Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Ma este mályva-teázni szerettem volna, de holnap megyünk Balcsira és lehet ma este is lenézünk. Így elmarad. Ma kezdek izzadni a tornától pedig nem szoktam. Lehet ettől a nagy melegtől is van.
Most mellezek meg bicepszezek. Has, comb megvolt. Popsi van még hátra és lehet visszatérek a hasazásra is....
Ja... lénapot tartok. Jó, hogy sok fincsit főztem, de nem baj. Max egy csokis shake-t megengedek magamnak a tömegnövelő mellé.
Anyunak tejfölös gomapöri, apunak lecsó, Lizinek meg tojáspöri.... Én meg még nem tudom melyiket eszem. Lehet gombára szavazok..
Holnap gombaleves lesz és káposztás tészta meg valamit kellene sütnöm... :S
Sziasztok!
Én imádom a meleget. Korán alszik el a lányom és később kel fel. Királyság.
Meg olyan jó ilyenkor a Balcsi parton sétálni vagy csak erre-arra árnyékba. Teljesen feltölt.
Mi már reggel sétáltunk egyet, 1 órája kész az ebéd és ki is van takarítva. Ügyi voltam ma. Lassan jön az edzés, ebéd, aztán a tömegnövelőm.... Hm.... De éhes vagyok...
nem, nekem a klímától.
A meleget azt bírom, inkább legyen 50 fok, mint hideg. csak ezzel ugye nem vagyunk így túl sokan, ezért mindig én szívok:o(
Igen, én is halltotma, h meleget kell, de a franc se kíván forró teát 40 fokban:D
Csak mobil klímánk van, de azt nem vihetem mindenhova magammal..:DD
zuhany? klíma? ...egy hideg ital?
(bár, kínaiak szt.meleget kő inni, az pont fordítottan hat)
hali csajok, tom hogy ritkán vok itt, de olvaslak titeket ám:o)
kézzeljétek kolleginám olyan salit hozott ma, hogy ruccola, meg lilahagyma, dió, feta és meg volt bonlondítva málnaecettel. Beszarás íze volt , írtó fincsi!
nemsoká münk nyaralni, úgyhogy addig még tunyulok.
Ti meg szépüljetek:o)
pusssza
Nyámi...
Nekem spanyolból hozzák annyiért, amennyi itt a napraforgó és azért nem mindegy....
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?