Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Sziasztok, csajok!
Csak azért írok ide, mert annyira remek élmény volt a plasztika, hogy muszáj veletek megosztanom, hátha kedvet kap, aki tépelődne! Tegnap műtöttek. Szuperül vagyok! Normálisan mozgok, semmim sem fáj. A cicim egy ici-picit feszül, de se émelygés, se fájdalom, semmi. Abszolút el tudom látni magam, és az izomlazító vagy fájdalomcsillapító bevétele után még a feszülést sem érzem. A hátamnak picikét furcsa ez a ketrecszerű speciális melltartó, meg a nagy súly, de ez elhanyagolható, minimális kellemetlenség. Nagyobbítást és mellbimbó korrekciót kaptam, mégsem szenvedek, kicsit se...
A Doktor Úrnak tényleg van egy stílusa, amitől én is kicsit berezeltem, de a munkája, az 11-es egy 10-es skálán, és ez a lényeg, nem az, hogy bájcsevegjen velünk. Ja igen, és az ára is egész korrekt, nem egy konzultáción voltam, és sok helyen magasabb árat mondtak, harmad ilyen munkára. Aztán szerencsére megtaláltam őt (vagyis egy munkáját egy barátnőmön) és szerelem volt első látásra. :) Tudtam, hogy csakis hozzá akarok menni szépülni. :)
Én nagyon sokat szenvedtem a melleimmel. Nem voltak nagyon kicsik, de nagyok se, és már-már undorítóan asszimetrikusak voltak. Ha "csak" olyanok maradnak, mint amennyi ebben a pillanatban a melltartón keresztül látszik belőlük, már boldog vagyok! Ajánlom mindenkinek Gáspár doktor urat, biztos, hogy nem fogtok csalódni!
Csajok!
Nektek mit mondott a doki bacsi, mikortol szabad szaunazni??? 😊
Szia!
En csutortokon voltam 6 hetes. Abszolut elegedett vagyok az eredmennyel. Amugy is szep cicijeim voltak, de szebb lett mint vartam. A dr urat en imadom, hiaba a stilusa, velem mindig kedves volt. Ha akarsz kopogtassam a naplomba, van benne par kep es beszamolo is.😊
Köszönöm!
Igen, ingyenes.
Koszonom! Nagyon szep lett az eredmeny! Gratulalok!
Azt megkerdezhetem, hogy GL-nel ingyenes a konzultacio?
Sziasztok! En uj vagyok itt! Doki valasztas elott allok es felmerult bennem Gaspar doktor ur neve is! Nagyon orulnek, ha beengednetek a naplotokba, illetve orommel fogadnam, ha par szoban leirnatok, hogy elegedettek vagytok e a vegeredmennyel es olyan lett az eredmenyt,mint ahogy azt elkepzeltetek magatoknak?!
Koszonom :)
Bàr èn mèg januàrban kerestem fel a dr ùrat, èn magamnak vàlasztottamaz àprus eleji idöpontot.
Szerintem2-3 hònap konz.tòl mütètig
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!