Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
nos, ez sem igaz, szeretői voltak, szép számmal, de neje csak egy, az első.
A többi csak bajadér :D
ami ugyan nem a valóságos jelentése, de mégis, táncosnők, alkalmi szeretőnek öltöztetve :D
na ez a TI hősötök :D
Szia :)
oh, te szegény gyerek, hát borzalom :)
háháháhá nem láttam a hősödet :)))
de már elzártam én is a gépet, mondok beülök még egy picinykét a tv elé, mit csinált az én hősöm (férjem)?
hát felébredt és máris kapcsolt oda, hátha még netán esetleg, ki tudja mégis talán mit tudni, még a végét láthassa.
és látta, és nem csak ő, én is :(((
Enissünk már csak ilyen, de azért dömdödöm :D
SZép estét mmindenkinek!
Bocs,hogy tegnap eltűntem,de ez az átok lefagyott,és utána már nem tudtam elköszönni,és ugyebátor jött az én hős ember törököm....(Eniss kedvéért:Nem ŐSEMBER,hanem:HŐS EMBER!)mert má' mindent hajlamos félre érteni....
Se ebéd, se uzsonna, se semmi?
Mindjárt jön a vacsora, talán a hd minőségtől még a net is elment?:)))
Neked is Kata, kevés munkát még :)
Köszi a finomságokat :D
Jó reggelt és szép napot!
Hoztam kávét és szendvicset.
Jó éjt mindenkinek!
Ma elvesztem a nagytakarításban!
Van másik, nézhetném, de a férjem ragaszkodik ahhoz, hogy vele nézzem, ne menjek másik szobába.
Azt mondta, nem akar tőlem távol lenni, még ennyi időre sem, ki tudja meddig lehetünk együtt?
De akkor miért alszik a tv nézés helyett?:)
jaaa, hogy közben megy a Szulejmán?:)
értem már a csend okát, bár a férjem alszik, én pedig nem nézem, máshol hagyta a csatornát, aminek nagyon örülök :D
Mit kuncogunk itt?
kifáradtatok nagyon?
érdekes házak vannak felétek :)
ugrálósak :D
megnézném, lehet kényelmesebb, mint a többi :)
jön az eső, netán a vihar, esetleg egy busz akar bevágódni a kertajtón, a ház csak felkapja magát és ugrik :D
mitmondott, mi volt a válasz, mitől jött rá az ötperces?
jaaaa, értem már :)
tiszta anyja az a gyerek, talán?:)
Nem ismerem, már nem érdekelnek a sütik, annyira ideges vagyok, ha sütni kell bármit is.
A fructózbol olyan kevés kell, viszont nem jönófel a tészta, így csak az íze jó :(
a lényeg, az íze lesz :D