Csatlakozz a Körtekörhöz! (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Most erre mit mondjak?
Sajnálom, hogy a mi kis párosunkat holmi feltételezett kék-zöld foltok már előre szétválasztják, de megértem az álláspontodat.
Van egy ötletem! Ide is kell kapus, ugye? Na! Megtaláltátok!
Egyáltalán nem hozol szégyent senkire!! De most komolyan. Van strandröplabda a neten. kb. 2000 forint a nem verseny minőségű (verseny termi labda akár 20 ezer fölött is lehet, de mi nem készülünk Pekingbe:).
Itt találod a labdákat: [link]
(meg egy csomó mást, Zuglóban vannak és személyesen is lehet vásárolni tőlük, de a Decathlonban is be lehet szerezni, igaz a strand verzió csak nyáron kapható)
A férjed azért fáradt el, mert az összes komolyabb futást rábíztuk. Kellett neki odamerészkedni:))))
Szerintem kosárban a másik csapat azt hitte, hogy velük vagyok, annyit voltam a térfelükön és ezért lankadt a felém irányuló védelem.
Képzeld, még a férjem is elfáradt, bár elég sokat szaladgált!:)
Próbálok ma nagyméretű gumilabdákhoz jutni, hogy gyakorolhassuk a röpi passzolást, mert nem akarok folyton szégyent hozni rátok.:((
Szerintem nem kell elkapkodni a vásárlást. Elég, ha már annyira jók leszünk kosárból, meg röpiből, hogy unalomőzőként floor ball-ozni akarunk. Az meg nem most lesz:)
Viszont a tegnapi kiegyenlített csata tetszett. Ma úgy ébredtem, mint akit összevertek, de már elmúlt.
Atyaég!!!!
Kis labda? Ekkora ütők??????
Biztosak vagyunk mi ebben?
Én előre elnézést kérek mindenkitől minden jövőben okozott kék-ződ foltért. :)))
Sajnálom a pénteket. De az biztos, hogy pénteken már mindenki vásárol, meg bulizik, meg egyebek, főleg egy 3 napos ünnep előtt.
Mondjuk én pl. pont ezen a héten tervezem a pénteket, remélem jöttök többen is.
Mi az a floor-ball????
Huhh, az tényleg gáz. Én dugóban ültem fél órás késéssel estem volna be, ennek már nem láttam értelmét. Ezek szerint nem is találtam volna ott senkit. Közben egyeztettem Évivel, őt meg a munka tartotta ott az irodában...
Na, majd ma szétverjük a palánkot:))
HI!
Nem szabad elkeserednie!!
Péntek volt, hosszú hétvége következett ezért ez valahol várható is volt. Mindenki menekült a városból.
Ma bizti megyek, bár még itthon vagyok betegbe. Hányra is kell menni???
Max lehengerelem csak ki fogja összeszedni szegényt! :-))
Nagyon bízok benned Fantomas, mert érzem, hogy te fogod lenyűgözni a szociológus lányt, aki aztán hejde jó cikket fog rólunk írni.:)))
Pénteken SENKI nem volt Erika óráján, szegény nagyon elkeseredett.:(((
Hamarosan be fogjuk vezetni, hogy ő tartja majd a floor-ballt, hátha akkor pénteken is rászánjuk magunkat a testedzésre.:)
Közben elújságolom, hogy alakul a honlap, lesz rajta rendes fórum, meg mindenfélék!:)
Üdvi mindenkinek! Tereza, Anami, Zsu és a többiek!
Kedden ha fú ha törik ott leszek. És győzni fogok mindenben. Ha meg nem így jártam! :-))
Köszike a jókivánságokat!!!
Kellemes hétvégét nektek!
Gyüttök ma este?
Megint lesz egy új lány, csak kipróbálja egyelőre.:)
Aha, kedden lesz, mert uggyebár hétfőn ünneplünk, csak még nem tuggyuk a Kossuth tér melyik szektorában.:))))))
Bár ott is lesz tömeg, mi lenne ha kivonulnánk ilyen körtekörös transzparensekkel, vagy ilyesmik?:) Hátha még a szultánok meg mindenféle uralkodók is csak hozzánk járnának tornázni ezután!:)
Ne aggódjatok, nem mi leszünk rajta a plakáton, elvégre KEDVCSINÁLÓT szeretnék, nem ELRETTENTŐT... (bocsi, ezt nem lehetett kihagyni.:)))))))))
De a viccet félretéve, teljes alkotói szabadságot adtam a koreográfusnak, miután szívességből csinálja, így aztán bármi megtörténhet, készüljetek fel a legrosszabbakra.:)
Bezzeg most a köri fotográfus nem kattogtatott, mi? Pedig kíváncsi lettem a frizurádra:)
Most látom, hogy kedden is kosár, akkor kedden lesz a visszavágó!
Hétfőn. Csak nem a mostanin. Addig lehet edzeni rá:)
Na, majd a kosárra is rákoncentrálunk egy kicsit, nehogy elbízzátok magatokat!
Köszi a hajamat ért dícséretet. Ez a fodrász/hajmosás előtti butagyerek frizurám. De én szeretem. :)
Szerintem a szociológus lányt le fogjuk hengerelni, nem lesz benne hiba.
Igazi nagy plakátokon???? Ez nagyon izgi! De ugye tényleg nem vetjük még be a kedvcsináló tornás képeket?
Elfelejtetted befejezni a mondatot:
....,mert ő dobja a kosarak 90%-át mellé?
Meg hát tényleg. A mozgás öröme a lényeg meg a csapatszellem. Mikor is lesz a röplabda visszavágó? :)))
Nézz szét a munkahelyeden, hátha találsz valami gyógyszert ;)
Jobbulást!
Öööö, úgy érted ugye, hogy valami körtekörös plakát rajzzal és szöveggel és még véletlenül sem MI leszünk a plakáton????!
Bár, hülye vagyok, rá se férnénk egy plakátra, max. egy óriás plakátra, de jobb, ha nem adok neked ötleteket :))))))
Szia Fantomas, jobbulást, de jó téged látni!:))
Szociológus lányról fejlemények: jövő héten jön vagy kedden vagy szerdán Emil bához kosarazni velünk!:)
(Tudjátok, hétfőn ünnep...:)) És akkor, ha már kellőképpen átjárta a feeling, (össze kell majd kapnunk magunkat, hogy viccesek legyünk..:)))) akkor ír rólunk egy brutál jó cikket, (mert azt is tud..:)) és azt megpróbáljuk berakni újságokba.:)
Akkor lehet vele kosár után dumcsizni, az előadást is megszervezzük, valamikor, pár hét múlva, ha lesz rá igény.
Másik fejlemény, hogy bent leszünk metró aluljárókban, igazi, nagy plakátokon!:)
Tök jó hogy regisztráltál, Zsuzsi!:) Nagyon aranyos volt a hajad tegnap, el is felejtettem mondani:!)
Én szívesen meghallgatnám ha többeket is érdekelne.
Csak ne labdajátékos napon legyen. :)))
Sziasztok!
Ma regisztráltam, eddig csak olvastam.
Megint nagyon jó volt a tegnapi óra, a röplabda vereségek (nagggyon csúfos vereségek) ellenére is.
Fantomas!
Jobbulást, remélem kedden már tudsz jönni.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?