Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész fórum

Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)

❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯
884. pbm1987 (válaszként erre: 877. - Latika791)
2018. szept. 27. 12:29

Szerintem ez a pont azért lényeges, mert ő korrekcióz más dokik után.

Rengeteg doki nem vállal már egy más által elrontott mellműtétet. (Ha olvasgattál más fórumokban, akkor ezzel is biztos találkoztál.)

Szerintem nagyon diplomatikusan van megfogalmazva a véleménye.

883. kékucika (válaszként erre: 873. - Syndell)
2018. szept. 27. 12:21
Nem tudom, most láttam elõször. Kedves volt, kimért, tárgyilagos. Alapvetõen jó benyomást keltett.
2018. szept. 27. 12:13
Latika791 menj más dokihoz rengeteg más is van. Legalább nem terheled le a dokinkat 😂😂😂😂
881. 2af282e602 (válaszként erre: 877. - Latika791)
2018. szept. 27. 12:10
Onnan tudja mert kb 50 százalékában csak korrigál más által elba...tt ciciket. De mivel te nem ismered nehéz elképzelni. A végén sokan ott kötnek ki nála.
880. kékucika (válaszként erre: 874. - Viki77)
2018. szept. 27. 12:06
Kopogtatok😊
879. 61a61656b0 (válaszként erre: 877. - Latika791)
2018. szept. 27. 11:38

Siman megteheti.

Rengetegen mennek hozza a mas sebeszek altal elrontott ciciket rendbe tetetni,koztuk jomagam is.

Ha mindenki igy allna hozza mint o,akkor neki nem lenne ennyi korrekcios munkaja

878. lpaldi (válaszként erre: 877. - Latika791)
2018. szept. 27. 11:18

Nem tudom.. Szerintem rendben van amit ír és sok esetben igaz. Hiába jó sebész vki ha nincs esztétikai érzéke, vagy nem látja előre milyen lesz az a mell operáció után, nem tud tervezni vagy nem szán időt rá. Ilyenkor jönnek az 1-2 centivel az athajlasi redő alá került, hasfalon lévő vagasok, lefelé néző mellbimbok, mellkas két szélén csucsulo cicik, stb. En is találkoztam olyan dokival aki egy mérést nem ejtett a mellkasomon, csak 200 cc-tol elindult felfelé az implant melltartoba probalassal Mit sem foglalkozva azzal hogy milyen széles a mellkasom vagy az “alap” mellem.. (9,5 centi széles implantot ajánlott a 12,5 cm széles melleimbe, kifejezetten széles mellkasomra. abból vajon milyen cici lett volna? 🙄)

Az, hogy nem ismeri a többi kolléga munkáját, szerintem nem igaz, mert rengeteg elrontott esettel mennek a páciensek hozzá, hogy javítsa ki amit az előző elrontott. Es sok esetben sorozatosan ugyanattol a dokitol.. nem általánosít, nem azt mondja h minden kolléga.. de en itt is találkoztam már több naplóban is olyan hozzáállással dokik részéről, hogy mit várt a paciens, jobb lett mint volt. Igen, jobb lett csak épp nem szép.

Szóval én egyetértek azzal amit mond.

Konzultáción én pl elmondtam neki miket ajánlottak más dokik, egyikre sem szólt egyetlen rossz szót sem, csak annyit mondott és magyarázott el, hogy ő milyen okok miatt ajánlana mást és mijre figyel oda tervezéskor. Pedig akkor még “verseny helyzetben volt, nem tudta kit fogok választani .

Egy szó mint száz, egyáltalán nem az jött le róla hogy pocskondiazna másokat hogy öt válasszák. Ebben az írásban inkább a látásmódján van a lényeg.

Szerintem 🙂

Emellett nyilván neki is vannak kevésbé sikerült esetei. De ezeket mindig elismeri és igyekszik kijavítani.

De ha nem szimpi, ne menj hozza, szerintem nagyon fontos a megérzés. Lehet, hogy ő tényleg nem a Te dokid és másnál azonnal ráerzel majd, hogy igen, ő kell hogy műtson! Sok sikert a cicisedésben! 🙂

2018. szept. 27. 10:45

Mellműtéten hezitálva, olvasgatva hozzászólásaitokat és ajánlásaitokat, keresgéltem a plasztikai sebészek között, volt ilyen is, olyan is. Böngészés közben azonban az egyik plasztikai sebész honlapján a bemutatkozást olvasva az átlagosnál jobban meglepődtem és kicsit elgondolkodtam.

