Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
nem rossz ötlet, ugyanis szerénységem is csak akkor jár oda, ha kűdenek levélt, hogy valaki akar tőlem vlamit :D
már ott :DD
Szia :)
Várjuk a lehetőséget, hogy mi is szórakozzunk egyet :D
Sajna,nem mentem be,mert félek a bezártságtól,nem tudtam,hogy nyitva lesz az ajtó,nem szokásuk.
De nyugodjatok meg,amikor kijött mint Döbrögi,miután kizokogtam magam,csináltam képet!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@ Este megpróbálom feltölteni!:D:D:D
Hali, én is kimásoltam a netről, de nem néztem meg eddig :)
Elég az, a lényeg, semmi baj :)
Szia!
December 4.-én kapjuk, de a januárit nem tudom még, nincs naptáram sem. Azért mondtam,, hogy majd 12-e után megyek:) Nem csináltt most semmit, csak kontroll volt.
Teljesen érthető volt :)
Bár én már szokva vagyok a szerteszét szaladó gondolataimra, ezért nem esett nehezemre megérteni :D
Szia kislány, nem vagyok sértődős, egyébként is, utolsókból lesznek az elsők, én így tudom :D
na és fordítva is igaz :)
remélem megi dobja a képeket és a kamerás felvételt valahova, mert nem tudok addig aludni sem :D
Szia :)
Hát oda nem szeretek még járni, fujj, pedig édes, aranyos, kedves doktorom van, mindig kérdezi, tessék szólni ha fáj és olyan megértően tud sziszegni ha én is azt csinálom :DDD
Már fent van a neten, hogy pontosan mikor érkezik?
Decenberben azt hiszem sokkal korábban jön.
Sziasztok szép napot!
Futi jók a viccek. :DDDD Az életedből merített mondatok :@@@@@@
Zsuzsa még mindig nincs, biztos 1000X visszatapsolták és még mindig ott hajolgat a színpadon.
Megi biztos bőszen örökíti a premiert.
Bárányka, részvétem a fogdoki miatt.
És ugye Boszi az utolsó sorban, de nem utolsó helyen, Neked is Szabotnak, Katának meg mindenkinek vidám napot!!