Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Csak nem miattam?
Írd fel az összes kérdésed miközben olvasod a naplókat, aztán tedd be egy posztba. :)
Köszönöm hogy ennyien beengedtetek, nagy segítség ez nekem. Igyekszek olvasni. Már látom egyre több kérdésem lesz. A mértetet illetõen már rögtön elbizonytalanodtam. Márciusig szerintem lesz még konzim Gyõrben.
Lányok ti adtatok a nővérknek esetleg dokinak valami ajándékot az ott töltött idő/műtét után?
Szia. Kopogtam hozzad köszönöm ha beengedsz
Hozzam is johetsz,de csak ha az arnyekosabb oldalra is felkèszültél :-)
Sziasztok, készítettem naplót. Szeretnék olyan naplókat olvasni, akiknek felvarrásuk is volt. Légyszi jelezzen aki szívesen beengedne. Köszönöm😊
Koszi 🙂
Biztos meg egy csomo hulye kerdesem lesz😆
Szia, ezen szerintem ne rágódj.Én rákérdeztem a végén, de természetesen reagált rá, igazából nem tûnt úgy, hogy várta volna a kérdést. Most ez jól megfogalmaztam, de gondolom érted. Ne parázz emiatt.
Ok, valószínűleg csak a biztonság kedvéért mondják a dokik, hogy nem lehet műtét előtt szedni.
Na de 11 napoal a műtet elött lehet szedni. Nincs olyan vérhigitó hatása ami több mint egy hétig kitart és nem ils olyan erős. Három napba nem fog elvérezni. Én állandóan vérhigitót szedek mégus műtenek.
Az ok, h Kovács doki nem ker penzt a konziert, de illett volna rakerdezni?
Tok hulye paragep vagyok, de erdekel a velemenyetek.
Azért nem lehet szedni, mert vérhígító hatása is van.
Van egy beülős hordozható infraszaunám, szerintem kb 10 cm por fedi. Nem vagyok oda érte de most előveszem, hátha nem csak placebo :D
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek.
Amellett, hogy én utálom, van, aki a szaunára esküszik, hogy az kiűzi a takonykórt, torokfájást, egyéb őszi nyavalyaságokat.
De csak akkor vesd be, ha szeretsz járni, különben nem hat a placebo. :D
Miért ne lehetne szedni. Gyógyítsd meg magad. Coldrex - 3nap és jól leszel. Pihenj feküdj aludj
Replycon polytxt, és Replycon Microthane.
Kékucika nekem 11 nap múlva lesz, mehetek én is?
Köszönöm ha beengedsz.
Fáj a torkom, folyik az orrom. Azt olvastam hogy a műtét előtt két héttel már nem szabad aspirint szedni. Szerintetek mit lehet? Gyömbér, mézes tea, C-vitamin megvan, de ilyenkor szoktam Benilynt vagy Neocitrant. Mindkettő paracetamol, azt lehet?
Írtam Szabinának, de hát hétvége van...
Nekem volt 4 éve. De nem Kovács dokinál.Gyere.
Március 7-re kaptam idõpontot😊
Tényleg nem semmi, pl ahhoz viszonyítva, hogy én sose tudtam a saját mellméretemet. Szemmérték volt: " ez kb akkora, mint az előző, hol a próbafülke".
Én se tudom ám fejből csak le van mentve nekem a merettablazat 😉😁
Enyém ugyanez csak a fél centivel szelesebb és 2 mm-rel magasabb méret (445cc) 🙂
A Te 395cc-sed valszeg Replicon lesz (texturalt felszinű, anatómiai, kor alapú, 12.5cm alap szelesseg, 5.3 cm magas projekció)