Depiüző só rom (beszélgetés)
Sziasztok depiűzők!
van itt ma valaki?
leirtam priviben a kezelését
nem nehéz csak elsö látásra tünik bonyinak
elvileg csak 1 dolgot kell beállítanod az egyes pontban hogy milyen file formátumba akarod átkonvertálni ezt a lejátszód dünti el
Én iszok még egy tejeskávét, neked?
Aztán kicsit komolyabbra vesszük, mivel az este hiába vártalak azzal a progival, én nem értem azt a táblázatot, amit kiad azzal a sok számmal és a nagyon angollal. :(
Köszi! De nem tartozom a túl aggódó anyukák közé. Nem, mert nem lenne miért, hanem mert bizonyos esetekben többre megyek hideg vérrel és tiszta fejjel, mint pánikolós kétségeeséssel. Amikor a 40 fokos lázzal hűtőfürdőzök, akkor nekem esik a sógornőm, hogy miért nem viszem rögtön az orvosi rendelőbe a gyereket, mivel ott jobban ellátnák. Hát hogyne, először órákat váratnak, aztán meg adnak neki egy lázkúpot, amit én is meg tudok tenni, rosszabb esetben jegelnék szegényt. Gyerekeknél sűrűn előfordul a magas láz, így csak tudni kell tenni ellene. Meg itt elég gyér a közgyógyellátás, nem is bízom bennük. Nekem a terhességi mérgezésemre, a magas vérnyomásomra és a vizesedésre csak annyit mondtak, majd ha fáj a fejem és szédülök menjek be a kórházba. Hát az volt a szerencsém, hogy nem vártam meg, mivel teljesen más tüneteim voltak, így veszélyeztettem volna úgy a 2 gyereket, mint magamat. Tavaly nyáron az egyik lány már több, mint egy hete a magas 40 fokos lázzal nyomta az ágyat, mire a gyerekorvos kitalálta, hogy vigyem be a rendelőbe, nem hogy ő kijönne. Még jó, hogy itt a nyár iszonyat meleg. Szóval akkor adott már végre, életében először antibiotikumot is, egyébként nem viszi túlzásba. Tehát, ezek után jobban bízom magamban és a megérzéseimben, mivel teljesen szakképzés hiányában vagyok, mint azokban, akik művelik ezt a szakmát. Én gyógyszert egyébként is csak akkor szedek, ha nagyon muszáj. Most neuropszichológushoz is járunk már, bár erről sem szólt az orvos, hogy kellene, mivel koraszülöttek voltak és ez elősegíti a fejlődésüket. Mindenben ellenőrzi őket, még a fejkörméretüket, alkatukat, mozgásukat is vizsgálta, nem csak a felfogásukat és ügyességüket, amit a gyerekorvos soha nem tett meg, pedig az ő feladata lett volna. Sőt, mint mondtam nem jön ki, ha szükséges lenne, és rendelési időben kikapcsolja a telefonját, hogy még véletlenül se zavarják, mert neki sok dolga van. Persze, a munkaidő lejártával is kikapcsolja, mert hát onnan tovább ő már nem dolgozik. Szóval, nem sok jó véleményem van róla, át is viszem a lányokat, amint lehet az én orvosomhoz. 7 éves koruktól lehet a családorvoshoz átíratni őket, addig meg már valahogyan csak kibírjuk.
Na, de nem panaszkodnék én ezzel, egyszerűen csak felvázoltam az itteni tényeket. Ez nem Mo., otthon nem ehhez voltam szokva.
Sziasztok jól mindenkinek!
ma nem szabadultok meg tőlem! hihi!
Bocsáss meg Lilia, de közben írtam egy novellát, azért a bizonyos bántásért, amit említettem a 7végén. Nálam ez így megy, kiírom magamból ha fáj valami.
Ami a piciket illeti, előfordul, hogy apróbb dolgok tényleg az evéssel vannak kapcsolatban.
Minden esetre nyugodj meg, talán hamar rendbe is jön minden. Csók. Holnap csak délután leszek.
Mindenkinek jó éjszakát.
Jó éjszakát mindenkinek!
Nem várok tovább. Ciccio beszélünk holnap reggel, ha vagy (szabadnapos vagy?).
Pusza
még annyit, hogy egy hete van csak ez a gondja, előtte soha nem volt, így normális,hogy nem akarok mindjárt a legrosszabbra gondolni :)
a melegtől, amikor megizzad, vannak kiütései, de a nyári 40 fokban és nem ilyenkor, lehet, hogy melege lett volna, de akkor nem csak az arcán lenne, és azok nem vizesek, csak pirosak - ő ilyen érzékeny fajta, mindjárt meglátszik rajta minden és mindjárt összeszed mindent - ezt arra fogták, hogy koraszülöttek voltak és neki gyengébb az immunrendszere
Lilia, csináltak már neki valamilyen allergiatesztet a bőrén? Az is előfordul, hogy a párnája bélését nem bírja a bőre, ha mindig csak reggelre jön elő. Ha toll, azt nem szereti, ha pedig darált szivacs, lehet arra allergiás, különösen, ha beleizzad éjszaka.
Szóval próbálj változtatni a párnája bélésén.Klinikán dolgozom, gyerekek között, majd rákérdezek, ha gondolod.
otthonról leszek 8-9 után!
addig ird le privin lehet hazafele mobilról még feljövök.
én vagyok
malyom?
kellene egy kis segítség a tömörítőssel!!!!
ja, és reggelre kijönnek rá 2 napra elmúlnak, bár közben kijönnek másikak
nagyon lassú ma ismét a rendszer, alig akar betölteni, visszanézek estére, talán jobb lesz :)
kicsi pirosak és vizes a közepük - csak az arcán vannak - és nem himlő - valami allergiás tünet
adott a doki egy kortizonos, antibiotikus krémet, tehát ismét nem lehet levegőre menni vele
egy Délutáni pusza mindenkinek!
:-*
húú, de nagyon korán voltál!
megyünk az orvoshoz a változatosság kedvéért - most kiütésekkel :)
nehogy tudjak valami értelmeset csinálni :D
Szép reggelt mindenkinek!
Sajna dolgozom, igy lehet, hogy megint nagyon fogok nektek hiányozni mert nem leszek! :DDD
Szép estét mindenkinek!
pusza Lilia!