Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Értem :)
Erre a Piri néne dolgora emlékszem valahonnan :)
Márton nap pedig csk hétfőn lesz, nem azt a hetet kellett volna végigcsinálni? mindegy.
Örülök, hogy sikerült és tetszettél :D
Képek a naplómban!
Kicsi fiam még ovis és így az utolsó évre elvállaltam,hogy SZMK-s leszek a csoportban. Mikulásra is műsorral készülünk,csak mi,SZMK-s anyukák,apukák. Az egyik ilyen próbán kértek fel egy apró szerepre a Ludas Matyiban. Márton nap alkalmából egy egész hetet szentelnek az oviban ennek jegyében. A hét fénypontja a Ludas Matyi,majd Márton napon a vásár. 5 éve Zsuzsi lányom volt Piri néne :)) A ludas próbáján kiderült,hogy nincs Döbrögijük,az eredeti szereplő visszaadta,majd a következő,akire gondoltak,nem vállalta. A rendező óvónéni volt a lányom óvónénije. Rám nézett és közölte a többiekkel,hogy van Döbrögi! Mondtam neki kapásból,hogy én is szeretem őt! Na ez volt most hétfő este. Volt 3 napom,hogy betanuljam a szöveget és minden egyebet. A többiek már tavaly is ezt játszották,már ismert volt minden nekik. Viszont azt mondták a többiek,hogy szenzációs voltam :D Várom,hogy megnézhessük magunkat DVD-n :D A vezető óvónéni készített videót.
Ügyesek voltatok :D
ugye? mondtam én, nem vagy Te olyan :DDD
de azt nem értem, vagy nem olastam elég jól, hogy kerültél az ovisokhoz,mint előadó művész?:)
Valami esemény volt ez a faluban?
Az ovis gyerekekkel,szülőkkel közösen adtuk elő a Lúdast :)
Mókust nem én lőttem,már tavaly óta mumifikálódott,az elődöm is ebben parádézott 1 éve.
Képeket lusta vagyok leszedni :DDDD
Csak szombatig fizetek be. Vasárnap más konyha főz, az viszont, ehetetlen. Pár hónapig ettem onnan is.
Nem akarom hozatni a kaját, először is miért fizetnék érte, a lakásomtól jó 5 percre van az étterem s remek társaság kovácsolódott össze. S kell a mozgás is.
Enis, minek neked a telefon?-most meg ki vagy kapcsolódva.
megvolt a nybuli,jó volt.finom edédet is kaptunk, volt zene tánc.
jó volt.
Ha a hétvégén megoldott az evés kérdése, miért nem hozatod ki magadnak, van már sok helyen ilyen lehetőség?
Bár a séta és a társaság, jóhatással van a depresszióra és ha van kedved, akkor nem igazán leszel depis :) Hála Istennek :D
akkor is, valaki annó csak levágta neki:(
vigyázni kell az olyan emberrel, mert mit lehessen ugyi tudni,
talán még a nyuladé is megtetszik neki, oszt vágja :D:D:D:D
Egik sem rossz, rendes gyerekeid vannak, hogy törődnek veled :)
Nálunk anyósom és a keresztmamám volt egyedülálló, így először anyósom járt hozzánk minden hétvégén az egyik nap, vitte-hozta a fia,
majd később a keresztmamám, mindegyik addig, míg el nem ment örökre.
Most a sógorom halála óta a keresztfiunk és a mamája jön minden szombaton.:)
mond csak, melyik érdekel :D
Tudod, azért te az ország másik végében laksz, és nem minden azonos a miénkkel, arról nem beszélve, hogy nálunk (a családban) divatos azt is használni, amit a gyerek mondott, annó dacumál :DD
magyarán: annak idején :D
Nos, amennyiben nincs itt, nem foglak látni :(
kár, kár, kár :)))))
Eddig még a leves nem tisztázott, a férjem annyit kért, hogy csináljak a csirkepörkölt elé valami könnyű levest, tehát az még lóg a levegőben.
HOgy ahhoz mi lesz, majd holnapra megálmodja :)
Alapból öt embernek készül az ebéd, meg még vacsorára is marad, tehát nem igazán lesz nokedli, mert abba kiáll a kezem :(
Eddig ennyi.
És Te?
Jesszum Pepi! még Eniss a szadista, hát képesek voltatok egy mókus farkát levágni, hogy odarakjátok szerencsétlen Zsu orra alá?
Míly borzalom :)))))