Depiüző só rom (beszélgetés)
tudod, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó, tehát csak csínján az ölelgetéssel - amúgy meg aki egyszer belekóstolt az élet sójába, az nem tudna jó apáca lenni, hiányozna neki az a bizonyos :D
állj a sarkadra kicsit, tudd, mit akarsz és menj utána, kövesd a célod, mert így, hogy egy helyben topogsz, csak kellemetlen depi a vége
akit igazán szeret az ember itt marad bent.
de ha igazán szereti és a kapcsolat már nem megy sajna el kell engedni.
Belül is.
ugyi!??!?!??
olyan jókat ír!
ügyilány!
ne kapd fel a vizet, csak segíteni akar.
Ami a pasik felejtését illeti, csak mutatják, de kérdezd meg Maljomot, nem megy az könnyen a normálisaknak sem. Ugye Malyomka?
Az a baj Jess, hogy CSAK TE SEGITHETSZ magadon azzal, hogy változtatsz a dolgokhoz való hozzáállásoddal.
ha nem akarsz hiába ápoljuk kicsi kis lelkecskédet mindez csak pusztába kiáltott karakterlánc!
ne legyél olyan ember mint itt sok, hogy szeret szenvedni mint állat!
ja és ezt még ki is irja, hogy igy önsajnáltattam magam meg ugy meg facsiga.
Az új munkát még keresem,meret egy cégnél is dolgozunk ráadásul...
Igen,itt jó,ilyenkor legalább nem a nyomoromra figyelek..köszi!!
már enyém elvileg a lakás,és hiába pakoltam már rég össze neki,mindig csak egy keveset visz el...
Ma meg még ölelt is..Fene sem érti a pasikat-lehet zárdába vonulok.
Tényleg,mik a zárdába vonulás feltételei?Mert ha a szüzesség az,kiestem..
kaja .. répa.. barátlányok .. rózsaszinrépa .. retkes filmek ... munka, napsütés .. stb.
élni kell nem nyöszizni!
ok én is voltam igy mit te és nem is kicsi ideig de aztán rájöttem ha elbacom a fél életemet a mult abajgatásával nem lesz jobb csak nekem lesz xar.
Nem ismerem az egész storyt, de muszáj beengedni őt? Pakolj össze neki szépen mindent, és ha legközelebb beteszi a lábát, mert a kezét is szeretné, hidd el, bármit is mond, add át, hogy -
csak azért tettem, hogy megkíméljelek az állandó rohangálástól. Meglátod dobni fog egy hátast. de te legalább nyugodtan leszel tőle.
ezé nem kell szerelmesnek lenni!
na
Sztem elsza(r)ni inkább...
Az új életemet,munkámat,és ezt a kicseszett magányosságot,meg azt ahogy időnként felbukkan néhány cuccért-hogy tönkretegye a védőfalat,amit eddig felhúztam(lassan lehet kőműves leszek,sebaj,családban marad...)
az embernek csak egy élete van!
hülyeség elbacni akár egy percet is arra, hogy elkezdjün kolyan rózsaszin répa után ácsingózni amire vagy a szivünk vagy a rózsaszin retkünk éhes!
kemény dolog de ha valami nem megy tovább kell lépni és ÉLNI mert ugyi mint mondtam csak egyszer él az ember!
Hát,erre rátapintottál!!!
Mert már nem sokáig leszek Takács...visszakapom az eredeti foglalkozásom,szabni fogok...
a volt párom gyantázott és szolidalitásból én is megengedtem neki, hogy gyantázza le a fülemet!
ő mást akart de közös megegyezéssel illetve egy kis vesztegetéssel (ha odakened 3 hétig nem lesz szex) megállapodtunk a fülszörtelenítésben.