klubot a Kovácsos lányoknak, mert a másik Klubba nem engedtek be egy csomó lányt, csak akkor, ha van időpontja a doktor úrhoz... Ide jelentkezhetsz akkor is, ha még nem fix az orvosod, de tanácstalan vagy :)
Kovács Ferenc plasztikai sebész által műtött Lányok/ műtét előtt állók klub
Teljesen normális! 😊😊 Kitartás,minden nap jobb lesz!
Lányok az normális hogy olyan mintha valaki ülne a mellkasomon?
Pénteken megyek 1hetes kontrollra akkor rákérdezek a dolgokra..
Köszi a válaszokat! 😊
Szia. Nekem az 1 hetes kontroll után szabadott levenni a kompresszióst és kimosni viszont amíg száradt szigorúan feküdni kellett. Nekem a derékfájáson sokat segített a cataflam sirdulad páros. Oldalra fordulni csak 6 héttől tudtam de még most sem 100%-ig komfortos.
Lányok, az normális, hogy ráz a hideg attól, hogy a varratokhoz hozzáér a melltarto? Eddig a melltarto széle nyomta a varratokat, egy icipicit lejjebb húztam, egy fokkal jobb, de nem az igazi. Nem tudom eldönteni, hogy ez a gyógyulás jele, vagy valami gebasz van. Csütörtökön megyek csak a (mondjuk, hogy) 1 hetes kontrollra. 8 napja műtöttek.
Majd az egy hetes kontrollon beszélj erről a dokival.
Megmutatja hogy tedd vissza jól a kompresszióst.
Áttörölni át tudod alatta nedves törlőkendővel.
Az oldalra fordulással várj picit,párnázd ki magad, a karod alatt is amennyire tudod.Az talán picit segít.
Sziasztok!pénteken kaptam meg az impliimet..szinte semmiből lett 595cc..
A baj az alvással van mert hihetetlenül fáj a derekam és a hàtam.Mikor lehet oldalra fordulni?
A pántot mikor lehet levenni kimosni és a ciciket mikor lehet kicsomagolni egy kicsit áttörölni?
Länyok, van itt valaki akinek a Doki felsö szemhejplasztikät csinält?
Köszönöm a választ! :) a tied szép
Én csak a felső perembe kértem. Tök jó lett. Aztán nem tudom milyen töltésben egyébként. Szóval én mutattam hova kérem. Svájci anyag teoxane teosyal volume a neve. Állítólag 1 évig bírja. Most múlt 3 hónapos .még tökéletes.
Nekem sem volt,de az lesz, mivel elcsúszhat a sima a gyerekek emelhetésétől, igy eut ajánlották. Én pont h nem nagyon akartam. :/
Tiszikenek csinalt,neki jo lett
Lányok Kovács doki csinal hialuronsavas szájfeltöltést? Ha igen milyen anyaggal dolgozik? :) és ebben is olyan jó mint ciciben? 😊
Nem kérdeztem mert azt beszéltük meg hogy műtét alatt fog kiderülni mekkora fér be. Nem is beszéltünk fajtákról.
Én szerettem volna PU-t, de a doki nem rakja be mert nem volt még implim. Elsőre nem teszi be😞
Elég neki az uh. Én is bőven 40 felett vagyok. Voltam előtte mammografian is, nem ő küldött, de azt mondta, hogy elég neki az uh.
Nem mindenkinek jó a PU habos. Én is határeset vagyok. Ha túl sok a saját állományod, lecsúszhat a sajátod az impliről. Dokit kérdezted a Te esetedben mit gondol a PU habosról?
Kár hogy a pu habos sokkal drágább mint a többi különben ezt választanám
Bőven 40 felett vagyok, rákérdeztem és elég az uh.
40 ev felett mindenkepp mammografia kell? Mert en most leszek 41 es csak uh-t kert a doktor. Nagyon nem ragaszkodom hozza amugy...Rakerdezzek Szabinanal?