Depiüző só rom (beszélgetés)
ez csak természetes, a meggyleves csak úgy jó
a krumplipürét én sültkrumplival helyettesítettem volna, de jó az étrend, biztosan meg lesztek elégedve
milyen sütit csinálsz?? azokat imádom enni is és csinálni is
Na, beleszólok néha én is. Elmondom, hogy mi a kedvencem, amit a névnapomra készítek.
Hideg meggyleves tejszínhabbal (sokkal)
Rántott gombafej,-karfiol,-csirkemáj,-sajt tartármártással, rizzsel és krumplipürével, hogy mindenkinek ízlése szerint legyen,
Süti változó, most éppen egy itteni recept lesz.
De, hogy senkinek ne menjen a gyomrára mindez, előételnek egy kis saláta kefirrel és mindenféle zöldséggel. Ezek után bármit ehettek, mert segít és ha vége az ebédnek vagy vacsorának, könnyűnek érzed magad.
Meggylevesbe pedig teszek fahéjat és gyömbért is, szegfűszeggel. De kiveszem, ha elkészült.
mondom én, hogy egy kis alvás nem ártana :D
jó szórakozást!
oks, várni fogunk
azt hittük, hogy alszol:)))
csajol! megyköttek a resómék!
majd kökök!
ouszi mindenkinek!
nem ugyanolyan ám, ha beleteszed a tésztába, csak fincsi lesz tőle, meg más
én sem innám meg!!
nem már visszaéllitottam szerintem a bios orája kezd betegeskedni nem jó az alapalp aleme
áá
asszem berugtm nem tudok irni
egyébként meg má assa tom miröl beszélek a gépem is meghülyölt mert szeritte 2000 04 08 08 00 van :DD
itt visit az összes védelmi program, hogy elavult meg minden :DDD
ja
ahogy az ánizsos kakit emlegetted egyből az ouzo jutott eszmbe:)))
azt se szeretem
héééé
nem vagyunk mi testvérek?:)))
mindkettőnek már a szagától hányingerem lesz
a finomra az van irva szamos marcipán krémlikör
a rosszra meg az, hogy szamos marcipán likör
hát azt sem enném meg az biztos pedig én nagy beles vagyok az köztudott !!! :-DDDDD
két dolgot nem szeretek (eddig csak 1 et) az ánizst meg a fahéjat!
olyan jól hangzik, hogy megint éhes vagyok:)))
köszi
:D
az ánizs likőr nagyon jó a fánktésztába - itt azt tesznek bele, meg hosszúra sütik és nem kerekre, az olajban úgy csavarják bele, hogy olyan lesz, mint a csigaház és kristálycukorral eszik - fritella
dee!
nagyon is az!
deeee egyrészt ha az ember készül rá akkor egyáltalán nem olyan.
de van egy rumszinü azt még nem kostoltuk majd arról is jelentek!
micsoda nyalánkságaid vannak:)))
egészségedre
kézzejjjétek el az anyukámék voltak a Budai Virágkiállításon és hoztam nekem szamos marcipán likört!
oan finom!
mivel jönnek a tesómék 4 re szerintem megiszom (kb 2 decis) nehogymá egy csapp is kárba vesszen belöle! :D
monnyuk remélem nem lesz sok mert tegnap a Regi miatt ittam ugyanennyi barackos vodkát most meg ezt a lőrét mert piszok jó marcipántos íze van.