A bemutatkozás a következő:

Korábban egy emlősebészeti egyetemi, oktató centrumban dolgoztam, ahol onkológiai, mell-helyreállító és mell-esztétikai esetekkel foglalkoztam. Ez a hely meghatározó volt számomra, hiszen részben itt szereztem meg azt a látásmódot, ami nélkülözhetetlen a mellsebészet minden területén. Azért mondom, hogy csak részben szereztem meg ezt a szemléletet, mert a másik részének belülről kell jönnie és nem tanítható, ugyanis ezen a területen igazán sikeres plasztikai sebészeknek kicsit művésznek is kell lennie, szinte előre kell látnia térben a leendő művét. Így magyarázható, hogy a sokszor sikeres, és ügyes sebészek miért nem válnak igazán sikeres plasztikai sebésszé. A mellsebészet minden területén mind esztétikai, mind helyreállító sebészetben törekedni kell a tökéletes eredményre, ugyanis a páciens nem csak kicsit jobb eredményt vár a műtéttől, hanem a legjobbat. Sajnos általánosságban elmondható, hogy ezen szakma köré sok olyan sebész gyűlik, akit nem hat át kellő esztétikai látásmód, és a kicsit jobb eredménnyel is megelégszik. Ennek részben az előbb említett esztétikai látásmód a hiánya, ami azt jelenti, hogy a sebésznek fogalma sincs, hogy kellene kinézni a mellnek műtét után, illetve nincs tisztában a várt eredménnyel; a sikertelenségnek másrészről az alapvető műtét előtti tervezés hiánya az oka. Ezt sajnos tapasztalatból mondom, ugyanis sok sebész esik abba a hibába, hogy a pontos tervezést felcseréli az anatómiai adottságok megbecslésével.

Csak nekem nem kerek valami? Bennem van a hiba és én gondolom rosszul, hogy fura személyisége lehet annak az embernek, aki bemutatkozása során kisebb részt szán önmagának, nagyobb részben kollégáit kritizálja?

Szerintem nem ismerheti kollégáinak nagy részét, sosem láthatta őket munka közben. Akkor hogyan mondhat róluk véleményt? Nem beszélve arról, hogy olvasgatva a honlapokat pár leírja, hogy statisztikailag 2-3 % annak a lehetősége, hogy probléma legyen, elégedetlenséget okozzon. Tehát józan paraszti ésszel átgondolva, a többiek által végzett több tízezer műtét eredményéből legjobb esetben is csak a töredékükkel találkozhatott, ráadásul csak azzal a töredékükkel, akik a legproblémásabbak voltak, hiszen az elégedettek valószínűleg nem mentek sehova. Ezekből általánosít a többiekre?

Ezek után meg az futott át az agyamon, ha sok műtétet végez elkerülhetetlen, hogy ne lennének neki is olyan munkái amivel nincsenek megelégedve. Lehet, hogy azok meg másoknál kötöttek ki?

Az is könnyen lehet, hogy csak én vagyok rosszindulatú és okoskodó.

876. Syndell (válaszként erre: 875. - Syndell)
2018. szept. 27. 06:20
Megtalaltam a naploban, bocsi🙂
875. Syndell (válaszként erre: 874. - Viki77)
2018. szept. 26. 22:28

Elarulod a magassagod es a sulyod? Vagy az alkatod?

🙂

874. Viki77 (válaszként erre: 872. - Kékucika)
2018. szept. 26. 22:13
Nekem is 395 anatómiai lesz felvarrással nov 21-én. 😀
873. Syndell (válaszként erre: 872. - Kékucika)
2018. szept. 26. 21:48

Ha minden jol megy, akkor igen. Szabina fejbol mondott egy megfelelot, holnap pontositunk.

Nekem nem kell felvarrni. Azt hittem, kell.

Neked nem tunt faradtnak a doki?

872. kékucika (válaszként erre: 869. - Syndell)
2018. szept. 26. 21:35
Ugyancsak anatómiai és 395😊 és felvarrás. Idõpontod van?
871. pbm1987 (válaszként erre: 870. - Syndell)
2018. szept. 26. 21:09
Várjuk:)
870. Syndell (válaszként erre: 853. - Moncsa816)
2018. szept. 26. 19:57

Hat csajok, meglepodtem tenyleg🙂

Azt hittem, nagyobbat mond. Azt mondta, h mivel vekony vagyok, nem szeretne, h csak cicibol alljak😂.

