Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Csirkemellet szeretnék készíteni?naturban, kis fűszerekkel..hogyan? fórum

Csirkemellet szeretnék készíteni?naturban, kis fűszerekkel..hogyan? (tudásbázis kérdés)


14. d0860dee94 (válaszként erre: 13. - D0860dee94)
2008. okt. 24. 11:52

barackról csöpögtetsd le a levét ha befőttet használsz!

:)

13. d0860dee94 (válaszként erre: 12. - Lexi018)
2008. okt. 24. 11:51

ok.

azzal is bizti fincsi lesz!


Jó főzőcskézést!


Ja, még egy tipp... ha nem fhagymát teszel hozzá, akkor akár őszibarackot is tehetsz rá, amikor már levetted az alufóliát...

és úgy a tetejére a sajtot.

12. lexi018 (válaszként erre: 10. - D0860dee94)
2008. okt. 24. 11:49
köszi a tanácsokat...megfogadom.Aztán majd megirom milyen lett :) Ő uugy kérte h burgonyát süssek mellé,de karikára vágva.
2008. okt. 24. 11:48
jujj...még sosem csinálttsm ilyet,párom kérte,hát gondoltam a kedvére teszek.Remélem lesz a sparban csirkemmell...
10. d0860dee94 (válaszként erre: 9. - D0860dee94)
2008. okt. 24. 11:48

és ami jó, hogy nem lehet elrontani!

nem kell vele túl sokat foglalkozni...

2008. okt. 24. 11:47

ahhhhhha

petrezselyemzöld vagy ha a fhagymát szereted, azzal is meg lehet bolondítani...

8. lexi018 (válaszként erre: 7. - D0860dee94)
2008. okt. 24. 11:45

nyami:)

És főőtejszin kell hozzá,ugye?

2008. okt. 24. 11:41

Ha van otthon egy kis tejszíned, akkor egy kis zöldfűszer/só/bors után pakold bele, tégy rá alufóliát és ha megpuhult félig, akkor a fóliát levéve süsd pirosra.

tehetsz rá reszeltsajtot is.


burgonyapürével fincsi!

2008. okt. 24. 11:41
Nem szabad agyonpirítani. Amikor kifehéredett mind, vegyél ki egyet, vágd ketté, és ha már nem rózsaszín, akkor ok. Különben kiszárad. Így finom puha lesz.
2008. okt. 24. 11:41
okés,nagyon köszike:)
2008. okt. 24. 11:38
Szerintem a legegyszerűbb, ha fűszerekkel és olajjal bepácolod, legalább fél órát állni hagyod, aztán serpenyőben megpirítod. Puha lesz víz és külön párolás nélkül is.
2008. okt. 24. 11:37
lécci segítsetek
2008. okt. 24. 11:34
sziasztok!ugy szeretném,h felcsikozva és ugy megsütni.Akkor hogyan kell?először kicsi oljaon és vízben meghupaítani és aztán olajon megpirítani ,sütni?vagy hogy???sosem csináltam még...
2008. okt. 24. 11:34
Csirkemellet szeretnék készíteni?naturban, kis fűszerekkel..hogyan?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook