Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
nerc????
az nincs nálam.@@@
nem vette annyira a szívére a mama.....kell egy kis kaland.
:@@@@@
És nálad lapul a nerce a maminak, jó fej vagy Te is. :DD
Persze, azért telefonáltam, mert belebetegedtem volna, ha nem mondod nekem is, hogy csodálatos a hangom. És, ha még hallottál volna énekelni!!!! Hangomnál csak a szerénységem a kisebb.
Szép délutánt neked is.
Enis,gyönyörü hangod van!!!!!!
az enyém reszelős....rekedt.
csajok,annyit röhögtem hogy megfájdult a hasam.
jött egy mama, hogy tegnap a bulin elcserélte valakivel a kabátját.nem tudom-é hogy kiével...
hát nemtudom...
mondtam neki, majd jövőre visszacseréli,ne izguljon..
majd hétfőn elefonálok, hogy ha hiányzik valakinek hol találja.
Nyáron meg itt volt az árvíz! Volt itt víz bőven! :(
Képzeld, a talajvíz feljött a kertekbe, persze a szennyvíztároló is megtelt, hiába készült az a szabványok szerint és mit csinált a biztosító? Nem ám megfizette a kárt - ami ugye természeti katasztrófa okán keletkezett! - büntetett! Százezres büntetések mentek ki (a biztosító jelentette a hivatalnak és az küldött ki már több helyre is büntetést). Iszonyú, hogy mi van ebben az országban. ...és akkor még nem beszéltem a választásokról, mert "kifele" minden nagyon jó, minden szuper, csak aki itt él, az tudja, hogy egy nagy xar az egész! :(
Szia!
Bezzeg nyáron nem esett, akkor kellett volna:(
Szasztok Csevisek!
Remélem minden rendben van felétek, írni-olvasni nem tudok sokat (tanultam, nem az a gond, hogy nem ismerem a betűket, csak időm nincs, mert szűk az a 24 óra). :D
Legyetek jók, majd talán a jövő héten tudok már jönni.
Szevasztok!
Szakad az eső délelőtt óta:(
Jó reggelt, szép napot mindenkinek:)
Itt nagyon szomoru idő van.
Vittem egy kis kávét, köszi:)
Szép napfényes reggelt kívánok!
hozok kávét,teát,kis itókát ha valaki kivánná.
és kalácsot,pogácsát.
nálunk szürke az idő,lehet hogy esni fog.
Gondolom én, nem jön már senki, mert dominóra nincs ma többé :)
Jó éjszakát és szép hétvégét mindenkinek :D
Hali, akkor befértél még az ajtón?:DDD
Hááát, szegény paci, bár annak ha levágják a farkincáját, nem is fáj, van amelyiket direkte vágják :)
Csak azt nem tudom, a ló kéri, vagy, hogy ?:DDD
Sziasztok, megjöttem.
Igen okosodni voltam.
Macska, mókus egykutya. Jó, hogy nem a lónak a farkát :DDDD Micsoda egy elvetemült társaság.
Szia, oké, gondolom megkezdtétek az injekciók adását, és jöttek sokan :(
Jó pihenést.