Petraval egyetertesben ezt ajanlottak. Mas nem jott szoba.

Mondjuk az elejen mondtam, h teljesen rabizom a meretet, de mutattam egy kepet, aminel nagyobbat nem szeretnek . Mondta, h nem lesz.

Es az ugy is lesz🙂

Mutattam neki az alomcicit, majd felteszem a naplomba velemenyezesre.

Csak ra kell vennem magam az elkezdesere😆

869. Syndell (válaszként erre: 867. - Kékucika)
2018. szept. 26. 19:51

Eloszor kicsit fagyos volt a legkor, de vegul pozitiv elmeny volt!

395 cm magas anatomiait kapok. Sztem gyorsan megbeszeltunk mindent, fel ora alatt vegeztunk.

Tenyleg tunemenyesek Petraval egyutt.

Tied Hogy sikerult?

868. Soldiergirl78 (válaszként erre: 861. - Kékucika)
2018. szept. 26. 17:59
“heg” parám nekem is volt/ van. De a csajok képei alapján lehet a műtétet szépen is csinálni. Tiszike2 naplójában olvastam az orvosi tetoválásról, az nekem bejön. A lézeres hegkezelés is jónak tűnik. Meg idővel úgyis halványulnak a csíkok.
867. kékucika (válaszként erre: 866. - Syndell)
2018. szept. 26. 17:44
Akkor elkerültük egymást. Milyen volt?
866. Syndell (válaszként erre: 862. - Kékucika)
2018. szept. 26. 17:23
En 11:30-kor voltam🙂
865. kékucika (válaszként erre: 864. - 2af282e602)
2018. szept. 26. 16:14
Szia Tiszike😊 jó ezt hallani. Megmutattam neki a hasamon a varrást, de azt mondta nincs vele gond. Ne féljek. Én nem látom szépnek, pedig 4 éves. Persze még mindig fakul.
864. 2af282e602 (válaszként erre: 861. - Kékucika)
2018. szept. 26. 16:04
Nekem ugyan olyan érzékeny maradt. Sőt lehet picit érzékenyebb. Szóval jooooo
2018. szept. 26. 15:53
Bocs az elírásokért, de utazok.😊
862. kékucika (válaszként erre: 860. - Syndell)
2018. szept. 26. 15:50
Szia 13:40re mentem. És Te?
861. kékucika (válaszként erre: 859. - Soldiergirl78)
2018. szept. 26. 15:49

Igazából érdekelt, hogy mit javasolna. Sajnos a felvarrással helyezne be implit, kicsit reménykedtem hogy nem kell. De nem lenne szép azt mondta, rövid idõn belül ujabb beavatkozás lenne szükséges. Félek a hegektõl nem alaptalanul. Széles az alapom 12 cm, anatómiai, 395 cc, de szeine 500 felettit is elbírnék. Idõpont csak márciustól van. Bejelentkezek, addig viszont még gondolkodok.

Kérdezném azokat akiknek felvarrás volt a bimbók mennyire maradtak érzékenyek? Megkérdeztem, a válasz valakinek igen valakinek nem.

860. Syndell (válaszként erre: 857. - Kékucika)
2018. szept. 26. 15:37

Szia!

Te mikor voltal konzin? En is ma voltam 🙂

859. Soldiergirl78 (válaszként erre: 857. - Kékucika)
2018. szept. 26. 15:06
Hogy sikerült a konzultáció?
858. Ryana (válaszként erre: 857. - Kékucika)
2018. szept. 26. 12:50
Mi is. Sok sikert és jó utat!
2018. szept. 26. 10:50
Sziasztok, erre a fórumra még nem írtam, de egy ideje olvaslak titeket. Ma megyek Győrbe konzultálni cici témában. Készítek naplót a napokban. Kiváncsi vagyok mit javasol a hozott formámra, méretemre.
856. kira2424 (válaszként erre: 855. - Lpaldi)
2018. szept. 25. 17:02
Kerek
855. lpaldi (válaszként erre: 852. - Kira2424)
2018. szept. 25. 15:56
Kira, a Tiéd kerek vagy anatómiai?
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook