Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Majdnem másfél órája szalad!!!!!! Nézzük már meg,hogy merre járhat,mert ide ugyan nem érkezett meg! szerintem eltévedt... és közben besötétedett.... és jönnek a rézfa-szúk.... és Megi nincs meg!!!!!
MEGIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
jaj :(
hol kóborolt az a szegény őzibőzi?
remélem semmi bajuk nem lett, csak a kocsinak,
de az is elég.
és az őzike? meghalt?
alá a víznek akkor is, ha kint a fejük, mert a testük alatta van :D
egyébként a neten voltak hasonló cicukák, gondolom a melegtől, bár némelyik fürdött, habfürdős vízben :D
igen, de mondjuk mi jobban szeretjük tojással :D
amiről most olvastam, hogy nem is emeli a koleszterin szintet, még ha napi egyet eszel sem,
annál jobban viszont a boltokban kapható húskészítmnyek :(
maradunk a kolbász, szalonna, tepertő, zsíros kenyér összeállításnál :)
jah, paradicsomlevesbe is tettem már tarhonyát, ugyanezen kolléganőm javaslatára, az is finom :D
szia:)
nem csak Ő volt, én is eljátszottam a dologgal, mint olvastad volt :D
Nem beszélve közös SZTénkről :D
Szép estét mindenkinek!:)
KIcsit vissza olvastam,mingyá' jövök,csak elszaladok felpofozni a Hollandit,gyanusítgatás miatt! Ígérem,sietek!:)
Lenyúlta! és lenyúlta! és lenyúlta!
vááááá :(((((
fel akartam tenni ismét, hátha visszarakja, de nem:(
Jó szórakozást!
Nem szeretem ezt a nagyon meleget.
Én a tiédet megkaptam, finom volt, köszi :)
Hát így könnyű ebédet adni a családnak, ha lenyúl pár adagot :DDDD
Szoktál mellé krumplit adni?
Nehezn :(
Reggel kilenckor lementünk és mire fejljöttünk egy óra volt szinte, már majdnem meghaltunk :(
Cukkiniel már csináltam, semmi különös nem kell, csak kisebb kockákra vágos, mintha krumpli lenne és az egészet együtt csinálod.
Mondjuk én egyébként is egyszerre rakok fel mindent, nem szeretem ha a paprika puhára fő, inkább még roppanjon.
Ettem még padlizsánnal is, de azt ebben a drágaságban inkább krémnek csinálom .:)
már láttam, hogy válaszoltak, de azért leírtam én is :D
Sziasztok :)
Család el, teregettem és jöttem egy kicsit, még vacsora előtt :)