Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Olyan lányokat keress akik hasonló magasak/alkatúak mint te, és azt nézd meg milyen cct kaptak.
Mert az hogy 450...mindenkin máshogy mutat.
Bent vagy a naplómban, ott van kollázs....
tamli, tiltottszer kapott pici implit és Ramirami.
Lányok, küldjetek képet 400-450 magas cicikről. Köszönöm szépen!
Länyok, van itt valaki, aki kisebb meretü kerek implantätumot kapott?
255cc / 285cc ?
Ha igen, häläs lennek, ha beengedne a naplojäba😊
Talan en vagxok a legregebbi pus implis 3 eves. Lassabban puhul de a vegere puhabb mint a txt. Nem cserelnem le. Mondjuk nekem nincs alapom.feszesek a szoveteim sose fog megnyulni vagy lecsuszni rola az allomanyom. Szeretem. Kenyelmedebb. Nem fog elmozdulni.
Nektek mi a véleményetek a pu-s implikről? Akinek ilyen van, mik a tapasztalatok? Úgy olvastam, h lassabban puhul, mint a sima texturált? Ismertek olyat akinek már hosszabb ideje van? Van aki nem választaná ezt vagy fordítva csak ilyet rakatna?
FIGYELEM !!!!!
Lutaker egy PASI
Bemutatkozó szövegét nézzétek meg
Kp-ben.Műtét előtt,de az altatóorvossal történt konzi után.Azután előkészítenek és mehetsz a műtőbe.😊
A fizetes kp-ban, ugye?
De mikor? Elore vagy masnap?
Nekem tavaly volt felvarrásom és tökéletes érzékeny a mellbimbóm.Kovács doki nem tudja elrontani.😊 Most kaptam tőle 675cc-s implit.
Szia, kopogtam hozzád, örülnék, ha olvashatnálak! Köszi :)
Új bejegyzés a naplomban. Egy kis elmelkedes, műtét előtti edzes, stb.
En is kopogtam, megköszönöm ha beengedsz.
Kedves Koväcsos Länyok, en is vegre elkezdtem a naploiräst...
Igaz meg csak 1 bejegyzesem van, de kezdetnek nem rossz😎
Köszönöm mindenkinek, aki beengedett a naplojäba!!🤗
Kopogtam
A cicik nagyon szépek lettek bár csak már ott tartanék 😁
Az arctöltéses naplómban van, oda kopogtass.
Leányzó maximálisan elégedett, csak a viszketéstől bolondult meg majdnem kb egy hétig.
Ryana baratnoje nála csinaltatta,úgy emlékszem,hogy egyelőre elégedett
Lányok láttatok vagy hallottatok Kovácsos szemhély plasztikáról ?
Gondoltam cici műtét közben megcsináltatom a felső szemhélyam,de még nem futottam bele itt a csoportban
Mi kedden megyünk, 1 hétig maradunk és addig 3 szállást "teszteltünk". A műtét előtt 1 éjszakára egy panzióban leszünk. Míg a klinikán leszek 3 napig a férjem szállodában lesz ellátással. A hátralévő 4 napra apartmant bérlünk. Mindet Booking.com - on foglaltam. Nézz ott körül.
A Hotel Vadvirág közvetlenül a klinika mellett áll. Ez az előnye. Más nem nagyon... igaz, az éjjeli portás bácsi nagyon rendes volt velünk, zseblámpával keresett az étteremben evőeszközt a rendelt vacsoránkhoz. Mondjuk nem értettük, hogy talán nincs bent villany, vagy minek a zseblámpa. Mindegy, a konyha épp nem üzemelt, de megoldottuk, rendeltünk Sopronból a Fehér Rózsából, nagyon jól főznek.
Sziasztok,
Tudnátok nekem ajánlani egy jó szálláshelyet Ágfalvan vagy Sopronban ?
Én is vettem egy másikat még a klinikán így egyszerűbb volt a csere. Főleg, hogy 6 hét után is még sokszor használtam alváshoz.
Èn vettem egyet,mert egyszerűbb volt ìgy. Ràadàsul èn feketèt kaptam (a nyàr közepèn), ezèrt jobbnak làttam beszerezni egy fehèret.Èn Pestről rendeltem.