Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Mint oly sok minden másban is :)
Bár bizonyos esetekben a férjemet a lapos guta ütögeti, amiért ő már készen van és még én kapkodok, de elmagyaráztam neki, ha nem töltene a fürdőszobában annyi időt a készülődéssel, mint egy menyasszony, akkor nekem is jutna elég.:)
Bár mióta itthon vagyok, sehova nem sietünk, nagyon kellemes, elhiheted :D
Ha már Mint, akkor puszilom a drágát :D
Akkor ebben egyezik a habitusunk :DDD
Minek az a nagy rohanás? :D
Szia, kellemes napot neked is :)
Kell a lazítás, fontos a kikapcsolódás, főleg ha az ember egyedül van :)
Jól teszed, rád fér nagyon :)
Itt szép az idő és néha ki is bújik a nap :)
Kellemes napot mindenkinek!
Mostanában keveset voltam erre, szombaton egy kedves házaspár vendégem volt, remekül éreztük magunkat. Tegnap ismét kutakodni voltam a lomis piacon. Balázsomnak kerestem ruhát, nem találtam semmit.
Ma lazitok:)
Itt esik az eső s hideg is van.
Rám sem jellemző, hogy betartom az időt, kivéve míg dolgozni jártam, vagy suliba régen.
Azt is mondják, a pontosság a királyok udvariassága,
hát én maradok királynő, azoknak meg nem fontos :D
sőőőt, egy kis késés éppen kellemes is, bizonyos esetkben :D
Ma nálunk ludas kása lesz, ahogy erre hívjuk, na, nem kell nagy adagra, vagy bármilyen csodás húsokra gondolni, vettük libaszárnytövet, elég az nekünk és abból készült.
Így is elég sok zsírja van, még leszedni is kell, majd csak a rizset készítem már hozzá és finom ebédünk lesz:)
Jah, Futikám, majd szólok a férjemnek, hogy ugorjon már haza, mert különban, hagyjuk is :DDD
A szám gyönyörűséges Futi, de valahogy az igazi pontossággal hadilábon állok, persze vannak kivételek, ha másról van szó igyekszem udvariasságból betartani, de magamról......ÁÁÁÁÁ, még az esküvőmről is elkéstem.
Tehát, hogy pont akkor egyem meg a jószágot kizárt lenne. :DDDD
"rosz idő nincs,csak nem megfelelő őltözék."
Futi ez egy aranyköpés, mehet az aforizmák könyvébe, vagy a modernebb változatba a Facéra, 'oszt lelet a lüke, akarom írni a like jeleket osztani rá.
Köszi, most szürcsölöm éppen a kávét, bár már a plafonon vagyok kávé nélkül is.
Vettem törpömnek cirka 3000-ért egy kötelező olvasmányt Szabő Magda Tündér Lala címre hallgat. Erre írja most az anyja, hogy azt mondta a tanárnő, vegyenek másikat, mert ez nem az a kiadás. Könyörgöm a nyáron vettem.
Az én gyerekeim 1950 valahányas könyvekből olvastak, mert meg voltak olyan színes vászon sorozatban, és baromira élvezték, hogy nekik milyen szép könyvük van.
Én még ilyet nem hallottam, hogy egy regényt változtatnak, mert nem abban más-más évben nyomják őket. Illusztráció változhat, de fejezet, történet nem. Na persze újabb 3000 ezerért másik. Grrrrrr nagyon ideges lettem.
A középkorban Márton napja az egyik legnépszerűbb ünnep volt, a népszokások egészen a 20. század közepéig éltek, napjainkban pedig a Márton-napi libafogyasztás éli reneszánszát.
Amennyiben követni kívánjuk a hagyományokat, úgy 11 hó 11-én, 11 óra 11 perckor tálaljuk a frissensültet!
Enis,neked ezek a számok bejönnek!!!!!!
Szép jó reggelt!
hozok kávét,teát, sütiket....
azt kívánom, hogy teljencsodásan a hetetek,legyen bármilyen az idő.
rosz idő nincs,csak nem megfelelő őltözék.
Nov. 7, 19 óra 42 :)
csak nem felejtettem el :D