Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
it is meleg van.
majd jön a tél akkor meg az lesz a bajunk.
én monentán birom a meleget,ha nagyon melegem van megyek a vízbe.
megfürdetük a kutyát.
ketten kellünk hozzá.
a kis dög nem szereti a vízet.
azon mód belefeküdt a homokba, vízesen.
hempereg benne, aztán jön hozzánk, és ránk rázza a trutyit.@@@
Férjem megjött az orvostól, megdicsérték, fogyott és a cukra is nagyon jó, még gyógyszert is csökkentettek nála :D
meleg van erre, nem tudom máshol mi van :D
Szép napot mindenkinek! Ma már mostunk,géppel,tárcsással,kész lett! :) Viszont többet költöttem rá,mint amennyiért vettem!
A család megebédelt,konyha rendben. Kis pihi van most. Délután nagytakarítást tervezek a gyerekszobákban. Kíváncsi vagyok,hogy meddig jutok el :)
Szia, csendesen, nekem inkább bejön,mint a hideg, hűvös, esős idő :D
Bár a 25-30 foknál nem kívánnék többet, csak ritkán, hogy tudjuk milyen az, ha valóban meleg van :D
sziasztok csajok!
Nem bírom a meleget!
Ti hogy vagytok ezzel?
Bent, mert tegnap egy picurit lekapott bennünket a nap, pedig ki sem ültünk.
Így aztán nem megyünk ma sehova, jobban mondva, férjem az orvoshoz, ellenőrzésre :)
A délutáni hőségben én már ki sem dugom az orrom :)
Nagy a meleg,egy darabig bent horgolok...
Ti is remélem bent vagytok?
Köszi Kata a reggeli finomságokat, ittam belőlük :D
Futi a viccek nagyon jók :D
Hali Eniss :D
Sziasztok, szép napot és próbáljátok elviselni, mert megint meleg lesz, aki dolgozik, annak részvétem :)
A nők nagy része nem iszik, mivel annyira nem vagyunk odáig az alkoholért, inkább finom kis likőröket, azt is csak kóstolás gyanánt :D
Régen, hozták a Jugóktól a 100 %-os alkoholt, abból sok likőrt készítettem, inni viszont alig ::)
Hú, a szomszédasszonyom de finom tojás, kókusz és csokilikőröket alkotott :)
Én inkábbb a férjemnek csináltam kömény, ánizs likőrt, szerette, jó gyomort csinált evés előtt, azt mondta.:)
Nagyon jóóóók a viccek:))))))
Futikám, mi sem ittunk soha!!! Mióta motoros találkozóra járunk párom citromos sört iszik, havonta kb. 2:) én meg azt az kis üveges almabor félét.... mg a neve sem jut eszembe:D
Mit mond a részeg focista?
- ???
- Berúgtam!
Egy öreg néni battyog az utcán két kezében két nejlonszatyorral. Az egyik zacskó lyukas, és minden lépésnél kihullik belőle egy ezres. Észreveszi ezt egy rendőr, megállítja a nénit.
- Asszonyom, a szatyrából hullik a pénz!
- Köszönöm, hogy szólt. Visszafordulok, hátha még megtalálok néhányat.
- De honnan van ez a pénz? - kérdi a rendőr. - Talán lopta?
- Jaj, dehogyis! A házammal szemben van egy stadion, és a részeg nézők mindig a kerítésemhez járnak elvégezni a dolgukat. Mikor odajönnek a bokrokhoz, és pisilni kezdenek, előugrok a bokorból egy ollóval, és így szólok: "Azonnal fizess egy ezrest, vagy lenyisszantom!" Hát innen van a pénzem.
- Ötletes! - nevet fel a rendőr. - És a másik szatyorban mi van?
- Hát, tudja, nem mindenki szokott fizetni.
Móricka fut az annyjához:
- Anyu! Az apu megint részeg!
- Honnan veszed ezt kisfiam?
- Azt mondta, szeret minket!
Szép jó reggelt.
elvettem egy kávét.
olvasom hogy senki nem iszik.
én se, csak ha ugy adódik.
néha egy kis pálinkát megiszok,egyedül nem.csak ha épp társaság van. vagy bort, vagy sört.
akkor én italosnak számítok?@@@@
nem vagyok antialkoholista.
tegnap a barátnőméknél voltunk,ittunk egy kis amarettót,egy centeset..ukrán 20%-ost
rá meg csapvízet.
Neked is :)
Már biztos, hogy nem megyünk az emlegetett helyre, mert a férjem mondta az messze van :(