Depiüző só rom (beszélgetés)
nekem arra kellene, hogy mondjuk 21es számmal mindig elérhetö legyek .. az e51ben van voip
ill a voipes nemzetközi hivások mind mind olcsóbbak!
háá szojjá a másnak, hogy
+töcse le má kend azt a programot!
a voip buster milyen?
kéne a klip mellé valami másik sip telefon!
rögtön gondoltam, amikor nem jeleztél vissza.
Messze van egymástól a mhelyed és a lakásod?
a hajajajt? mittudomén,m ég nem próbáltam, de lehet azt tudni ebben a sötétedő estében? Izlések és pofonok.
Lefagyott az msn-em piszkos pipa vagyok
hajrá! én veled vagyok!
jó rendezgetést! :D
Őszintén, aki el akar menni azt tudni kell elengedni - ami nem feltétlenül a szeretet, a remény hiányát jelenti, sőt több szeretet kell a szabadonengedéshez, mint a megtartáshoz. Ha neked jó reménykedni, hát tedd. De nem hiszem, hogy bárki szeretne szenvedni. Az mazochista. Bocsi! (biztos így írják?) Tehát hoztál egy döntést, akkor viseld emelt fővel és tanulj meg vele élni. Majd lesz jobb is és eljön még az is, ami még soha nem volt. Sok sikert a lelked összeszedegetéséhez és a nem öntipráshoz. :)
Most megyek rendezgetek, mert nem sokára háború lesz, ha még itt maradok. Itt is kezd a cselédrendszer kialakulni, amit én utálok, de veszekedni még inkább, így néha engedek picikét. De csak annyira, hogy ne legyen túl nagy hangoskodás. :)
aggyá neki répát !!!!!!!!!!!!!!
mámint a csigának :DDD
bazze ha ilyen sebes a mókus miért nem tartassz inkább csigucibigucit?
Én is azt teszem,beterelem a mókust a kalitkába,ergo körberohanom a lakást kb.50x.Ha elkaptam,jövök!!
Na,kezdtek már belejönni!!!!
Én szeretem a csigát:))))))
má csak fél óra!
adok maxot! fincsa!
meg a zero cukor is!
(_) tessék igyá!
Na jó,de csak ha light.Tudod mit,jöhet a sima is!!!
Dógozzál!!!!!!!!!!!!
HAJJAJJJAJJAJ, HUH
ez most Jessynek és Lilianak szól, mondjuk legyen, Malyomnak is.
jóvanna közben dolgoztam is!
kérsz egy pepsit kárpótlásul?
Így kell ezt,látod!!
HÁEZÉKELLETTKÖNYÖRÖGNI????????
Én sem vagyok általában mellébeszélős-és pátyolgatós,csak kissé megfogyatkoztak a barátok mostanság,anyukámat meg nem szomoríthatom még ezzel is.
Majd összeszedem magam hamarosan,csak az utolsó percig reménykednék,ha lehet