Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
a vonaton nem rakom ki a telefont,félek hogy ellpoják.
a táskánba meg én magam se tudom mi van....meg hogy hol.
jól esett hogy hívtál....
Sziasztok!
Bárányka,gratulálok!
lányok aggódtatok hogy hol vagyok??? rsz pénz nem vész el..
sokminden jött össze de csak apróságok.és az hogy nem volt jó a gép.nem volt pénzünk eddig új monitorra, meg a javításra.
unokáztam is.
ma jöttem elő,de most meg a tanfolyamra megyek.
majd visszaolvasok később.
Boszika,kellemes a hangod!!
puszi mindenkinek.
Köszi:)
Igen a megfogalmazás nem volt helyes:):)
Gratulálok Bárányka!
De már nagyi vagy, csak most 2x-es nagyi leszel. Nagyon jó, hogy a kisfiú után jön egy kislány is. :) Jól rendezte el a teremtő. Boldog babavárást a lányodnak és Neked is!
Szevasztok!:)
Nagymama leszek, Orsinál kislány lesz, 21 hetes terhes, most voltak dokinál:):)
Már kicsit jobb idő van itt, nem esik s szél sem fúj.
Délután sem leszek, megyek fodrászhoz. Mint a puli kutya, úgy nézek ki,már nagyon megnőtt a hajam:(
Szerintem többet lesz úton ezek után, mint nem :)
Jaaaa :)
Mondtam,m ár mindenki aggódott érte, sajnálta, mert sietett nagyon és a monitor sem volt jó.
Lehet este, de reggel már biztosan jön :D
Nem tudom mi lehet, nem vette fel Futi, pedig megvártam amíg kicsöng teljesen.
Visszahívott!!!
úgy járt, mint én szoktam, mire előhalászom a telómat, lerakják. kivéve a családot, akik már tudják és várnak türelemmel.
Szóval, most megy haza, éppen vonaton ül, az őszi szünet és az unokákkal történő kisebb-nagyobb problémák miatt nem tudott jönni.
A monitor is kipurcant, az is közbejött, szóval nincs semmi baj, szerintem este már itt lesz :D
Puszil mindenkit :D
Hát ez szörnyű, megnéztem mielőtt hívom, hogy nem válaszolt-e a leveleimre, mert két helyről is küldtem neki, de semmi.
Viszont a kezdőlapom megbolondult, dobja nekem a két hírdetést, de akkorát ám, hogy megszabadulni nem tudok tőle, csak amikor ő akarja. Förtelem:(
Dobtam Futinak egy sms-t, nem akarom vezetés közben, vagy ha netán intéz valamit, felhívni.
Még nem válaszolt. :(
Sziasztok csajok:)
Mindjárt hívom, de nem illik zavarni senkit 10 óra előtt, kivéve ha nem sürgős az ügy, vagy nem családban van az illető.
Vehetem magam a családnak? Vehetem :)
Azért még várok húsz percet, nem akarom egy kis roccalkodás közben zavarni :)
Eniss, ott van a süti mögött a kávéd:)
Futiról sajnos nem tudok semmit:(
Sziasztok, legyen szép napotok!
Nekem nem maradt kávé, így készíthetek magamnak :S
Futiról van már hír?
Sziasztok, szép napot!
Köszönöm Bárányka a mai ellátást, ige jól esett:)
Köszi, neked is :)
Akkor ma nem indulsz neki, mert ilyen időben a dolgozókon kivül még a kutyáját sem engedi ki senki :DDD
Köszi a finomságokat, vittem belőle :)
Jah, itt is esik, sajnos :(
Jó reggelt és szép napot kedves kis csapat :)
Csevisek, ahogy Enissünk szokja mondani :D
Kellemes napot mindenkinek!
Esik az eső, fúj a szél.:(
Hoztam mindenfélét, tea, kávé süti,:)
sétányok, vagy sétáló utcák, de mindig előre gondolkozom és mmire leírom, már javában máshol jár az a picike eszem :)
Tudom, hogy tudtad, hogy én is tudom, hogy tudtam :D
finom, friss, házi, habos tej, de finom is az :D
Legalább azok a gyerekek akik életükben nem ittak még tejet, iskolakirándulás keretében eljönnek hozzánk jól lakni végre :D
Úgy sétálnak majd a kis fehér bajuszos szájukkal a csodás zöld füvön és friss levegőt szívnak közben :D kezükben egy szelet frissen sütött kaláccsal :D és a tejescsuporral :D
mi a fenét írtam én ide, ez a klaviatúra néha a sírba visz :(
sétányokon akart az a látnyokon lenni :(