Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Bizony, oda megyünk lakni, ahol tejet kapni :D
Csak úgy veti a szikrát a szép látnyokon a lovak patkója, a gyerekek imádják majd nézni.
Éééés, havonta vágunk belőle és szétosztjuk, mert megyek én is oda lakni, ha már lehet :)
Végül is szokják a teret feltölteni homokkal, lehet gyakorolnak, milyen érzés lesz ott élni, még csak messzire sem kell járni, ha be akarnak menni dolgozni, kész költségcsökkentés.
Lehet erre megy ki az egész?:DDD
De most komolyan akkora falunak stadion,ahány lakos megtölt öt sort, miért csodálkozunk, hogy itt meg tanya lesz. szimbiózisban fog élni az ország. Nem lesznek itt különbségek, falu meg város között. Ezt csinálja valaki utánunk. A körúton végig hajtják a ménest. Milyen szép is lesz én drága jó Istenem.
Jó éjt, jó rosszalkodást...stb....;)
@@@@@@@@@ hát a disznyók már ott vannak, szép nagy óljuk is van, na meg a kondás ugye.....:)))))
Az már nem az V. kerület, de ők meg lehet erdősítésre kaptak. Majd meglátjátok minden park helyén egy tanya áll, parlament előtt lesz a legnagyobb. Saját tenyésztésű disznajaink lesznek. A Dunához tereljük a kondát.
Csak orra ne essetek a végén :))))
Attól függ,melyik oldalon épül :D
Megi!!!! Épül a tanyánk a Duna-parton!!!! @@@@@@@@@ cöhhh...milyen fenn hordjuk majd a nózinkat! :P
Jól emlékeztem, a Duna parton van az ötödik kerület.
Namármost, vagy ledózerolják az összes házat, kezdve a Duna parttal és abból lesznek a tanyák, vagy mire használja fel a kapott összeget?
Hol van az ötödik kerületben tanyai rész?
Szép éjszakát Mindenkinek!
Az interneten olvastam. 200 milliót kapott tanyafejlesztésre. kac-kac-kac
nem nézek híradót, mesélj
Nagyon remélem, h sikeresek lesztek! :))
Igen.Ezért van az,hogy bemehet arra az órára,amire szeretne.de nem kötelező.Sokan nem merik szabot...Mert annyira "belénk nevelték" a robot rendszert,hogy sok mindent nem merünk.Csak sopánkodunk,hogy hááát..istenem,a szerencsétlen gyerek stresszes már gyerekkorában,pánikos idegbeteg felnőtt korában...Mert nem mondják el,hogy ennek nem szükség szerű így lennie..
Persze,van,hogy az ember szerencsés,a gyerek jól veszi az akadályokat. 2 nagyfiam esetében,ez így is volt.A negyediknél nem.A tananyag 80%át,a büdös életben nem fogja "felhasználni"...És egyszer élünk...Nem áll meg a föld a forgásban,ha a gyerek úgy tanul,hogy rájön,örömmel is lehet tanulni,nem csak szorongva,idegesen,stresszesen..Egymás után alakulnak az úgynevezett ÉLETISKOLÁK,ahol a gyerekeket,szinte már-már Waldorf módszerrel tanítanak....
Mit szóltok, mit kapott az ötödik kerület, láttátok?
Biztos skanzen fog épülni.
Az én lányom is magántanuló volt. Nem vált hátrányára. :)
Csak az a baj, hogy ezt nem így tanítják, hanem annyira összevissza, hogy képtelen követni bárki is, de legalább a gyerek megérti, ha másképpen nem megy, egy-két normálisabb tanár el is jöhet kikérdezni néha :)
Ehhez azért szerintem nagy bátorság kell. Én nem merném...mert azért bizony vannak dolgok, amiket meg kell érteni...amik egymásra épülnek...matek, fizika, kémia stb....
tényleg :)
hát yóvanna, elfelejtettem :D
Itthon tanul,amit nem ért,arra az órára bemehet,és szónak,ha menni kell vizsgázni.
Mondotta tegnap, hogy szülőire megy.
További ajánlott fórumok: