Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
A szomszédot? :D
De miért dobált, vagy nem lett jó a süti és megszabadult tőle?:DDD
magyarán, a helyzet keleten, nyugaton, bárhol, változatlan :(
milyen sütit?
Szia, neked is :)
Mi újság felétek?
Fájdalom, járás, gyerekek, nyúl, stb :D
Szép estét mindenkinek!:)
Új segédet vesz fel az öreg patikus, és mielőtt az első éjszakai ügyeletre kerülne sor, igy oktattja:
- Egyszerű dolog ez, fiam! Ha öv alatti panasszal jönnek, adj ricinust, ha öv felettivel, aszpirint.
Másnap reggel a segéd boldoganreferál:
- Főnök úr, valóban nem volt semmi baj. Egy eset kivételével a tanácsai szerint jártam el.
- Ez valami speciális beteg volt, fiam?
- Igen. Bejött egy csodálatos, fiatal nő, szétrántotta a kabátját, alatta nem volt semmi, esdeklően rám nézett és azt mondta:-Szépfiú, egy éve nem láttam férfit!- Na ennek szemcseppet adtam!
Szia!
Jó babalátogatást! És egyből 2 baba.... A mázlista!
Sziasztok!Csak beköszönök:)
Munkának mindjárt vége, megyek ikreket látogatni:D
Sziasztok Tsajok :D
Jöttem én is kávézni, mivel egyedül vagyok, nem tudok segíteni Futinak, csak gondolatban :DDDD
Eniss, ez a kutyafuttatásos dolog, jó ötlet, én is láttam már ilyet, főleg kaparós kutyánál szokták csinálni. Meg amelyik hamis :)
Zsu, mindennek eljön az ideje, lehet ez a kis jószág is sok szeretetet kap tőletek és így gondolja viszonozni, hogy mellettetek van mindig :D
Tudnék ajánlani egy olyan megoldást, hogy legyen egy drót kifeszítve, ahol nem tehet kárt semmiben.
És oda kötni egy karikára a láncot.
Egyszer láttam ilyet, látogatóba mentünk és egy gyönyörű fehér puli szaladgált így. A fiam csak nézte, nézte és megszólalt. - Miért van a kutyának áramszedője??? Nos ezt az áramszedős megoldást tudnám javasolni, ha van hely hozzá.
kell a fegyelem a kutyának.
a mienk is be van zárva,egyébként ás az udvaron.
érdekes...az ő helyén nem kapar.
pedig ott aztán lehetne.
kávészünet.(_)?
eddig bírtam a kefélést.
a ház előtt, még a kétharmad kerités hátravan.
Jó reggelt,napot mindenkinek!
MA számlafizetés és anyagbeszerzés nap van nálunk.
Találták a gyerekek, Zsu nem akarta, de az a jó szíve, hát befogadta.
Most meg kínlódhat vele ő :)
Sziasztok, szép napot :)
Perpill. nincs meleg, de ettől nem kell tartani, hogy később sem lesz, beígérték a 32 fokot :D
A reggelit köszönöm :D