Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Zsu,szegény kutyus........
nincs neki kenel?
ha a biciglin "jól"van beállitva az ülés....khm..akkor "élvezetes" a tekerés.@@@
láttátok a csajok a csúcson címü filmet....@@@@
paprikás krumpli,nokedlivel!!!Isteni!
én uborkasalátát is csinálok hozzá.
Szép jó reggelt!
de korán keltél! a kávémat elvettem.(_)?
gondolom fóliáztok.
Azt hiszem én is elmegyek aludni, kifáradtam ma egy cseppecskét :D
Jó éjt mindenkinek :D
ugye?
Hogy vagy kiscsillag?
De szeretem, vasárnap főztem éppen, főleg ilyenkor szoktam nokedlit beletenni, amikor még aránylag fiatal a krumpli és nem lesz olyan sűrű még :)
Mi is tésztásak vagyunk, és én még imádom a kenyeret is, naponta egy szeletet muszáj ennem, pedig sem ma, sem tegnapm nem jött össze :(
Jaj tegnap este kis kolbis paprikas kolompert foztem, es csinaltam hozza egy kis apro nokedlit, mert nem volt tarhonyam, es a nokedlit nem akartam kulon edenybe tartani a hutoben, es beleontottem a paprikasba, mara meg jocskan megitta a levet!
De mondok, nem baj, egyhelyre megy.
Ti nem szoktatok a paprikas krumplit nokedlivel csinalni? Nagyon tesztas vagyok! Meg kenyeret is eszek vele! hi hi hi
Egészséges, aki tud :)
Sosem tudtam, max szobabicin csak :D
Gratulálok :D
jó kis gyerek lehettél :D
Akkor szent a beke?
Installak alassan!
Én meg megyek olvasni!
Jó éjt mindenkinek!
Végre csend van! GYerekek alszanak,kutya megbékélt a sorsával egy időre,ugyanis kihajítottam a lakásból éjszakára. Elég nagylány,ideje kint aludnia! Holnap meg megkötöm szerencsétlent :(
Na! Szabóté meg röhögve elmegy aludni....
Ember az ilyen?
Az én hátsó fertájamtól mindenki távozzon sántán,mert ütök!