Depiüző só rom (beszélgetés)
Na az enyém is féltékeny a gépemre, pedig tőle kaptam. Irogatni kezdtem, egyelőre csak papírra, és mikor látta, hogy komolyan csinálom, kaptam egy használt gépet az egész évi név-szüli és házassági évfordulómra. Ő nem jár sehova, de tv mániás és mellette jókat alszik. persze ha netezek, vagy hasonló, morog ő is, hogy miért nem foglalkozom vele. Mindegy, érted így röviden is.
Köszi, majd küldök privátban emilt, de nem akartalak terhelni ezzel még. Kik a banyáid? Már név szerint.
itt "esz a fene", nem mintha nem lenne mit csinálnom, de így kikapcsolom kicsit az agyam, épp most olvastam vissza amiket írtatok, így megtaláltam magam is, közben olaszoztam kicsit itt a másik topikban
elég uncsi egyébként az utóbbi napokban erre a levegő, mindenki el van veszve, nem lehet, hogy épp mások is sértődőset játszanak?
én is nehezen békülök, ha besértődöm, bár a rokonokkal nem lehet hosszan tartani a haragot - ott az a módszerem, hogy jópofizok, ha muszáj, de nem felejtek soha, ez elég kellemetlen - nekem
már neked is :D rendben küldj egy email-címet és amikor készen leszek a fordításokkal, akkor gondolok rád is :)
nem mert annyira nehéz fordítani, hanem mert annyira sok van, meg itt van 2 nyűgös gyerek, meg egy idegbajos pasi, aki féltékeny a számítógépre, így amikor nincs én írok, ha meg van akkor is, aztán had morogjon, én nem járok sem sörözni, sem meccset nézni, sőt újabban még havonta egyszer megrendezett avon találkozóra sem, mert nem tudom kire hagyni a 2 banyámat
Jó, akkor addig drukkolunk itt neked, hogy kevés legyen. Majd én megboszorkányozlak és jó időd lesz, kevés munkával.
Ha én megsértődöm, akkor meg vagyok sértődve. Nem békülök, csak ha nagyon.nagyon kérik. Csak úgy, hogy béküljünk, nem.
Persze a család és a barátok, az más.
mit csináltam én?? :) ezt most nem értem
magyarázatot követelek :D
a munkáról majd csak este 7 után nyilatkozom mert nem akarom elkiabálni a dolgokat! :)
megsértödni jó mert utána jól ki lehet engesztelni a másikat.
:)
miért nem sértödtél akkor meg azért mert ö megsértödött azért mert te nem tudtál megsértödni!
de még mennyire, csak azt nem értem, hogy ez miért baj némelyik embernek.
Az egyik volt ismerősöm azzal jött nekem, hogy azért nem bízik bennem, mert nem tudok megsértődni senkire és semmire. Hallottatok már ilyet?
Sziasztok, csak jöttem kicsit.
Szóval, míg élt a barátnőm, addig mindig azt mondtuk, hogy: szépek vagyunk, kedvesek, okosak, bátrak, aranyosak és egyáltalán nem vagyunk beképzletek.
Ez hogy teccik? (tsz)
nyami!
jó dolog a zöldség kaja ... ha húsra hasonlít!
itt a káposztás és a paprikás váltakozik közben
kész zöldség hegyek, hogy én is zöldség legyek, pedig én már eléggé matura-nak érzem magam (érettnek) :)
ok, én is akarok, de a gond, hogy itt valószínűleg nincs, csak new giorno e notte - night and day
az a nemfélékenyminyavalya jó lehet, sokaknak szükséges lenne néhány adag a felesleges izgalmak ellen :D
én most a mellnövelőt a nyárig megtalálod az igazit és a miért féltékenyabarátomalaptalanult látom!
a barna kinai kapszulában egyébként nem csalódtam.
az melyik? a cicinövelő?
nekem elég nagy növelés nélkül is ! :DDD
ld adatlap!
jaa!
csak egy telefon volt!
szerintem az agyam nem fog :D