Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Depiüző só rom (beszélgetés)
hol az én drága Sylvee12-m??????
uhh.... mireee naaa légyszi-légyszi áruld el:)))))))))))))
emlékeztettek ti ketten engem valamire ... majd, ha már nagyok lesztek azt is megmondom mire :) addig meg csak növögessetek
kék? sztem az inkább szürke volt....
hát én annyit tapasztaltam belőle h amikor bekapcsoltam a gépet mindenféle szöveg volt kiírva.....de passz h mi...:S:DDD
Sziaaaa!
Dejóóó megint hárman!
nyamiiiiiii!
doing doing!
már jóóóó:))))) a nevelóapum bátyja megcsinálta:D tudod én nem nagyon értek a géphez...örülök h be tudod kapcsolni és be tudok lépni ide:DDDDDDD
Lesz újra koronám...gyúrok már rá:)))))))
És távolról imádjalak, s idönként rámvetödjön napsugaras mosolyod egy kis morzsája!
Hurrá, végre együtt a csapat:)))
doing doing (ezt tanultam valakitől:PPP)
Felállítási hely = sarok ahol egy kis helyen meghúzódhatok, hogy maradhassak a köreitekben! :D
megyek hát :))ha lesz ujra koronád
most akkor még mindig nem jó a géped?amugy mi volt a baja?
héé....naaa...Teeee.....:PPPP fel akarsz állni??:)
Kérek engedélyt elfoglalni a FELÁLLÍTÁSI helyemet a linóleum alatt!
Nem vagyunk heten csak ketten (még) ezért nem vagyunk gonoszok! :D
oá oá
távozni?? az kéne még....maradsz itt:)))) mert szeretünk:D
Parancs értettem!
Kérek engedélyt a linóleum alatt távozni!
mernél nem egyetérteni velem...:DDDDDD
naaaaa....simisimi....
magyarázok:)
R&J=Rómeó és Júlia musical...
nagy kékség: amikor a Rómeó és a Júlia szexelnek de ezt csak sejtetik,ezen annyit röhögünk azóta is Malyommal...vajon miért???:D de mi NEM szexelünk!!!!
egyébként meg nem hagyunk ki Titeket....csak mivel az elmúlt 2 hétben szar volt gépem...:S:((((
És úgy gondolják, hogy csöppnyi információ morzsákkal ki lehet elégíteni az éhségünket?:PPPP
talán, hogy mi az az R&J?
mi van a kékséggel és egyéb rejtekszavak - úgy látom túl sok időt töltöttetek együtt az utóbbi időben kettecskén, kihagyva minket is az infóból - így nem nagyon lehet ám hozzászólni, belevonódni :(
Most beszélek a Drágánkkal telefonon és azt üzeni, hogy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeret ! És majd válaszol a prividre! :D