Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
sziasztok!
Ezzel 1111. helyen állsz a toplistán. Hoztam milyen csodás a dominó számom :)
Sajnalom de egyet kell ertenem Veled!
Ahol en vasarolok, mar feher hollo szamba megy a dinnye, aminek magja is van!
manapsag az "elelmiszer ipar" erdeke, az hogy minden termeket biologiailag megvaltoztassanak, mert nem az ize, minosege a merv ado, hanem a kulseje es a boltjuk polcan eltarto elettartama! Ezert aztan felaldozzak az izet! Pl ha almat veszek a boltban, az nekem hasmenest csinal! Ha az egyik boltbol veszem a tejet, ha reggelire masodik nap is szeretnek egy bogrevel inni, azis meghajt! Talatam egy masik boltot, amiben ha veszek tejet, akkor harom napig ihatok reggelire tejet, de a negyediken okoz hasmenest. Azt hogy aludttejet tudjak csinalni, az ki van zarva! Az meg budosodik, az keseru, es budos lesz, de aludttej az nem! Pedig nagyon szeretem az aludttejet!
Szinte alig van már a piacon is inkább az otthoni kertekből árult kevés dolog ami még magyar.
A többi, hiába azt írják ki, de nagy tömegben árulják, az bizony nem magyar.
Azért tetszik mindenkinek ami "külföldi" mivel olyan sok évtizedig, csak hallottunk ezekről a szépnek tartott dolgokból.
Holott a banánnak kikiáltott valami, amit eddig elhoztak, nem volt már, mint takarmánybanán, ami igazán szép és hatalmas, eladásra szánt volt, azt vitték máshova, jó pénzért :(
Olyan mondta ezt, aki ezzel foglalkozott, kint, külföldön.
Szépek és nagyok a máshonnan érkezett dolgok, csak éppen az ízük, hát az egyenlő a nullával.
Manapsag nagyon kell mar vigyazni a Dinnye vasarlassal, nagy boltokbol egyenesen nem szabad venni! Piacokon a termeloket kell keresni, de az is nagyon megtevesztok, mert a "termelok is mastol veszik, lehet hogy a nagybaniban, es csak a profitot nezik, es nem allnak a portekajuk moge, a minosegben!
A regebbi Magyar fajta sarga belu gorogdinnyet mar mint a feher hollot , annyit lehet latni csak!
Ahol pedig lattam , az meg arany aron akarta adni!!!
Sajnalom, hogy nekunk mindenben az kell , mert az kulfoldi, es az szazszor jobb mint a Magyar!!! Kozben a valosag meg nem azt mondja!!!
Szia :)
finom, egyre jobbak már, mivel meleg van rájuk :D
jah, és piros, a sárgát most láttam az idén először, de olyan zöld illata volt, nem mertem megvenni :)
Sziasztok!
Finom volt a dinnye, pirosbelu, vagy sarga belu?
jó társaságba elvan az ember....@@
nem kefélek én pár évig.
fáj a csuklóm.
holnap befejezem a lécek festését aztán jön a vas,amire rá van csavarva a léc.
remélem elég homályos.....@@@
kitárva a kapu, jöhetek sütizni.
Sziasztok!
No-no, gyanús vagy:))))
No az nem semmi...akkor pihentesse! Te meg bújj mellé, ha már egész délelőtt egyedül keféltél! ;)
No a lábas jó lenne, ha minden igaz lesz is, csak el kellene menni érte Apuékhoz...