Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Ahogy unokatesómnál láttam, a kutya teljesen olyan, mint egy gyerek, annyi vele a munka és néha a gond is, viszont nagyon édesek :D
Menk ki hozzá, beszéld meg vele, simogasd meg, mert hiányzik a szeretet neki, amit a közeletekben megkapott.
Egyébként, te nem ugatnál, ha valaki kikötne éjszakára?:(
akkor ne igyál, egyiket sem, maradj csak a jól bevált limonádénál :D
mi a sógornőmmel, ha duhajkodni akarunk, netán kirugni a hámból, mindig veszek Álkohol mentes sört és rettenetesen élvezzük azt is :D
Jó éjt mindenkinek!
Kutty ugat,meg lett kötve. Eddig csak rövid időre volt napközben,éjszaka bent aludt. Ma viszont már nem szeretném bent látni. 1 órája megállás nélkül ugat. Lassan már a szomszédok is fognak :(
Nálam a finom nyári ital kimerül a limonádé és változataiban,nagy ritkán gyümisörben :)
Pálinka szagát sem bírom!!!!
Na persze.... Mindig a Zsuzsa! Nem is a Nyula....??? :D
Mi is hideg dinnyét ettünk :) Ez egy ilyen mindenkiugyanazteszi nap :P
Szép estét mindenkinek!:)
Van még szeder pálinka,biztosan finom,mert jó illata van,és apukám főzte.:)
Sziasztok, kellemes napot, strandon voltunk, jól szórakoztunk és nagyot pihentünk.
Ott is ebédeltünk,mivel reggel kilenc után indultunk és vacsorára finom hideg görökdinnyét ettünk :D
érdekes, hogy ami finom, az eltünik....
na de majd egyszer, személyesem viszek mindent.
lecsót főztem, isteni finom volt.
edédeltünk,meg ettünk lecsót is.
szerintem vacsora már nem lesz.
Sziasztok!
Köszönöm a mai ellátást is, de pálinka vagy nem jutott, vagy elpárolgott...
Sziasztok Futi !
Tegnap nem volt időm megnézni, majd most :)
és mire jutottál?
szerezzél be belőle.
Boszika,a mi kocsink 6 éves,és újjonnan vettük, mégse volt benne vadriasztó.
nem is gondoltunk rá, hogy kéne bele.
most a gyerekeim is nógatom,hogy vegyenek bele.
nem nagy összeg,ha gondolna rá az ember, akkor meg is venné.
nem volt olyan gondolatunk se hogy ilyesmi megtörténhet velünk...vagy kárunk lehet,esetleg életveszélybe lennénk.
a videókat elnézve bizony veszélyes egy vaddal való találkozás.senki nincs biztonságba.
amikor közlekedünk.
nézzétek meg a kihelyezett vadveszély táblát.mindenüt ott van.innentől a vadásztársaság mossa a kezeit,fölhívta a figyelmet, és ennyi.