Családi pótlék és gyes utalásának időpontjai 2010-ben (beszélgetés)
A kereskedelmiseknek ROSSZ HÍR!
A fiókban érdeklődésre elmondták, hogy azért nincs a számlán a pénz, mert összeomlott a rendszer.
Délután kettőig ne is várjuk!
-azért érdekes, hogy pont ilyenkor omlik össze nem?
Neki hajnaltól délután kettőig több millió, ha megforgatja ugyebár. . . . . . . .
Szóval tehet egy ssívességet a K&H. . . . . . letérdelhet és megszerethet:)
Legalább ne ilyen átlátszót hazudnának, kitalálhattak volna valami hihetőbbet. Na mind1
ez a másik fórumon volt most olvastam áááááááááááááááááááááááááá
Jaaj, az baj.. Mi történt vele?
Én is azért várom, mert teljesen legatyásodtunk már..
Hát igen erre mondják ember tervez isten végez.Csak az a baj,hgy nem isten cseszik ki emberekel hanem a bankok,posták,hivatalok stb.Meg magyarul kimondva az egész ország ugy ahogy van elvan cseszve.kkor mi kis halak mit is várhatunk el a nagyoktól??Hát ez jó kérdés!!!De a választ nem tudom.
Én is terveztem mára sokmindent,aztán borult a napom.Mert mi most tényleg ugy élünk,hogy napról napra,férjem balesete ota!
Hát én most kerestem vissza az sms-ek között, hogy múlt hónapban pontosan egy órával ezelőtt már rajta volt..
Jóvan tudom én, türelem, türelem... Csak mikor tervezel valamit, és más elcseszi, akkor nincs türelem..
Hali.Felölem mehetünk sztrájkolni,én benne vagyok......
Már én is elég pipa vagyok.Mert legkésöbb 8-kor mindig letudtam venni a számláról.
Lehet eltériteték az ufok,vagy elveszet féluton a bank fele:( Barátnömel is most beszéltem ő is megkapta már K&H
Gyertek menjünk sztrájkolni a K&H-k elé :DD
Egyébként én sem értem..De már mindjárt nagyon pipa leszek. :))
Sziasztok!
K&h vgyok énis de még a pénz a kanyarba néztem netbankot,várom az sms-t semmi?Miért van ez most?
Nekem az sms 11-dél körül szokott megjönni csak.
De a netbankon reggel 6-kor ha már nézem rajta szokott lenni.Most meg semmi!!!!!!!!!!!!!!
Semmi baj.
További szép napot mindenkinek
Most lelépek,mert a kisfiam felkellt
Persze, bizti ebben is van kavar, mint nálunk majdnem mindenben..:))
Én csak azt tudom, hogy nem véletlen kértem bankszámlára.. És hogy oda mindig pontosan kaptam idáig is. Egyébként meg nekem is ott mondták, mikor igényeltem. Az nagyjából stimmelt azzal, amit a neten olvastam. :)
Vitázni én sem akartam, csak tájékoztatni azt, aki nem tudta. :))
Én nem akarok vitatkozni senkivel sem.Ha te azt mondod akkor biztos ugy van.
De azért annyit megjegyeznék,hogy aki a Mák-nál dolgozik a családipotlék és gyes osztályon,és hónapról hónapra utalja az szerintem jobban tudja,mint amit a neten össze vissza irkálnak.
Pl.Találtam én már olyan oldalt ahol kivolt irva a Mák-tól álitolag,hogy minden hó 10-ig utalni kell.És ez badarság.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki a 2011-es Gyes és Családi pótlék postai, illetve a banki utalás időpontjait?
- Lehet-e befolyásolni a menses időpontját?
- Lassan eljön a különköltözés időpontja. Miért néz rám rosszul mindenki ez miatt?
- Kutya helyes étkeztetésének időpontja
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?
- 2010-ben 2 gyermek után mennyi gyes-t és családit kellett volna kapnunk?