Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szép éjszakát lányok, nagyon elvoltam egy kutyás fórumon.
Én sem leszek már hülyébb tudom. :))
szunyogcsípés ellen... azaz szunyog ellen citromfű
nem bírja a szagát :D
Hát nem tudom mi lehet, valami elkorcsosult szunyogfajta, biztosan :)
Ezek képesek, mint a vírusok, mutálódni, vagy valami gyümölcsmoly, ami most szabadult ki, valahonnan.
Jóbarátunk a gugli, ahogy Tünde szokja volt mondani, tehát kikugliztam :D
fekete-fehér csíkos, mint a tigrisnek, olyan a mintázata, és 2-10 mm hosszúságú, a hímek kisebbek.
Annyira nem ismerjük egymást, hogy mondani tudjak róla bármit is, sejtelmem sincs.
Remélem mégsem az, mert nem szeretném, ha bármi bajod esne.
akkor kapsz tejmentes tejet, vagy mit, amit a tejérzékenyek isznak :D
laktózmenteset :D
nah, ezért ne igyál lugot :D
Sziasztok, szépséges estét mindenkinek. Lányok itt valami furcsa bogár invázió van. Olyan volt, mintha a kutyatej magja röpködött volna, csak miniben. Be kellett takaróznom éjszaka, mert annyira csikiztek.
Reggek szemügyre vettem a szobát, egy csomó bogár tetem volt, kb olyan nagyító alatt, mint a szúnyog. Szinte marékszám hevertek, most lementem locsolni és láttam az udvaron :S Éd már megint itt röpködnek. Nem vagyok már süldő, de én még ilyen fajzatokat nem láttam. egyben olyanok, mint a nyárfa virága.
Inkább adhatnál tanácsot, hogy csinálod :)
majd körbeüljük az asztalt, Te leszel Artur-né és osztod az észt nekünk, szegény halandóknak :D
természetesen az asztal kör alakú, azt mondanom sem kell :D
Csak a fába, hogy megvédjem, a bokor neki nem elég, azt meghagyja a szülő anyukáknak :D
főleg, ha rózsabokor az :D
Az eleje igaz, az utolsó mondatra reagálok, küldök mellé tejet, legfeljebb nem lesz hangod, csak mintha egy hordóból beszélnl :D
örülni fog a család :DDD
Most azt akarod, hogy besegítsünk NEKI?:DDDD
Mi együnk meg először és ami marad a gyereké?:DDDDD
puszilgasd vissza :D